Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Rytas, kaip pavasarį, tik kad paukščiukų negirdeti čiulbant mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif su įpusėjusiu lapkričiu visas mirksiukas.gif , jau ne kažką ir to rudens liko
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 15, 08:01)
Rytas, kaip pavasarį, tik kad paukščiukų negirdeti čiulbant  mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif su įpusėjusiu lapkričiu visas  mirksiukas.gif , jau ne kažką ir to rudens liko

Jūsų žiniai : lapkritis Lietuvoje tęsiasi bet iki Kalėdų, o kartais ir visą žiemą. smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

ryte oras tikrai buvo puikus, vienu metu ir saulę mačiau, bet tik trumpam.....

Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus pelkėje(vakar su mama vistiek įlindome,norėjome pažiūrėti kur baigiasi pelkė.Kur prasideda žinome,bet galo taip ir nepriėjome.Bet priėjome tikrą pelkę,niūrią,medžiai sukiūžę ir spanguolių nesimatė,toli nėjau bijojau paklysti,bet kitais metais tikrai išbandysiu. mirksiukas.gif O važiavau pasivaikščioti,šiškų pasirinkti,samanų.Mama užsimanė,tai ir lindome,per tris valandas kažkur 3 litrus pasirinkau. ax.gif )truputi sualutė išlindo,iš karto nušvito viskas ,briedmusės išlindo.O mb sakė mieste nemažai saulės nuo pietų buvo. blink.gif tAIP KAD UOGŲ DAR YRA.
Atsakyti
Ingrida reikėjo pafotografuoti ta tikraja pelkę, jau kaip man patinka tokios nuotraukos smile.gif

čia iš pernai metu miško smile.gif
Atsakyti

gerai kad užsukau, o nuotraukos tai nera biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, na mano pelkes kitokios su samanom. Gali guminio neistraukti iklimpes, bet tik tiek. O cia jau tokia, kad gala gaut galima, net lengvai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 16, 10:43)
Labas

Lyzuka, na mano pelkes kitokios su samanom. Gali guminio neistraukti iklimpes, bet tik tiek. O cia jau tokia, kad gala gaut galima, net lengvai.

ten kai pernai sukilęs vanduo buvo nuo labai lietingos vasaros, šiaip tai irgi tokia pati kaip aprašei su samanomis ji smile.gif, o esu buvusi ir ne kartą Žuvinto rezervate, va ten tai galą gaut kaip tris pirštus a...i biggrin.gif, nes yra tokie be dugno akivarai užsimaskave lapais ir samanomis tai jau ižengsi i toki ir amen unsure.gif
Atsakyti
mane kaimyne vaikystej buvo nusivedusi i pelke spanguoliaut prie tokio uzakusio ezero. Net dabar vaizda matau: kokie 20 metru iki to ezero, spanguoliu daug, bet viskas ten taip liuliuoja, kad baisu. Prasmegtum ten, nieks niekada nerastu. Neleido man ten ne artyn eit ir noro nebuvo, labai nejauki vieta.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 16, 15:07)
mane kaimyne vaikystej buvo nusivedusi i pelke spanguoliaut prie tokio uzakusio ezero. Net dabar vaizda matau: kokie 20 metru iki to ezero, spanguoliu daug, bet viskas ten taip liuliuoja, kad baisu. Prasmegtum ten, nieks niekada nerastu. Neleido man ten ne artyn eit ir noro nebuvo, labai nejauki vieta.

oi pažistamas vaizdelis bigsmile.gif , Žuvinte irg eini ir taip matai kaip į priekį kokie 10 m linksta samanos plokštuma tolygiai, bet mes vietiniai nei ten bijom nei ka, o kartą vyrą nusivedžiau spanguoliaut, tai drebėjo kaip lapas, sako maunam iš čia greičiau kol dar gyvas:D, buvo tokiu vietu kur dar kol galima buvo vietiniai durpeskasdavosi kurenimui tai kaip kapai kokie po 2 m i gyli iškasta o paskui vandens pilni ale tokius apeidavome... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot nepagalvojau nufotkinti.Čia tai gražu,toks užakęs ežeriukas.Ten tai niūru,tokie baisūs medžiai,jau iš tolo matosi-niūru. unsure.gif O samanos kaip Sapniukas čia aprašė,šiemet galėjai klūpėti renkant uogas,ant kiek sausa buvo.Latvijoje buvau pelkėje kur liūla.yRA IR PAS MUS TOLIAU KITA PELKĖ IRGI TEN JAU ŠLAPIA,NEMĖGSTU AŠ JOS NEVAŽIUOJU,ESU KELIS KARTUS BUVŲSI,TOLI EITI NUO MAŠINOS TENKA.Latvijoje kitoje pelkėje yra dingęs ir žmogus,biržietė viena pasakojo,aplink pelkę kaimo parduotuvėse net nuotraukos jauo vaikino buvo iškabintos,sakė bijo eiti spanguolioauti,kad neužeitų lavono. bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip atašąlo šiandien,sušąlau turgelyje siaubas. blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti