Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

jurgineli 4u.gif

maz liniuxxx nepasveikinau rolleyes.gif kai reikejo. Na kazkaip apie liniuka galvojau, tai ir parasiau. biggrin.gif

Vepla ir ne kitaip.
Atsakyti
tai nebus per daug ir Liniuxui bigsmile.gif
Atsakyti
negi gaila geram zmogui biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, su gimimo diena 4u.gif

Kūriau kūriau židinį, gal iš penkto karto ugnį pagavo, o tai sudega popierius ir nieko. Suveikė priešgaisrinė. Pilna dūmų. Visai nėra traukimo, bet jau pagaliau.
Atsakyti
Meri,užsikišęs gal kaminas?Šiandien bent pas mus vėjas koks trauka-liuks.Darbe traukė gerai. mirksiukas.gif
Luety,tai kad fb tik šiek tiek pažiūri nori ir ir to išbandyti,gyvenimas per trumpas. ax.gif
Dukriukas ir sūnus nusinešė į darbus mano spurgytes,rikotos sūrio pyragą,išklausiau pagyras. ax.gif Gal kad naminis maistas,įpratę prie pirktinių. biggrin.gif biggrin.gif
Šiandien vien rinkau gamtinę medžiagą,visokias šiškutes,pušų,maumedžio,užėjau visą alėją medžių su raudonomis uogomis,erškėtrožių vaisiai dar gražūs. bigsmile.gif Patingėjau į mišką,vėjas baisulingas. blink.gif blink.gif
Na ir kaip neišbandyti dabar daržovių traškučių?Ar bandėte kas? mirksiukas.gif
Norisi pasiraugti burokėlių,gyvenime nedarųsi,kiek pirksiu iš pažystamos sultis raugintų burokėlių.MB rūgšties maža,tai geria stiklinėmis. blink.gif O visą gyvenimą didelė buvo. bigsmile.gif Receptą išsiklausinėjau,sako reikia kad geriau rūgtų ruginės duonos dėti? rolleyes.gif
Lyžuka,gal abi su mama kažko užvalgėte?
Ai Depe buvau,akys raibsta nuo kalėdinės medžiagos.Labai fainiai susodinti kaktusiukai į mažus raudonus vazoniukus ir uždėtos kalėdinių senelių kepurytės.Gal kur matėte tokių kepuryčių?Nusaipirkau vazoniukų,sukulentų kad priaugo vazonai. blink.gif blink.gif Bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 12 lapkričio 2018 - 18:48
Jurginėli, su švente 4u.gif
Sėkmės, sveikatos ir kuo mažiau rūpesčių 4u.gif
Sapniukai, ačiū biggrin.gif Kažkokį gimtadienį šeštadienį šventėm- bendruomenei 10 metų. Kepiau tortą, kur penktadienį per Beatos laidą rodė. Visiems patiko, maniškiui nelabai, sakė rafaelinis neprilygsta biggrin.gif
Ingrida, pas tave smegenys verslininko biggrin.gif
Maniškis irgi po truputį darbuojas, daro savo medinukus. Daug laiko reik tiems grožiams.
Ryt važiuosiu kokį 30 vištų nusipirkti, gal parduosiu kiaušinius savo rinkoj, pradės žiemą dėti normaliai.
Atsakyti
Jurginėli, su gimimo diena 4u.gif
Daug, daug svajonių ir jų išsipildymo 4u.gif
Luety, tikri meno kūriniai pas Tave, sėkmės realizuojant.
Aš, matyt, badu numirčiau, jeigu reikėtų pragyventi iš rankdarbių ax.gif Kojinių primezgu, jei reikia, kažką apneriu, o daugiau tai net nebandau, nes nieko gražaus nesukursiu.
Advento vainiką supinu, kad būtų malonesni ilgi gruodžio vakarai. Vėlgi, nieko gražaus nepadarau, tiesiog iš eglišakių (geriau kėnio, nes nebyra) susuku vainiką, karštais klijais priklijuoju riešutų, kankorėžių, anyžiaus žvaigždučių, džiovintos riekutėmis supjaustytos citrinos, apelsino, prismaigstau gvazdikėlių, cinamono lazdelių perrišu virvute kaip malkų glėbį, man gaunasi toks kvepiantis vainikas. Bet gal po dviejų savaičių tai darysiu, pas mane dar ruduo nepasibaigė, šiltnamiuose paprikų, baklažanų, pomidorų dar nuskinam, dumplainiai gražiai nurkritę ant mulčo-šiaudų nesurinkti. Reikia ne tik viską nuskinti, nurinkti, bet ir išrauti, sukasti. O lapų kiek šiandien vėjas atnešė.
Atsakyti
Jurginėli su gimtadieniu Tave,lai pildosi svajonės,veide žydi šypsena,o akyse meilė birthday.gif happybday.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 12 lapkričio 2018 - 23:34
QUOTE(vasarema @ 2018 11 12, 20:56)
Jurginėli,  su gimimo diena 4u.gif
Daug, daug svajonių ir jų išsipildymo 4u.gif
Luety, tikri meno kūriniai pas Tave, sėkmės realizuojant.
Aš, matyt, badu numirčiau, jeigu reikėtų pragyventi iš rankdarbių
ax.gif Kojinių primezgu, jei reikia, kažką apneriu, o daugiau tai net nebandau, nes nieko gražaus nesukursiu.
Advento vainiką supinu, kad būtų malonesni ilgi gruodžio vakarai. Vėlgi, nieko gražaus nepadarau, tiesiog iš eglišakių (geriau kėnio, nes nebyra) susuku vainiką, karštais klijais priklijuoju riešutų, kankorėžių, anyžiaus žvaigždučių, džiovintos riekutėmis supjaustytos citrinos, apelsino, prismaigstau gvazdikėlių, cinamono lazdelių perrišu virvute kaip malkų glėbį, man gaunasi toks kvepiantis vainikas. Bet gal po dviejų savaičių tai darysiu, pas mane dar ruduo nepasibaigė, šiltnamiuose paprikų, baklažanų, pomidorų dar nuskinam, dumplainiai  gražiai nurkritę ant mulčo-šiaudų nesurinkti. Reikia ne tik viską nuskinti, nurinkti, bet ir išrauti, sukasti. O lapų kiek šiandien vėjas atnešė.

Vasarema,labas vakaras,

cia nera mano pragyvenimo saltinis,jokiu budu.Tiesiog esu pensijoj,atradau malonu sau uzsiemima,prineriau anukem visom ir dar neriu,kai uzsimano,draugiu leliams,kirpejos sunui,ir nutariau pertekliu pardavinet,jei seksis.Kad atsipirktu siulai.O ir dusiai smagiau,kai kazka parduodi. biggrin.gif biggrin.gif
Kol kas pragyvenu su dvieju saliu pensijom,nesizarstau pinigais,bet uztenka ne tik duonai.
Kazkada turjau savo geliu kioskeli,dar pradinese nepriklausomybes stadijose,buvom su drauge pirmosios musu miesteli ,kazka panasaus i geliu parde sukure.Tai kazkiek apie geliu aranzavima,vainiku kalediniu pynima ismanau,bet tai viskas savamokslis,zinoma ne be ideju internete.Buvo geri laikai,vaikai studijavo,uzteko ju islaikymui ir pragyvenimui.O dabar patrauke nerimas,ko as niekada gyvenime ypatingai nemegau,daugiau virbalai,megztos staltieseles,vaikams megztukai,kojines,o va susipazinau su zaislu kuryba ir susirgau.Bet tai ne liga,tai ramybe sielai.Nenoriu net nuo kedes atsikelt pavalgyt,nenoriu eit miegot,noriu tik nert nert ir nert juos.Stengiuosi nert ne tyokius,kaip Lietuvos moterys neria,noriu savitesnius,kokiu dar jos neneria.Schemu turiu labai daug,tik diena per trumpa.Ziema kiek ilgiau galiu sau leist pasedet prie ju,o vasaera sodas,jura,kiti malonumai,bet ,kur galiu,draugauju su neriniu ranklose.
Atsakyti

Labas rytas.
Luety ,kaip aš tave suprantu. 4u.gif 4u.gif Galėčiau megzti irgi visą parą. mirksiukas.gif Žiemą ir petys atsako nuo statinės padėties ištisai.Pamirštu ir pajudėti. ax.gif
Man vaikai irgi seniai zyzia apie etsy,skaras sudėti.Ai išdovanoju,išdalinu ir pasibaigia.Už tai mano skaros ir Amerika,Vokietiją,Norvegiją pasiekė. bigsmile.gif Siela paiilsi nuo mezgimo. mirksiukas.gif Prieš einant miegoti bent pusvalanduką pamegzti,kad ir kaip pavargųsi būnu. mirksiukas.gif
Vakar pabandžiau susukti iš miskantų vainiką,tai matyt miskantus sugadinau,mažoka jų o ir negražu. ax.gif Bandysiu šiandien arba rytoj klijuoti.nusipirkau gatavus iš šiaudų susktus,tik apklijuoti bereiks. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Luety, Ingrida, drinks_cheers.gif , mezgimas, nėrimas labai apramina ir įtraukia. aš kad ir paprastas kojines mezgu, reikia prie kokio kito darbo eiti, bet vis norisi dar vieną eilutę numegzti.
Kad ir savo aplinkoje, nekalbant apie platesnius vandenis, malonu būti pripažintai, malonu daryti kažką, ko kiti nedaro, ar nesugeba daryti. Ingrida, tikrai turėtum plačiau parodyti savo kūrinius, kažkas pamatytų, įsimintų, nupirktų.
Mano mama raugindavo burokėlius, visuomet įdėdavo duonos plutas, tik dabar duona turėtų būti natūralaus raugo. Aš nebandžiau, bijau, kad man pelėsis įsimes, neprižiūrėsiu tinkamai proceso, tai mieste būnu, tai sodyboje.
Daržovių traškučių nebandžiau daryti, nemoku ir nesu ragavusi. Reikės pasidomėti, knieti pabandyti.
Dabar salierus ir petražoles vis džiovinu ir sumalu kavamale, darau prieskoninių žolelių mixą. Patys daug vartojam ir kaip dovanėles sueina.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 11 13, 08:13)
Sveikutes 4u.gif 
Luety, Ingrida, drinks_cheers.gif , mezgimas, nėrimas labai apramina ir įtraukia. aš kad ir paprastas kojines mezgu, reikia prie kokio kito darbo eiti, bet vis norisi dar vieną eilutę numegzti.
Kad ir savo aplinkoje, nekalbant apie platesnius vandenis, malonu būti pripažintai, malonu daryti kažką, ko kiti nedaro, ar nesugeba daryti. Ingrida, tikrai turėtum plačiau parodyti savo kūrinius, kažkas pamatytų, įsimintų, nupirktų.
Mano mama raugindavo burokėlius, visuomet įdėdavo duonos plutas, tik dabar duona turėtų būti natūralaus raugo. Aš nebandžiau, bijau, kad man pelėsis įsimes, neprižiūrėsiu tinkamai proceso, tai mieste būnu, tai sodyboje.
Daržovių traškučių nebandžiau daryti, nemoku ir nesu ragavusi. Reikės pasidomėti, knieti pabandyti.
Dabar salierus ir petražoles vis džiovinu ir sumalu kavamale, darau prieskoninių žolelių mixą. Patys daug vartojam ir kaip dovanėles sueina.

Atnesu is FB: http://zibainis.lt/k...VPZTr050OTBmrwc

As bandziau raugt burokelius,tai man supelyjo,neirugo,nes duona netinkama buvo,su melasom visokiom ir be raugo,todel daugiau neberaugiu.Mano mamute visada pasiraugdavo burokeliu ir dar darydavo raugintu avizu dribsniu kisieliu.As nemegau,bet broliai mano ir MB labai megdavo.

Ingrida,gal galima placiau apie darzoviu traskucius??Kaip darai??As neturiu dziovykles,ar elektros daug sueda jie?Suprantu,kad kaZKUR REIKIA JUOS DZIOVINT.Esu valgious ju,lidle buna pas mus,bet jie labai riebaluoti,nors tikrai labai skanus,o as turiu daug savo buroku,mortku,salieru,pastarnoku,tai man but puiku pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 lapkričio 2018 - 14:05