na kazkas sake, kad visa gyvenima mokaisi ir durnas mirsti.
Dabar: einu i kiema, ziuriu vienas is mano katinu dantyse nesasi kazkoki gyvi, apie penkiolika cm. ilgio, baltas, per nugara ruda juosta Pirma mintis, kal maza kaciuka, bet gyvunelis labai figurnas, ilgas ir lieknas. Einu ieskot, ka ten turi. Randu jau visus savo katinus, o kuda gyvi lakstanti, po to pasislepe prie kaimynes malkines po celofanais. Jauc ikando mano katinui ir buvo isleistas. Vyras sako pasiguglink ar gyvis ne raudonoj knygoj irasytas, tai gausi bauda Paguglinau, lyg zebenkstis, tiksliau jauniklis, plesrus, saugotinas, gyvena peliu urvuose.
Sapniuk,aš vienines nuotraukas keliu per radikal.ru.
Kažko pavargųsi jaučiuosi,tai kai sau viršininkas grįžau namo ankščiau.
Kažko pavargųsi jaučiuosi,tai kai sau viršininkas grįžau namo ankščiau.
Ingridel, o tu mano auksciau aprasyto gyvuno nesi macius? Tu ten gamtoje buni.
Per radikal savas kelt moku.
Per radikal savas kelt moku.
Sapniuk,panašu į žebenkštį.Pas mus darbe pernai nešėsi įsikandųsi vaiką ir dingo po pamatais.Su dryžiu per nugarą.
nu toks, kaip tu rasai. Kiaune maciau, ruda kaip puse katino dydzio. Pas mane virs lubu gyveno ten ju visa kolonija, dabar triuksmo neber, gal katinai isvaike, nes ten jie uzlipa. Durniausia, kad katinai viska namo nesa. Jei butu kambary paleide buciau pas kaimyne sofa nuomavusis.
labas,
Sapniuk, kelk per https://postimages.org/
pasirenki nuotraukos dydį kur 640....., po to pasirinkti vaizdus, spaudi ženkliuką prie kodas forumams , nusikopijuoja, tada įkeli su pele nukopintą į sm ir vsio
man nėr patogiau
Sapniuk, kelk per https://postimages.org/
pasirenki nuotraukos dydį kur 640....., po to pasirinkti vaizdus, spaudi ženkliuką prie kodas forumams , nusikopijuoja, tada įkeli su pele nukopintą į sm ir vsio
man nėr patogiau
Labai ačiū, mergiukės, už sveikinimus. Vakar negalėjau parašyti, pati prisiliuobiau šampano per kelis kartus.
Tai šiandieną prašome į baliuką. Bus bernų , šampano ir užkandžių.
Ką reiškia šventimas. Šiandien nuritavau nuo laiptų. Ne aukštai, per kelis laiptelius, bet ant plytų krūvos. Gerai, kad buvau su stora striuke, o ir lašiniai amortizavo. Jaučiu bus mėlynių ant šonų. Alkūnę labai susitrenkiau, net ranka tirpsta. Reikės lįsti į vonią, pašildyti.
Papildyta:
Beje, Ingrida, turiu tau liūdną žinią. Netoliese mano namų ant kelio pastebėta porelė vilkų. Bliam, ir aš ten grybauju.
Ką reiškia šventimas. Šiandien nuritavau nuo laiptų. Ne aukštai, per kelis laiptelius, bet ant plytų krūvos. Gerai, kad buvau su stora striuke, o ir lašiniai amortizavo. Jaučiu bus mėlynių ant šonų. Alkūnę labai susitrenkiau, net ranka tirpsta. Reikės lįsti į vonią, pašildyti.
Papildyta:
Beje, Ingrida, turiu tau liūdną žinią. Netoliese mano namų ant kelio pastebėta porelė vilkų. Bliam, ir aš ten grybauju.
aciu IK, viskas tinkama ir naudojama
du vilkai Prie Sepetos zmones gal desetka mate, o iki miesto jiems netoli, aplink visur miskai.
Mano kainnas medziotojas sake, kad jei bus tik tokios sumedziojamu vilku kvotos, tai bus prastai.
du vilkai Prie Sepetos zmones gal desetka mate, o iki miesto jiems netoli, aplink visur miskai.
Mano kainnas medziotojas sake, kad jei bus tik tokios sumedziojamu vilku kvotos, tai bus prastai.
Nu baikite tą propagandą-nepuola vilkai žmonių.Mama labiausiai bijo.Jei jau stumbrų banda nesumindė,tai tikrai vilkų nebijau.Žiemą kai jie alkani,gal ir baisoka,bet dabar.............
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 08, 18:18)
Labai ačiū, mergiukės, už sveikinimus. Vakar negalėjau parašyti, pati prisiliuobiau šampano per kelis kartus.
Papildyta:
Papildyta:
Labas vakaras,
ateinu su savo sampu,atsipaipaliuot solenizantei atnesu.Bernus palieku jaunesnem,man jau ramybes norisi,o ne bernu,bet nuo vaisiu neatsisakysiu.Aciu.
Koks šampanas Labai gražiai dekoruoti butelaičiai.
Šiandien kirpykloje viena babcė pasakojo, kaip prieš 30 metų ar ne Subačiuje pasiutęs vilkas žmogų užpuolė. Ir būtų nusitempęs į mišką, tik vargšas sugebėjo kojomis už elektros stulpo užsilaikyti. Sukandžiotas buvo skersai išilgai.
Žodžiu, Ingrida, nuo šiol į mišką - tik su pipirinių dujų balionėliu. Beje, nuo šunų seniau elektrikai naudojo tokį ultragarsinį šokerį. Kai eidavo skaitliukų tikrinti. Gal ir dabar jų yra kur pirkti.
Šiandien kirpykloje viena babcė pasakojo, kaip prieš 30 metų ar ne Subačiuje pasiutęs vilkas žmogų užpuolė. Ir būtų nusitempęs į mišką, tik vargšas sugebėjo kojomis už elektros stulpo užsilaikyti. Sukandžiotas buvo skersai išilgai.
Žodžiu, Ingrida, nuo šiol į mišką - tik su pipirinių dujų balionėliu. Beje, nuo šunų seniau elektrikai naudojo tokį ultragarsinį šokerį. Kai eidavo skaitliukų tikrinti. Gal ir dabar jų yra kur pirkti.
Kaimietuke, su tokiais vyrukais paūliojus, ne griekas ir nuo laiptų nusiritint
o jei rimtai, svarbu, kad nieks nelūžo
Vilkų bijau, bobutė buvo susitikus miške, pasakojo, kad baisus žvėris.
Ir sodyboj girdėjau ūkiant, brrrr
Vienai kažkaip ir nebejauku bus į mišką eit, nors visad labai drąsiai jaučiaus
o jei rimtai, svarbu, kad nieks nelūžo
Vilkų bijau, bobutė buvo susitikus miške, pasakojo, kad baisus žvėris.
Ir sodyboj girdėjau ūkiant, brrrr
Vienai kažkaip ir nebejauku bus į mišką eit, nors visad labai drąsiai jaučiaus