Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk, pas mane irgi be gėlių, bet nuoširdžiai ax.gif
Atsakyti
Iš Kaimo, su gimimo diena.
Tegul tavo darbas atneša naudą, pinigai upeliais plaukia. Būk gražiausia žmona, geriausia mama, o mums saulės spindulėliu.

Sapniuk, lenkiškai vaistinė-apteka. pasidairyk, palygink. Kitą trečiadienį giminaitė važiuoja į Lenkiją, galėtų nupirkti, jeigu vaistai receptiniai - reikia recepto, LT tinka. Gal susiskambinkim.
Atsakyti

Vėl bus vakaras vasaros ilgesio
Dvelks vėsa pro pravertas duris,
O ant slenksčio lig šerdies suskilusio
Basos pėdos laukimą įmins.
Baltas takas vingiuos link saulėlydžio
Pievon bumbtels sunkus obuolys.
Ir čirpuos žiogas prievarčio smilgose,
Jo klausysis apsvaigus naktis.
Po kaitros dar akmuo kvėpuos šiluma,
Luš į ašmenis liaunas rugys.
Žvaigždės nardys po dangišką gilumą,
Pasiklydusios - kartais nukris.
Kalendoriuj dienas skaičiuos vasara
Tik ruduo rūkais laiškus rašys.
Ant blakstienų pakibusi ašara
Saulei tekant voratinklin kris...
(Jūratė Norvaišienė)
Su gimtadieniu, IK :-)

Atsakyti
Iš Kaimo,su gimtadieniu birthday.gif 000552.gif happybday.gif

tegul visi palinkėjimai išsipildo visu 100 proc. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 07, 19:04)
mergai, turesit mokyt mane kaip kvietkas i sveikinima ikelt, nes pasijauciau kaip antraruse. Gal net treciaruse rolleyes.gif

Pabandysiu, jei kas gausis smile.gif

Iškompo turbut moki, aš pvz. keliu per part.lt, šiaip yra nemažai panašiu puslapių, bet aš prie to pripratus mirksiukas.gif

o šiaip iš interneto radus gražų paveiksliuką, reikia ant jo su pele atsistojus paspausti dešni pelės klaviša ir pasirinkti "Rodyti paveikslėlio savybes", tada iškrenta dar kitas langas ir jau kaip taisykle kursorius ar pelė kaip čia pavadinti bigsmile.gif buna ant tos nuorodos ant kurios reikia, nieko papildomai spaudinet nereikia, tai tiesiog paspausti Crtl+C na žodžiu nukopijuoti ir jau čia supermamose paspausti ant langelio IMG, ideti nukopijuota nuoroda ir spausti atsakyti, viskas bigsmile.gif , jeigu neįsikėlė paveiksliukas reiškia ir neįsikels biggrin.gif, jam uždeta draudimas smile.gif

pagal mane tai labai aišku, bet jei kas nepavyks klausk mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 lapkričio 2018 - 08:07
Labas rytas
Kaimietuke su gimtadieniu,nors ir pavėluotai
vartotojo įkelta nuotrauka]

Kai ant rūkytos skumbrės užmeti šokolado šmotą š.... gaunasi ,taip ir man ,vakar šiaip taip atidirbau,ir paprašiau poros dienų atostogų,gerai kad ta mūsų meistrė supratinga,davė,nes jos už tai gal ir nepaglostys aukštesnė valdžia,darbo daug,o ji į atostogas leidžia
Paveiksliukus kelt mane išmokė Merri
Jei neleidžia kelti tiesiogai norimo paveiksliuko,galima jį išsisaugoti,o paskui jau kelti
Atsakyti
4u.gif
Labas

aciu uz pasiulymus ir pamokas oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 lapkričio 2018 - 11:28
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 08, 10:49)

Na pusė darbo padaryta biggrin.gif

dabar gali atisdarius žinutę, tą senaja ar nauja jei jau neleis koreguot paspausti ant {IMG} ir nukopijuoti ten šita nuoroda ir vel uždaryti, turetum pamatyti taip smile.gif

Atsakyti
prastas as mokinys, gal net beviltiskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 08, 10:32)
prastas as mokinys, gal net beviltiskas rolleyes.gif

Labos,
ikisiu savo trigrasi.Sapniuk,atsidaryk psl.kur rasai zinutes,virs jo yra tokios grafos,mazi languciai,http://,IMG,@,QUOTE,CODE.Tai paspausk ant IMG langelio,issoks langelis didesnis ir jau bus zodziai http://,as juos istrinu,nes ant tos nuorodos,kur nusikopinai,jau yra tas http,tai tada jie susidvejina ir neisikelia nuotrauka.Kai istrinu ta http,tada iklijuoju nuoroda ir spaudziu OK.Nuoroda atsiranda zinutej,einu i perziureti zinute,po zinutes langu,paspaudziu paziuret kaip isikele,tada gryztu i zinuciu langa,baigiu zinute ir siunciu.Nu pabandyk. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va Sapniuk, kiek tau mokytoju bus smile.gif, kaip leninas sake mokykis, mokykis, mokykis ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti