Labas rytas.
Meri mūsų Nendrės gatvė.
Na ką vakar dar kibirioką nepilną bet surinkau spanguolių.Truputi priklydę buvome,aš jau išsigandųsi buvau,mama ramiai,arba neparodė. Dar ir kelmučių pasirinkome,kelis kazlėkus. \
IK,su švente.
Ingrida, tu tikras miškinukas
Sveikos
Sveikos
Iš Kaimo su gimtadieniu Visa ko gražiausio, geriausio, skaniausio
Labas
Kaimietuke, su gimtadieniu Sekmes, sveikatos ir ukvatos
Krumo roziu nemoku ikelt, bet dovanoju grazu
Kaimietuke, su gimtadieniu Sekmes, sveikatos ir ukvatos
Krumo roziu nemoku ikelt, bet dovanoju grazu
Labas rytas,
IK,su gimtadieniu,sveikatos ir jėgų tau, kad galėtum pasiekti visko, ko trokšta tavo širdis. O širdyje ramybės. Nuoširdžiai sveikinu!
Cia simboliska puokste,kaip lapkricio 7 gimusiai. Geros sventes!!
IK,su gimtadieniu,sveikatos ir jėgų tau, kad galėtum pasiekti visko, ko trokšta tavo širdis. O širdyje ramybės. Nuoširdžiai sveikinu!
Cia simboliska puokste,kaip lapkricio 7 gimusiai. Geros sventes!!
Sveikos
Kaimietuke, su gimtadieniu kad viskas sektųs, biznis klestėtų, vyras ir vaikai mylėtų
Lyžukos puokštė stebuklinga
Kaimietuke, su gimtadieniu kad viskas sektųs, biznis klestėtų, vyras ir vaikai mylėtų
Lyžukos puokštė stebuklinga
Iš Kaimo, su gimtadieniu
Sėkmės didžiausios, sveikatos geriausios
Sėkmės didžiausios, sveikatos geriausios
mergai, turesit mokyt mane kaip kvietkas i sveikinima ikelt, nes pasijauciau kaip antraruse. Gal net treciaruse
nieks nesake, kad neber spanguoliu, net pavasari dar bus
na dar paklausiu, kaip lenkiskai vaistine, gal zinot pas lenkus kokia vaistine, kuri siustu i Lietuva. Vieni vyro vaistai brangus, gal pas lenkus pagal kursa pigiau gautusi. Lietuvoj metam netoli tukstancio euru
na dar paklausiu, kaip lenkiskai vaistine, gal zinot pas lenkus kokia vaistine, kuri siustu i Lietuva. Vieni vyro vaistai brangus, gal pas lenkus pagal kursa pigiau gautusi. Lietuvoj metam netoli tukstancio euru
nieks nesake, kad neber spanguoliu, net pavasari dar bus