Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O aš šiandien prašokau prie stalo visą dieną. ax.gif Bet už tai gavome už šuns priežiūrą,tikrų itališkų makaronų,alyvuogių aliejaus,itališko vyno,firminio italų citrinų likerio.Ko nepasaugoti savaitę šuns? ax.gif mirksiukas.gif Dar vakar mažasis belgiško šokolado parvežė,gavosi visas balius. mirksiukas.gif
Už tai oras pasakiškas šiandien,nors sakė Vilniuje visa diena apniūkųsi? blink.gif Na dar bus dienų tikiuosi sutvarkyti gėlėms?
Nepažystu kreivabūdžių.MB juokiasi kad ir mano kelmutės keliaus tualetan,kai reiks valgyti? ax.gif
Atsakyti
Labukas
Nepažystu nei kelmučių,nei kokių kitokių grybų,neskaitant baravykų,lepšių,raudonikių,rudmėsių voveraičių,kazlėkų
Mergaičiai ar yra viltis kaip nors pataisyt perrūgusius agurkus?
Papildyta:
Labukas
Nepažystu nei kelmučių,nei kokių kitokių grybų,neskaitant baravykų,lepšių,raudonikių,rudmėsių voveraičių,kazlėkų
Mergaičiai ar yra viltis kaip nors pataisyt perrūgusius agurkus?
Atsakyti
labas 4u.gif

Para, su gimtadieniu 4u.gif kad viskas Tau sektųsi 4u.gif

Ladut, apie agurkus nieko nepasakysiu.....

Nei kelmučių, nei kitokių nepažystam ir nerenkam. O ir kelmučių nei karto nesu valgius, jei ką mirksiukas.gif

makalavau baklažanų salotas, kepiau kepsnius, skaičiau, o dabar žiūriu kaip Australijoje aukso grynuolius renka. Ech, kad taip savo darže tokių radus tongue.gif
Atsakyti
Lady, per rūgštus agurkai tik į misraine ar agurkinei sriubai smile.gif Nepatinka man rauginti žiemai agurkai, bandžiau kelis stiklinius, na dinamitas, man marinuoti skanu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Para, nors ir pavėluotai visa ko gražiausio Tau smile.gif

Tie atominiai agurkai ir man nepatinka, jei dar pakankamai kieti, gal pamirkyti prieš dedant i kokia sriubą, kad nuimtu ju rūgšti? Daugiau nematau panaudojimo apart šiukšlines bigsmile.gif , Bet čia kaip kam ...ne veltui sakoma del skonio draugų nera smile.gif

Aš vakar rožes apėjau, tik viena dar puikiai žydintį krūmą palikau, bet reiks ir ta pakirpti, nes pernai kurios dar žydejo per naujus metus paskui matomai nusilpo, ligos visokios puole jas, žodziu viska savas laikas mirksiukas.gif , jurginus irgi tik savaitgali iškasiau, žiedu dar priskyniau glėbi, bet gi neina orai šiltyn, ir taip rankas jau užšalau, reiks aplamai kita savaitgali užbaigti kvietku sezona, nuraut žiles ir bus ate iki pavasario smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 lapkričio 2018 - 08:47
Ingrida, ar ne pačios namas Statybininkų g, net pasimečiau, lyg šeštadienio Valstietyje foto įdėta? Žadėjau neužmiršti paklaust.
Kažkokia nyki diena buvo, bet visai smagu visa valanda anksčiau namo. Juokites, užvalgiau ir jau į naktinius įlindau, nu šakės, ir ko taip pavargstu.
Atsakyti
Pariuke, dideliausios tau šypsenos ir laimingiausių metų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apie perrūgėlius. Galvoju, o jeigu pabandžius įpilti truputį sodos? Čia tik mano sumastymas, galima stiklainiuką pabandyti. Arba nupilti skystimą, padaryti naują silpnai sūrų ir užpilti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

isvaziavo vakar vyras vakare, taip liudna patapo, nedaug truko ir buciau apsiraudojus. Nervukai pradejo slubuot, reik susiimt.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sapniuk, gal reikia aplinkos pakeitimo mirksiukas.gif

mes su drauge jei niekas nesumaišys kortų smile.gif šausim savaitgaliui į Birštoną, na ne kanarai bigsmile.gif , ale galvai pravedinti tiks mirksiukas.gif

Atsakyti
tikriausiai ax.gif

lokalizacijos vietos keist negaliu. Labai noreciau nors kur kokiam savaitgaliui.

Paskambino labai mielas zmogeliukas, dave spyri subinen, nusisypsojau, aplankiau VMI, sumokejau zemes mokescius ir vel gerai. biggrin.gif
Atsakyti