Labas rytas.
labas rytas
mes kaip ežiukai rūke
mes kaip ežiukai rūke
Katytė po mažu taisosi, gal šiaip ko sunegalavo. Stebiu, nes baimės akys didelės. Ji pas mane neeilinė, grožių grožis. O dičkė, o kailis šilkinis, nenupasakosi niekaip. Ir vyrėja, sriubą verda, ima su letenėle sausiuko grūdą. merkia į vandenį, paskui traukia ir ėda. Pykstu, kad gadina, nes RC gana brangus, bet ką jai pasakysi, vistiek savo darys. Šiandien jau iš konservuko sriuba padaryta. Nu mėgsta šeimininkauti. Naktį ką randa ir pajėgia, viską meta žemėn. Šiąnakt davėsi su nuo striukės nusegtais kailiuko rankogaliais. Jai buvo smagu juos tampyti po visus namus, tai ir leidau, ko nepadarysi, kad tik jai būtų kuo geriau.
Darbe pakeitė grafiką, visa valanda gryšiu anksčiau, bet ką suprekiausiu ar pamąstė, na bet valdžia žino ką daro, gal jiems nereikia pinigų. Dar kažkoks durnius tepalu vitriną nutepliojo, matyt nežinojo, kad turiu gero stiklo valiklio. Iškart nusivalė. Bet ir netingi kiti nesąmones daryti. Užsiima tokiais niekais.
Darbe pakeitė grafiką, visa valanda gryšiu anksčiau, bet ką suprekiausiu ar pamąstė, na bet valdžia žino ką daro, gal jiems nereikia pinigų. Dar kažkoks durnius tepalu vitriną nutepliojo, matyt nežinojo, kad turiu gero stiklo valiklio. Iškart nusivalė. Bet ir netingi kiti nesąmones daryti. Užsiima tokiais niekais.
Labas
na tai nepasaksit kaip musikes isnaikint? As jau apie dulkiu siurblio jungima galvoju joms
Meri, tai pastatyk vandieni kur nors toliau, nenesios per puse virtuves del pamirkimo
Papildyta:
Labas
na tai nepasaksit kaip musikes isnaikint? As jau apie dulkiu siurblio jungima galvoju joms
Meri, tai pastatyk vandieni kur nors toliau, nenesios per puse virtuves del pamirkimo
Papildyta:
Labas
Sapniuk, man rodos, Žolia buvo kažkada nuorodą įmetusi dėl musikių, aš jau nebekovoju, laukiu, kada pačios išnyks.
ko jos ten sandalius mes, jei pas mane silta, valgyt randa.
o tai ne viena neskaitet? As tada neskaiciau, nes nereikejo dar. buvo ramu
o tai ne viena neskaitet? As tada neskaiciau, nes nereikejo dar. buvo ramu
Niu ką mergaitės namai kvepia vėl grybais. Tokį didelį puodą užkaičiau šiandien nuvirsiu,rytoj marinuosiu vien kelmučių galvutes.
Mažasis atvažiavo iš sostinės pavaikščioti miške.Pusmartė nenorėjo,tai atmovė pas mus
Taip gerai pavaikščiojome,pabendravome,šuo išsilakstė. Pietus pavalgėme,dar spėjau nudažyti vakar iškeptus grybukus,įduoti,rytoj lauksiu mažosios su pusženčiu.Reikia dar pabaigti gaminti pusženčiui dovaną gimtadieniui. Puiki diena buvo.
Ingrida, pažiūrėjau tavo kazlėkus vakarykščius, tai prieš porą savaičių tokių jaunų prie namų keliuko buvo pridygę, prie pušų, bet nerinkau. Niekad tokių nerenku, tai ir dabar man ne grybai
Labas rytas.
Pariuk,su švente.
Liniuk,man ne grybų reikia,o pats procesas.Panašu į šalną šiandien,tai ir grybai baigsis.Nors audžiu mintį palėkti spanguolių,kai toks oras.
Ingrida, aš vakar kreivabudžių nuo kelmų prisirinkau ir išsiviriau. MB liepė išmesti, bet šiandien sušlamščiau. jeigu rytoj neparašysiu, apraudokite ir piktuoju neminėkite. Kad tu žinotum, kokiodydžio palei keliuką jų yra. Į puodą netilptų.
Šiandien prisodinau tulpių, narcizų. Dar rytoj pabaigsiu. Nusikasiau kardelius ir galtonijas. Liko kanos ir jurginai. Bet dar vienas kitas žiedas pasirodo, tai neskubu.
Lauke užsikaičiau ugnį ir išviriau 40 l puodą burokėlių. Labai patogu, dedu puodą ant dvejų blokelių, apačioje ugnelė. Jokios smarvės kambaryje. O ir nusunkti gerai, tik paverti, šaltu vandenių iš šlangos nupilu. Dabar tik sutvarkyti ir užvakuoti. Jaučiu, per vakarą visų neįveiksiu.
Kažkaip ten musiukės gaudomos bambaliu. Nupjauni trečdalį , nuimi kamštelį, kiši žemyn kaklu į nupjautą dalį. Į vidų kokio skanėsto : surūgusios upgienės, alaus ar perrūgusio vyno.
Šiandien prisodinau tulpių, narcizų. Dar rytoj pabaigsiu. Nusikasiau kardelius ir galtonijas. Liko kanos ir jurginai. Bet dar vienas kitas žiedas pasirodo, tai neskubu.
Lauke užsikaičiau ugnį ir išviriau 40 l puodą burokėlių. Labai patogu, dedu puodą ant dvejų blokelių, apačioje ugnelė. Jokios smarvės kambaryje. O ir nusunkti gerai, tik paverti, šaltu vandenių iš šlangos nupilu. Dabar tik sutvarkyti ir užvakuoti. Jaučiu, per vakarą visų neįveiksiu.
Kažkaip ten musiukės gaudomos bambaliu. Nupjauni trečdalį , nuimi kamštelį, kiši žemyn kaklu į nupjautą dalį. Į vidų kokio skanėsto : surūgusios upgienės, alaus ar perrūgusio vyno.
Para, su gimtadieniu
Te visos dienos būna šviesios ir pildosi norai bei svajonės
Te visos dienos būna šviesios ir pildosi norai bei svajonės