Labas rytas,
skaitau jusu diskusijas apie kapavieciu puosima.
Mamai zuvus,visus metus ir ziema,nesiau gyvus gvazdikus.Jie susaldavo ir likdavo tokie papure,nepakeisdavo spalvos,kol nebudavo atlydys.kai atsildavo,pakeisdavau gyvas geles.Ziema tik klodavau ant kapo puokste,o kai vasara,merkdavau.Dabar as toli,kapa tvarko pussesere ir esu dekinga uz bet kokia prieziura,kad tik nebutu piktzolem apzele.
Man bet kokios geles gerai ant kapo,kad tik neperkrauta,svarbu parodytas demesys,nes Visu sventuju diena,skaitau,kaip savotiska jusu svente,o svente reikia svest,parodyt demesi,ir nesvarbu koki.Kiekvienas pagal isgales,galimybes,supratima ir norus.Todel niekada nieko nesmerkiu,nesidyvinu,man visaip grazu.Juk negali viskas but pagal viena sablona,kaip kazkam grazu.Kitam gal mano apipavidalinimas negrazu.Tai va,cia tik mano toks issimislinimas,jei ka.O LT perka visi pigesnes puoksteles ant svetimesniu mirusiuju kapu,o ant savo,manau nesa grazesne pagal savo supratima.Svarbu parodytas demesys,aplankymas kapelio,malda uz mirusyji.
Luety, žiemą dar labai gerai gyvas rožes merkti, ar net šiaip padeti ant kapo, jos iki - 4-5 iš vis nebijo šalčių, o paskui irgi gražiai sušalę atrodo, išbandytas reikalas
Grįžau namo iš sostinės. Bliam, net nugara šlapia liko, kol pabėgau iš miesto per patį piką Ne tai , kad mintinai važiuoti, reikia viena akimi ganyti lenteles su savo miesto kryptimi. Jau ko nesuprantu, tai noro grūstis vieni kitiems ant galvų. Stresas ryte, stresas vakare. Nors ką aš žinau, gal kitiems tai gyvenimo puošmena tos spūstys.
Sapniuk, nebežiūriu tos laidos, nepradedu ir nereik
Man žiemai irgi gražu dirbtinių gėlių puokštelė. Šiandien maniškio pusėj buvom, tai tikrai gražias nupirkom, bet po 8 pinigus. O čia miestuke nėr š ką žiūrėt, reiks, matyt, kitur pirkti.
Vėjas didelis, bet jau gerokai šilčiau.
Man žiemai irgi gražu dirbtinių gėlių puokštelė. Šiandien maniškio pusėj buvom, tai tikrai gražias nupirkom, bet po 8 pinigus. O čia miestuke nėr š ką žiūrėt, reiks, matyt, kitur pirkti.
Vėjas didelis, bet jau gerokai šilčiau.
Labas rytas.
NEPIGIOS IR DIRBTINES. pas mus tokios vidutines iš artimu natūralioms gėlėms apie 15 eur net ...yra daugiau yra mažiau , priklauso nuo žiedu skaičiaus , šiandien važiuosim žiuret ant kapu ka rasim, gal jau mano kvietkai kaimynus kapus puošia nes vakar toks škvalas pas mus prasineše, kad sugebejo net šiltnami atidaryt
Sveikos paskutinę antro rudens mėnesio dieną
Sveikos paskutinę antro rudens mėnesio dieną
Labukas
Žadėta šiluma gal ir yra, bet vėjas baisulinis, prilijo naktį, visur balos, aš taip nežaidžiu. Pas mus lapkričio 1 šv. mišios ant kapų, dar kaip ilgai, ligų ieškojimas, bet visi važiuoja, reikia ir man. Šiandien reikia kokį pyragą-tortą pagaminti, ką nors mėsiško, mišrainės paruoštukus, rytoj MB pusėje giminės suneštiniai pietūs. Po to varysim į mano pusę, netoli, keli kilometrai.
Vilniuje kamščiai piko metu yra tikrai didžiuliai, ir kuo toliau, tuo baisiau, bet ką daryti, priprato vilniečiai. Aš, jei tik yra galimybė, pasirenku visuomeninį transportą. Yra greitieji autobusai, visuomeniniam transportui skirtos juostos. Piko metu autobusai važiuoja tikrai greičiau, nei lengvieji automobiliai. Važiuoju tik į sodybą, arba, jei reikia ką didesnio nusipirkti, ar nuvežti. Nekenčiu svetimų rajonų ir svetimų kiemų miegamuose rajonuose, ten įlindus, gali po to atbula klaidžioti valandą. Deja, dauguma jaunų žmonių (ir ne tik jaunų) neįsivaizduoja, kokie autobusai pas juos važiuoja, kaip stotelė vadinasi, visur ir visada važiuoja su savo mašiniukais. Dabar yra kelios aikštelės Vilniuje, atvažiavus iš užmiesčio galima pasistatyti automobilį ir, gal už 2 eurus, įskaitant parkavimą važinėti tą dieną visuomeniniu po miestą, deja, tos aikštelės nepopuliarios
Žadėta šiluma gal ir yra, bet vėjas baisulinis, prilijo naktį, visur balos, aš taip nežaidžiu. Pas mus lapkričio 1 šv. mišios ant kapų, dar kaip ilgai, ligų ieškojimas, bet visi važiuoja, reikia ir man. Šiandien reikia kokį pyragą-tortą pagaminti, ką nors mėsiško, mišrainės paruoštukus, rytoj MB pusėje giminės suneštiniai pietūs. Po to varysim į mano pusę, netoli, keli kilometrai.
Vilniuje kamščiai piko metu yra tikrai didžiuliai, ir kuo toliau, tuo baisiau, bet ką daryti, priprato vilniečiai. Aš, jei tik yra galimybė, pasirenku visuomeninį transportą. Yra greitieji autobusai, visuomeniniam transportui skirtos juostos. Piko metu autobusai važiuoja tikrai greičiau, nei lengvieji automobiliai. Važiuoju tik į sodybą, arba, jei reikia ką didesnio nusipirkti, ar nuvežti. Nekenčiu svetimų rajonų ir svetimų kiemų miegamuose rajonuose, ten įlindus, gali po to atbula klaidžioti valandą. Deja, dauguma jaunų žmonių (ir ne tik jaunų) neįsivaizduoja, kokie autobusai pas juos važiuoja, kaip stotelė vadinasi, visur ir visada važiuoja su savo mašiniukais. Dabar yra kelios aikštelės Vilniuje, atvažiavus iš užmiesčio galima pasistatyti automobilį ir, gal už 2 eurus, įskaitant parkavimą važinėti tą dieną visuomeniniu po miestą, deja, tos aikštelės nepopuliarios
Vasarema teisi, mano sūnus kabo tuose kamščiuose po 2,5 -3 valandas ir laiko, kad čia viskas normaliai yra
Man bet koks kamštis yra gyvenimo trumpintojas.
Nu šiandien tai rekordinė diena pagal važiavimus. Vežiojau produkciją - keturi nuvažiavimai po 15 km pirmyn atgal, dar vienas 10 km , variau į banką popieros pasirašyti, nulėkiau į migraciją paso užsisakyti. Dar vakare į kapines, sėdžiu be pulso, net vakarienės gaminti nebesinori.
Nu šiandien tai rekordinė diena pagal važiavimus. Vežiojau produkciją - keturi nuvažiavimai po 15 km pirmyn atgal, dar vienas 10 km , variau į banką popieros pasirašyti, nulėkiau į migraciją paso užsisakyti. Dar vakare į kapines, sėdžiu be pulso, net vakarienės gaminti nebesinori.
Na nesakykite šilta šiandien buvo,bent pas mus labai labai.
Aš irgi tik dabar grįžau,net valgyti pamiršau per dieną.Dabar lašinukų su agurk u užvalgysiu ir bus gana
Baigsis ir mano maratonas rytoj.
Aš irgi tik dabar grįžau,net valgyti pamiršau per dieną.Dabar lašinukų su agurk u užvalgysiu ir bus gana
Baigsis ir mano maratonas rytoj.
Labas rytas.
Kad ir Vėlines žiūriu jau mada iš anksto švęsti, vakar pilni kapai žmonių, visur žvakutes dega, gal cia tų spūsčių visi bijo....