Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, pasakiškai gražu. wub.gif
Nepyk, bet paskutinę nusikopijuosiu, labai man tiktų.

Sušalau, net dantis gelia. Vežėme per patį sniegą pekinukus. Sandėlyje tirpsta sniegas, bėga vanduo iš jų. Visos grindys - ištisas potvynis. blink.gif Kol darbininkus atšildžiau, pati pasibaigiau vynioti ir pakuoti. Tai rankos sušalo iki mėlynumo. Laukiu , kol MB pakurs pečių ir lipsiu į karštą vonią.

Žodžiu, keikiu paskutiniais žodžiais amžinai nepriėdusius miestiečius.

Einu, sudėsiu skalbti kalną šlapių pirštinių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 28, 21:33)
Meri, dirbi jau kioske ? Gi baisiai šalta. Pasišildai kiek ?

Davė ventiliatoriuką, kuris pučia šiltą orą. Prišiltų, bet neįmanoma, vos pridarau langelį, tuoj pirkėjas nuolatinį kiša, kad papildyčiau. Prisirengus kaip kopūstas biggrin.gif Ruošiuos nusimegzti ilgas kojines be pėdos, tokias rankovės tipo, nu reikia kažką galvoti. Taip tai viskas normaliai, apsipratau, tik kad šika miestiečiai, kas do liaudis. Šiandien išėjau dešimčiai minučių, ateinu, dienos metu krūva palikta ir spėk tu man, teko rinkt, kaip visada, nuo tako. Kad jiems subinės iššustų bash.gif Nesinorisi sedėti visa šudais apdėta, kas pas mane pirks. Taip ir gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Meri, užsidėk ant kiosko užrašą "Jūsų saugumui aplinka filmuojama". Gal nenorės subinės patapti Youtubės žvaigždėmis. biggrin.gif Geriu trečią kruzą puslitrinį kavos ir dar neatšilau. blink.gif
Atsakyti
Ingridėl, gražios wub.gif , ypač pirmoji, o į kokią ledainę antoji sudėta?

Kaimietuke, ar atšilai jau? pasišildyk kuom ir iš vidaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 10 29, 19:21)

Kaimietuke, ar atšilai jau? pasišildyk kuom ir iš vidaus mirksiukas.gif

Neturiu nieko šildančio. Bariuke vien vyno butelaičiai. Šiandien dar buvo pusbonkis baltos, nunešiau vyrams krovėjams vietoje antigripino. Yra truputis likeriuko, bet man tai baisi šlykštynė. Karšto vyno irgi nemėgstu. Va, jeigu kokia draugė pasitaikytų, pirma sutvarkytume šampano butelaitį, paskui dar vyno kažkiek. Atšilimas garantuotas.
Atsakyti
Va Jurginėli,nemoku fotkinti.Ten nemažas vazonas,jei tilpo ir du viržiai ir žylė ir žvakutė ir žemių pilnas vazonas.Depe pirkau.Kituose vazonuose dar po dekoratyvinį kopūstą sutalpinau. ax.gif
nA VA AŠ JAU ŽIOJAUSI KAITINK VYNĄ SU GVAZDIKĖLIAIS IR CINAMOnu,man labai padeda,o čia nemėgstu,nemėgstu............. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 spalio 2018 - 20:04
Labas rytas.
Nesakyčiau kad šiandien jau atšilo,šunį išvedžiau pusę šešių,tai vėjas už namo oho ne toks jau šiltas. blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jokių šampanų, sušulti geriausia vana talinas iš bedos starka, bobeline tongue.gif, bet čia tik vietoj vaistų, minimaliais kiekias biggrin.gif

Keisti orai, aš dar šeštadieni "šienavau, mulčiavau" lapus su traktoriuku, pu9ikus budas greblio pakeitimui ir svarbiausia lengvas mirksiukas.gif , o va vakar vos ne seni besmegeni lipdyt galima buvo

Vakar seminare tokiam smaksojau apie pensiju reforma ir ne tik mistika man vistiek tos pensijos ir ju fondai, koks durnius sutiks pvz tik 85 sulaukes gaut pensijas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

Kaimietuke, vaistai neprivalo but skanus biggrin.gif Cia as taip mamai sakau, bet tiks ir tau.

Vakar vakare isijungiu per kompa musu su liniuxxu ziurima ukrainieciu laida. A.A anytos Mikis guli prie kompo. Kazka susapnavo, kad soks ant kompo klavos, ekranas op ir apsivercia 90 laipsniu kampu. Skambinu vyrui, susako ka daryt, nu neatsivercia ne kaip blink.gif Teko imt plancete, bet su ja tik babuliukas Seduvos bernus ziuri ir klauso ax.gif Snd. ryte buvau pagatava pas meistra temt kompa, bet bandziau, bandziau ir atsiverte i normalia busena.

Ingridos puokstes na liubitielia, nesakau, kad negrazios, paziuret grazu, bet nedeciau ant saviskiu kapu.

Lyzuka, o tu duodi mamai ar anytai nakciai kokiu nors raminamuju?
Atsakyti
Aš neduodu, kadangi esu aplamai prieš vaistus biggrin.gif , duodu tik kas butina: nuo spaudimo ir t.t. , aišku mano mama tai manau kad noretu jų, nes kai dar pati nueidavo pas gydytojas visa laiką gėrė, , bet velgi kai ji sako, kad "nemiegojau visa nakti" o aš praeidama pro jos kambari girdžiu kaip sienos nuo knarkimo tempias biggrin.gif, tai ...žodžiu yra kaip yra ax.gif , o tu Sapniuk duodi?

Dar del raminancių tai maniškes bobutes tikrai ramios yra ypač anyta, o jei kartais ir kardai susikerta taigis gyvenimiška čia biggrin.gif

O kuom puoši Sapniuk savus kapus?

Man antra nuo galo patiko, o šiaip aš puošiu vien dirbinėmis (tik nemuškite manes skaudžiai biggrin.gif )... tiesiog jos visa žiemą bus o tos gyvos po poros dienu numest reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 spalio 2018 - 10:54
tai maniske irgi miega, kiek miega, neblogai. Nustojau duot, pradejo naktim dejuot ax.gif keliuosi kelis kartus, maz negera, o ji per sapnus ax.gif kalba, dainuoja ax.gif Isbalansavo mane toks poilsis nakti rolleyes.gif Dabar keturias dienas nakciai daviau, dejavimai tik is vakaro. Misliju ar kokia kaldra ant jos kambario duru kabint, ar ausu kamstukus,Bet vel, jei negirdesiu, o jei is tikro bloga jai.
Neturiu as cia daug kambariu, tik du.

As, jei vaziuoju i kapines, vezu gyvas geles. Pas mane vienos mano 5 lankomos kapavietes, neprilakstysiu viena daznai.

Apie Ingridos ta ledainej puokste rasiau. ax.gif
Atsakyti
Tai manau ir
tie raminantys su saiku nieko blogo, o tavo atveju ir bobute ir tu pailsetum geriau
Atsakyti