Jurginėli, užsiminei apie tuos naminius koldūnus, tai užsimaniau. Tik niekad negaminu, per ilgas darbas. Būtum arčiau, pusę atimčiau.
Liko nuo vakar pusė viščioko, šiandien padarysiu cepelinų "nedagaminį" . Pas mus vaikystėje jas vadino lazankomis. Tai tokie diskai iš tarkių, tik be įdaro. Valgomi kaip ir cepelinai.
Sveikutes
Šalta, vis lietus užeina. Česnakai taip ir nepasodinti. O aš nei sveika, nei sergantį. Nuo ryto virtuvėje. Anūkams atostogos, turiu veiklos . Norėčiau koldūnų, bet man tai tai visos dienos projektas, gal kada nors. Lazankas ir aš žinau, labai net skanu, jei paspirginta prie jų su svogūnais. Oh, prisiminiau šviežių naminių spirgučių kvapą ir skonį.
Gal kuri žinote, ar tinka vištoms grikių grūdai?
Šalta, vis lietus užeina. Česnakai taip ir nepasodinti. O aš nei sveika, nei sergantį. Nuo ryto virtuvėje. Anūkams atostogos, turiu veiklos . Norėčiau koldūnų, bet man tai tai visos dienos projektas, gal kada nors. Lazankas ir aš žinau, labai net skanu, jei paspirginta prie jų su svogūnais. Oh, prisiminiau šviežių naminių spirgučių kvapą ir skonį.
Gal kuri žinote, ar tinka vištoms grikių grūdai?
Taigi ir sakau : cepelinų nedagaminys. Su spirgais ir svogūnais.
Pasveik iki rytdienos.
Tiek žadėjau daug nuveikti. Namus aptvarkyti, nes visur dulkių gumulai voliojasi. Bet paskambino pirkėjas, mirk , bet padaryk toną svogūnų. Išėjome su dukra prie linijos. Pasikabinau didmaišį su autokaru, bet vis tiek mes tik dvi vietoje penkių. Tai gavosi panašiai, kaip groja "žmogus- orkestras" : puola šen, puola ten, čia kokius klavišus pamaigo, dūdele pagroja.. Dukra prie valymo , o aš už du prie atrinkimo, stabdau, puolu maišus perkabinti. Dar susverti pasilikome desertui. Beveik keturias valandas prašokinėjome. Liko darbai nepadaryti ir dabar neatsišildau rankų.
Pasveik iki rytdienos.
Tiek žadėjau daug nuveikti. Namus aptvarkyti, nes visur dulkių gumulai voliojasi. Bet paskambino pirkėjas, mirk , bet padaryk toną svogūnų. Išėjome su dukra prie linijos. Pasikabinau didmaišį su autokaru, bet vis tiek mes tik dvi vietoje penkių. Tai gavosi panašiai, kaip groja "žmogus- orkestras" : puola šen, puola ten, čia kokius klavišus pamaigo, dūdele pagroja.. Dukra prie valymo , o aš už du prie atrinkimo, stabdau, puolu maišus perkabinti. Dar susverti pasilikome desertui. Beveik keturias valandas prašokinėjome. Liko darbai nepadaryti ir dabar neatsišildau rankų.
Meri, dirbi jau kioske ? Gi baisiai šalta. Pasišildai kiek ?
Labas rytas.
Vakar drėgmė iki kaulų smelkėsi,sušąlau turguje siaubingai.
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 29, 06:26)
Labas rytas, oi kokie pusryčiai. Pora suvalgau, kitus miegalėms palieku.
Jau kokia bjauri šlapdriba. Gerai, kad ne aš. MB- vairuoja.
Vakar pas mus puiki dienukė buvo, o šeštadienį- tikra bobų vasara. Užtat dabar keista matyti balta balta...
Ingridut, pasieškok termorūbų karinėse pardose. Saugok save.
Ačiū Ate,Mieloji.Tai man prekyba iki lapkričio pirmos,užsigrūdinųsi. Šiandien nevažiuosiu turgun,reikia dar prisidaryti mažų puokštyčių,einamiausios.
Aš irgi laukiau šlapdribos,išėjome su šunimi-sausa. Turiu vėl draugą savaitei,tai keliamės pagal seną laiką.
Aš irgi laukiau šlapdribos,išėjome su šunimi-sausa. Turiu vėl draugą savaitei,tai keliamės pagal seną laiką.
Sninga ir pas mus jau.
labas
snigo, už lango gražiai balta, tokiais kasniais padrėbė-gal jau ir gana
Kaimietuke, galiu keist dalį koldūnų į lazankes, pas mus bandutėm vadinam
tai va, pridirbau 137, iš plikytos tešlos, pusdienį pasėdėjau, diedus pamaitinau, dar šaldiklyje liko keliems prisėdimams. Darau su formele, tai tokie dideli PELMĖNIAI gaunas. Bet gi maniškiams reik su skirtingais įdarais
šiand ateikit ant raugintų kopūstų sriubos
Vasarema, dar pasodinsi česnakus, nuo rytojaus šilumą rodo.
Mano daikonai dar darže, bet po plėvele, gal nebus amen ?
Ingridėl, pas mum puokštės su sausuoliais 5-15 pinigų, su dirbtinėm neklausiau. Bet nėr į ką žiūrėt. Tu savpo nufotkink paveizėt, a
dariau su kvietrugiais gėlytes, bet kai paskubintai, tai tokios kiek šleivokos, bet man natūraliai susirodė, dieduliui patiko. Reik tikriausiai kiekvieną varpą dedant ir tvirtint, kad nesimaskatuotų.
Nesusirkit
snigo, už lango gražiai balta, tokiais kasniais padrėbė-gal jau ir gana
Kaimietuke, galiu keist dalį koldūnų į lazankes, pas mus bandutėm vadinam
tai va, pridirbau 137, iš plikytos tešlos, pusdienį pasėdėjau, diedus pamaitinau, dar šaldiklyje liko keliems prisėdimams. Darau su formele, tai tokie dideli PELMĖNIAI gaunas. Bet gi maniškiams reik su skirtingais įdarais
šiand ateikit ant raugintų kopūstų sriubos
Vasarema, dar pasodinsi česnakus, nuo rytojaus šilumą rodo.
Mano daikonai dar darže, bet po plėvele, gal nebus amen ?
Ingridėl, pas mum puokštės su sausuoliais 5-15 pinigų, su dirbtinėm neklausiau. Bet nėr į ką žiūrėt. Tu savpo nufotkink paveizėt, a
dariau su kvietrugiais gėlytes, bet kai paskubintai, tai tokios kiek šleivokos, bet man natūraliai susirodė, dieduliui patiko. Reik tikriausiai kiekvieną varpą dedant ir tvirtint, kad nesimaskatuotų.
Nesusirkit
Laba
pas mus pradejo snigt apie astunta ryto, kai jau visas FB plysojo, kad sninga
Dabar pliurza. Ejau mamai vaistu i eurovaistine, neisrasyti, ryt vel skambinsiu.
Laukiu sesiolikos laipsniu silumos
pas mus pradejo snigt apie astunta ryto, kai jau visas FB plysojo, kad sninga
Dabar pliurza. Ejau mamai vaistu i eurovaistine, neisrasyti, ryt vel skambinsiu.
Laukiu sesiolikos laipsniu silumos