Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Cimbidis gal pats nereikliausias iš orchidėjų, tik jam reik daug šviesos ir duot pavalgyti, t.y. trąšų. Aišku neperlaistyti, nes storos šaknys moment supuva.
Beveik neturiu orchidėjų, nes neauga šiuose namuose, kai seniau visai kitaip buvo. Dabar ir kantrybės nėra tiek ir perdaug pavargusi.

Jau kaip nebuvo prekybos, visą dieną kortavojau, nes bemiegių naktų iškankinta, netyčiom galėjau užmigt tiesiai ant prekystalio. Ir skaityti nieko įdomaus neradau. Ryt savaičių diena, tai greičiau laikas eis. Kaip gerai, kad po sekmadienio pailgės naktis, o jau taip sunku anksti keltis, man nuo šešių darbas prasideda.

Šiandien turėjau garbės slaptą pirkėją, bet gal viskas buvo gerai. Klausinėjo ilgiausiai, o aš kantriai aiškinau. Gal neprirašys ko blogo. Pas mus nėra premijų, tai ir nubausti niekaip negali, juk nesumažins minimalaus.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 24, 20:01)
O pati ten pat dirbi? Na, kur žaislus maliavojai ?

nea,nedirbu,ten projektas toks terminuotas buvo,laukiu kol vėl pakvies,bus arba maliavot žaislus arba vėl restauracija maketų,tik neaišku kada,eilėj stovėt tenka,norinčių daug,bet pirmiau renkasi iš jau dirbusių,charakteristikas gavau labai geras,tai sakė pliusas didelis,matysiu

vėtra antra para,vėjas baisus,nors lauke palyginus šilta,dieną ir saulė švietė,prišildė iki 14,dabar tik 10 liko ir gražus mėnulis tarp debesų,labai gražus vaizdas

sode dar rožės pilnai žydi,pilnos pumpurų,pats gražumas,atsigavo po sausros,paaugo,lapai ataugo nauji,tai kol šalnų nebus dar turėsiu žiedų
tulpių prisodinau,išnyko daug,pavasarį buvo negražu,man patinka kai mirga sodas žiedais wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Liniux, skaudu kai susiduri su nesveiku valdininku požiūriu ir nieko negali prieš ji padaryt....

Merri, o kaip supratai, kad čia slaptas pirkejas o ne koks cekavas diedas? biggrin.gif Gal tave kadrino? tongue.gif
Atsakyti
Labas

Meri, tai ne cibulius sveri krautuvej, kad nusukt, apgaut ax.gif Pas tave fiksuotos kainos, ka ten tikrinti?

Nusipirkau vakar du pakucius tulpiu ir hiacintu viena, kaip pasodint, vis lietus krapnoja.
Atsakyti
Tikrina ar pasiūlai akcijinių prekių ir t.t., pati prisipažino.
Kiti pažeria variokus ir skaičiuok, kad durnas, sako, kad lygiai, o kitoj saujoj už nugaros laiko paslėpę ir tikrina ar skaičiuosi ar ne. Anksčiau buvau patiklesnė, bet db jau nea, skaičiuoju, lai mindžiukuoja už lango ir visi autobusai nuvažiuoja. Kai tik mėnesio pabaiga, tai atsikrato. Nesuprantu, kam juos kaupti.
Katytė tiek į lauką veržiasi, bet negaliu rizikuoti, tai miaukina visais įmanomais balsais.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 26, 05:29)

Labas rytas.

Labas, jau dieną.
Imu kavą, nors ir praaušus, bet užtat puodelyje.
IK, kuo patręšt dirvą prieš sodinant žieminius česnakus? Keliaus į braškių vietą(augo keturis metus), jos šiemet tręštos nebuvo išvis. Sukasiu ir kišiu česnakus.
Atsakyti
Ate, aš dėjau mėšlo ir klosiu storai šiaudais. Man labai pasiteisino, beveik nelenda žolės, tik kiek vėliau išlenda per storą sluoksnį ir vėliau subręsta. Šiemet sodinau virš 1000 skiltelių, vis bus koks euruks, nes norinčių buvo, o parduot neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 26, 18:20)
Ate, aš dėjau mėšlo ir klosiu storai šiaudais. Man labai pasiteisino, beveik nelenda žolės, tik kiek vėliau išlenda per storą sluoksnį ir vėliau subręsta. Šiemet sodinau virš 1000 skiltelių, vis bus koks euruks, nes norinčių buvo, o parduot neturėjau.

Ačiū, liniuxxxx, neturim mes mėšlo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 26 spalio 2018 - 18:42
Tada IK patars apie trąšas, aš nenaudoju.
Atsakyti
Jūms taip nebūna?Prieš kelias dienas dar pagalvojau,kad tik nepamiršti,kad tik nepamiršti................grįžtu po turgelio,garuoja kepsnys ant stalo,salotos superinės,vyno butelys ant stalo ir rožių puokštė.O dieve,kad šiandien vestuvių metinės ir išgaravo..............33 metai. bigsmile.gif bigsmile.gif Ką reiškia,kai galvoje visos lentynėlės užimtos. bigsmile.gif
Atsakyti