Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

22 eur yra riba , > jau reikia moket PVM o muitas ar ne nuo 150 eur prasideda

tai jei matai kad > 22 eur prisirinkai , daryk kita užsakyma ir neklius mirksiukas.gif

IK o kas ten nuo pomidoru maro tinka? Ir gal ten yra to firminio Signum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2017 - 08:17
QUOTE(Para @ 2017 01 31, 23:15)

Reik paziuret, man rodos, kad turiu ta triufeli. Del spasu irgi paziuresiu. Dar iki

Čia apie tikrų triufelių micelį biggrin.gif

Jeigu chemiją leidžia siusti, tada viskas OK. Ingrida, gal persisiųsti kokio grybų micelio? Ten pas pave už šuns būdos pakrūmeje pasidedi papuvusių trinkų , pasėji grybus ir turi "a la kelmučių" biggrin.gif

Dėl arbūzų ir melionų tai kraustykis į
https://www.mydobro....Š°Š³%...B7ŠøŠ½/

Giega, pasiimk mane į koncertą. Jaunystės muzika, aina sau wub.gif

Frau, tikrai sūrus vanduo daro stebuklus. Atkemša nosį.
Atsakyti
Labas
nu prikelet groziu, pavarciau... ir pasimerkiau paprikas daiginimui, kad taip liudna nebutu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 01, 13:41)
Labas
nu prikelet groziu, pavarciau... ir pasimerkiau paprikas daiginimui, kad taip liudna nebutu ax.gif

pasejus tik pelargonijas, kolkas smile.gif be vasario pabaigos daugiau nieko nesesiu , vistiek paskui anksti į šiltnami išnešt bijau tai ir lakstau pirmyn atgal su kvietkais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 01, 01:15)
nemėtysiu,nekenčiu ir nesiruošiu,tiesiog jie neatkemša

Nu blogai su tokia poniška nosim, kad nepadeda niekas. Mes nusipirkom otrivino su mentoliu, staigiai padeda.

QUOTE(IngridaB @ 2017 02 01, 09:03)
Bet jų arbūzai turbūt pas mus neaugs?O cukinijų kokių įdomių yra. mirksiukas.gif

Ingrida, jei siūsies, ar Iš Kaimo, verksiu, kad po sėkliukę mano daliai nubarstytumėt. Nors pernykščiu Sniegių derlium labai patenkinta. Šiemet galvoju plėsti, bus valgytojų, kad tik užaugtų.
Sapniuk, ar ne per anksti su paprikom? Mano ledinukės dygsta, verbenos, petunijos naminės sėklos sudygę, bet su pasidėjimu bus vargo.
Pradėjau jausti skonį, tai obuolių pyragą iškepiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 01 vasario 2017 - 14:44
per anksti aisku, bet rasiau, kad supykus biggrin.gif
ledinukes man reik set,
Atsakyti
ledinuku neseju niekad, kažkada nedygo taip jiems ir reikia, beto visu geliu gi nesusodinsi
Atsakyti
Liniau, jeigu siųsiuos, tai iš Mydobro. Pasakysiu, ką išbandžiau.
Superiniai arbūzai, nebijo šalto oro. Ne tik čia, bet ir Žalioj stotelėje.

http://www.e-seklos....ai_zloto_wolicy

Melionai, kurie dera bet kokiomis sąlygomis. Ir dera nerealiais kiekiais. Skonis tai nežinau, gal kam skanus, nebent man nusibosta. Ir greitai pernoksta, sutęžta.
http://zaliastotele....onai-charentais
Dar vieni labai gerai derantys, nebijo blogų sąlygų, labai skanūs, tik nedideli, tiesiog didelio obuolio dydžio. Serebrianaja zvezda, tie šlakuoti. Ten žemai, yra hibridas Blondy. Šiltnamiuose gerai dera. Einu paieškoti nuotraukos iš savo šiltnamio.
https://www.mydobro.com/маk...ня/

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu tai išbandysit , gal kitais metais ir aš ką pagrobsiu. O tuos geltonus arbūzus gal reiks nusipirkt, kai užsuksiu miestan. Nes nedaug ko reik iš ŽS.
Atsakyti
Laba,

Pabaigiau ir išsiunciau du projektus. Si vakar jau laisve, galiu tinginiauti ax.gif rolleyes.gif

Reiketu seklu nusipirkti. Bet gal rytoj kompe paziuresiu.

Einu su knyga parelaksuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 vasario 2017 - 20:17
Mano projektas bus priduodamas 15to. Bet jau kitu bus rupestis. Antro ko gero nepradesiu. O kam. Ateis naujoke. Tegu aria.
Nusipirkau svogunu seklu. Nesu bandxius seti. Gal pavyks?
Svoguneliais lb vargsta.
Siaip nzn ka sodinsiu. Vietos mazai. Vakarine puse. Tiksliau siaures vakarai. Galvoju rododendra uzsiveisti. Grazu man jie. Rozes nenori augti. Saules trukumas.
P.s. Vos iziuriu mobilkej. Atsiprasau.
Atsakyti
Para, su darbo nuveikimu. 4u.gif
Meri, ir tave 4u.gif
Ar jau tikrai žinai, kad atleis? Bent pusę metų išdirbai? Nesinervuok, motera, ieškok kokio darbelio. Viskas bus gerai. 4u.gif
Yra kelios rožės šiaurinei pusei, reikėtų ieškoti.
Atsakyti