Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lady Dy @ 2016 12 10, 18:28)
Koks gėris dieną prabimbinėt  biggrin.gif

Sutinku biggrin.gif
Klausau apie Alheizmerį unsure.gif
Atsakyti
Pogulio buvau nuvirtus, pribrendo reikalas ax.gif
Batu kalne batelius prigriebiau, nebeturiu darbe su kuo lakstyti. bigsmile.gif
Pro egle prasukom, tikrai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 10, 19:38)
Pro egle prasukom, tikrai labai grazi  wub.gif

MB norėjo prasukti,pasakiau geriau,kai sutems,vakare kada nors.Nors būna metų ir nepamatome,ne pakeliui. ax.gif mirksiukas.gif
Už tai su Kruopa buvome rūsyje,pilna ten visokio gėrio,parsinešiau kalėdų senį,labiau tiktų senelį šaltį,nes pirktas dar tarybiniais laikais,kai dičkis gimė,močiutė padovanojo,senį besmegenį ir kalėdinį meškiuką.Viską sudėjau po palme laiptinėje.Jau trečias aukštas pasipuošęs su kalėdiniu medžiu,langas išpuoštas,atsiliekame mes,penktas aukštas. ax.gif Meščiau į konteinerį gaila,atsiminimai............ ax.gif
Atsakyti
Labas vakare 4u.gif

išleidau jaunimą,galiu pisalint biggrin.gif

tai va,degustavom tą smirdalieną...,pasakyt,kad galiu kasdien valgyt tikrai nesakysiu,sakyčiau kuo rečiau -tuo geriau ax.gif
iškepiau šalia kiaulės kumpio ir šonkauliukų,dar bulvių ir šakninių daržovių pridėjau,skonis specifinis,sausoka palyginus su kiaule,bet nesmirda,kramtosi lengviau nei kepta jautiena,vadinasi šerniukas jaunas buvo
pusžentis irgi pirmą kartą ragavo,ta pati mintis - ne kasdienai maistas,bet valgoma
dukra net nelietė,bet ji ir jautienos nevalgo

oras prastas,niekur neišlindau,tvarkiau orches,daužiau vazonus ,paskui į virtuvę,kol kepė mėsos pliurpėm,dabar atsisėdau ir ko gero jau taip ir liksiu ,filmą pažiūrėsiu,dar įdomių dalykų prisikaupę,vis nakties pritrūksta
Atsakyti
Vakar vakare per rusų kanalą žiūrėjau geriausio virėjo šou, tai kaip tik ten jiems reikėjo patiems ir nulupti, ir išmėsinėti šerną. Ir 4 moterytės ruošė ė patiekalus. Tai sakė, kad ir yra toks specifinis kvapas, reikia mirkyt sūriam vandeny, keisti kelis kartus. Uolma medžiotojo žmona, bet retai užsuka smile.gif
O pas mane paprastesnis maistas- netikras zuikis, kurį dukra išgyrė, o maniškis į senatvę išmoko rūkyti žuvį. Buvom nusipirkę šaldytos skumbrės, pamarinavo, karštai išrūkė, nu pasaka smile.gif Dar sakė patobulins rūkyklą, tada rūkys ir šaltai. O jau laimingi abu su žentu, kad gavos skaniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 10 gruodžio 2016 - 20:36
labas 4u.gif

Frau, mano diedulis mėsos nemirko, tiesiog deda į seną čugunoką su morkom, svogūnais ir vandens nepila. Ji pati paleidžia sultis ir taip viskas ilgokai troškinas. Diedai rija, aš tik paragauju, kaip sakei, man gali ir nebūt mirksiukas.gif

Pati gražiausia mūsų eglė tongue.gif

turiu labai skanių bananų, patys burnoj tirpsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 10, 21:00)
labas 4u.gif

Frau, mano diedulis mėsos nemirko, tiesiog deda į seną čugunoką su morkom, svogūnais ir vandens nepila. Ji pati paleidžia sultis ir taip viskas ilgokai troškinas. Diedai rija, aš tik paragauju, kaip sakei, man gali ir nebūt mirksiukas.gif

Pati gražiausia mūsų eglė tongue.gif

turiu labai skanių bananų, patys burnoj tirpsta biggrin.gif

Na ir kas tas yr g.gif pagooglinau. Metaline puodyne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 gruodžio 2016 - 21:26
Na, pas mane paprastesnis gyvūnas šiandien buvo _- tik kalakuto krūtinėlė. Troškinau su svogūnų - grietinės padažu. Atsinešiau iš rūsio pernykščios moliūgų - apelsinų košės, beveik visą stiklainį baigiu patvarkyti. Nu nerealiai ji man skani, tokia silpnai saldoka ir karti. wub.gif

Neturiu kada skaityti pramoginės lektūros, šiandien visą popietę skaitau ministro įsakymus. blink.gif Reikia projektą priduoti. Kiti samdosi konsultantus, o man gėda, negi pati tiek nesugebėsiu. O ir pinigų gaila, taigi su šimtais eurikų reikėtų atsisveikinti. Liko susidėlioti sąskaitas ir visokias **** **** pagal datas, kad su ministerio potvarkiais neprasilenktų.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 10, 23:00)
Frau, mano diedulis mėsos nemirko, tiesiog deda į seną čugunoką

o ką daryt,kad mano galva daužta? gi iš kaimo kai kraustėmės aš jį kaip nevertingą daiktą palikau,atseit mieste mandresni puodai bus,gražesni,o gailiuosi jau ne vienus metus kokią durnybę iškrėtus
kažin dar galima kur nors nusipirkt tokį? unsure.gif ,pas mus troškiniai labai mėgstami,praverstų

vyras kramto tą šerną,bet atbulais dantim,faktas,kad daugiau neveš biggrin.gif ,nes kažkaip buvo įsitikinęs,kad labai skanu bus,tik aš mandravoju

mudvi su anūke apelsinus tvarkom,vakar kibirą nusipirkom,reikės kažkaip sukimšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 10, 14:48)

Siena, jei būsi bloga mergaitė ir nelauksi Kalėdų, tai negausi dovanų, vot ax.gif

Va tame ir reikalas kad man už gerus darbus jau dovaną atnešė.Jau šiandien pranešiojau,tai nebeliko ko laukti,nebent tas Kalėdų senis atmintį prarastų ir vėl apdovanotų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai gerai vaikai nusprendė,bus šiemet tik valgomos smulkios dovanos.
Grįžom iš baliaus,negėriau anei lašo,bet dainavau kaip įkalus.Man sakramentuj gerai- nuosavas vairuotojas,bet girdėjau šiandien skundėsi,kad brangokas.
Atsakyti
Siena, bet ir susilaikymas pas tave wub.gif Aš būčiau pati pirma prie šampano pripuolus...

Frau, tų ketinių puodų mačiau pirkti Gariūnuose. Baltarusiški, turėtų būti kaip tie senoviniai. Ir pas mus Pnv turguje yra, bet gan ploni, nepatikimai atrodo.
Atsakyti
Siena, o jiems ką, tik papigiai visko reik ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Para, čugunokas toks senovinis ketaus puodas. Pas mus kaime sagonu vadino biggrin.gif
Atsakyti