Labas vakare
išleidau jaunimą,galiu pisalint
tai va,degustavom tą smirdalieną...,pasakyt,kad galiu kasdien valgyt tikrai nesakysiu,sakyčiau kuo rečiau -tuo geriau
iškepiau šalia kiaulės kumpio ir šonkauliukų,dar bulvių ir šakninių daržovių pridėjau,skonis specifinis,sausoka palyginus su kiaule,bet nesmirda,kramtosi lengviau nei kepta jautiena,vadinasi šerniukas jaunas buvo
pusžentis irgi pirmą kartą ragavo,ta pati mintis - ne kasdienai maistas,bet valgoma
dukra net nelietė,bet ji ir jautienos nevalgo
oras prastas,niekur neišlindau,tvarkiau orches,daužiau vazonus ,paskui į virtuvę,kol kepė mėsos pliurpėm,dabar atsisėdau ir ko gero jau taip ir liksiu ,filmą pažiūrėsiu,dar įdomių dalykų prisikaupę,vis nakties pritrūksta