Atvažiavo ir sušaudė, tada į gilią duobę maniškis suvežė
Tai visi nori derlių didelių, kad greit užaugtų, trąšos, chemija dideliais kiekiais. Tik tokiam mažam šeimos ūkyje gali žaisti. O jei nori pelno, turi žemei irgi duot, paskui viskas grįžta patiems.
Ate, kur man siūlai važiuoti ???
Liniukai, man visada įtarimas kirba, kad AKM - tai didesniųjų susidorojimas su mažais ūkiais.
Negaliu priprasti prie pirktinės kiaulienos. Smirda man, nors užmušk. Tokia atbulais dantimis valgoma.
Liniukai, man visada įtarimas kirba, kad AKM - tai didesniųjų susidorojimas su mažais ūkiais.
Negaliu priprasti prie pirktinės kiaulienos. Smirda man, nors užmušk. Tokia atbulais dantimis valgoma.
Meri, ar dar dalyvauji orchidėjininkų sambūriuose. Šiandien buvo atvažiavusi labai miela moteriškė. Išsiaiškinau, kad ji dalyvauja parodose. Pažadėtas man cimbidis. Tikiuosi, nenumirs pas mane. Kažkaip įsivaizduoju, kad tai lepūnų lepūnas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 23, 23:41)
Pažadėtas man cimbidis. Tikiuosi, nenumirs pas mane. Kažkaip įsivaizduoju, kad tai lepūnų lepūnas.
ne man klausimas,bet auginau ne vieną ,geriausiai augo ir namuose žydėjo didysis cimbas,šaknynas tvirtas jo,nepasirodė lepus,tik vienai parodai planavau vežt,o kašaras lapus apskabė,tai nukarpyt teko,važiavau be jo,o žiedai baisiai gražūs,net pikta buvo... lepiausi buvo miniukai,mažuose vazonuose,greičiau šaknys puvo,nes mėgau paliet...tai tuos ir išgalabijau pirmiausiai... feisbuke nuotraukų turiu prikėlus visų augintų orchidėjų,čia nemoku kelt
šiaip su orchėm,ne tom maksiminėm,tai yra loterija,būna,kad puikiai auga ir žydi kiekvienais metais,būna metai,kad vos viena kita pražysta,o kitos kaip salotos gyvena....
išvažiuodama išdalinau visą salotyną,Jurginėlis priglaudė truputį,prastesnių entuziastė-reanimatologė išsivežė gal dešimt,bet kiek žinau,tik dvi atgaivino
įdomu kas per moteriškė ten pas tave buvo,nors ne visas ir pažinojau,labiau Vilnietes,Kaunietes,na ir vieną iš mūsų temos,tada dar ir kitoj temoj buvom, nuo tų laikų ,ar ne Lady
Liniuk,nenustebau,kažkaip taip ir galvojau...,gaila,kad tokie dalykai vyksta
Ingrida,man gražu vėlinėm vokiški variantai kapų puošimui,yra ir be plastmasinių gėlių,su eglišakėm ir be... įsivesk gugliun - grabgestecke , pasižiūrėsi,idėjų manau rasi
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 23, 23:41)
Pažadėtas man cimbidis. Tikiuosi, nenumirs pas mane. Kažkaip įsivaizduoju, kad tai lepūnų lepūnas.
ne man klausimas,bet auginau ne vieną ,geriausiai augo ir namuose žydėjo didysis cimbas,šaknynas tvirtas jo,nepasirodė lepus,tik vienai parodai planavau vežt,o kašaras lapus apskabė,tai nukarpyt teko,važiavau be jo,o žiedai baisiai gražūs,net pikta buvo... lepiausi buvo miniukai,mažuose vazonuose,greičiau šaknys puvo,nes mėgau paliet...tai tuos ir išgalabijau pirmiausiai... feisbuke nuotraukų turiu prikėlus visų augintų orchidėjų,čia nemoku kelt
šiaip su orchėm,ne tom maksiminėm,tai yra loterija,būna,kad puikiai auga ir žydi kiekvienais metais,būna metai,kad vos viena kita pražysta,o kitos kaip salotos gyvena....
išvažiuodama išdalinau visą salotyną,Jurginėlis priglaudė truputį,prastesnių entuziastė-reanimatologė išsivežė gal dešimt,bet kiek žinau,tik dvi atgaivino
įdomu kas per moteriškė ten pas tave buvo,nors ne visas ir pažinojau,labiau Vilnietes,Kaunietes,na ir vieną iš mūsų temos,tada dar ir kitoj temoj buvom, nuo tų laikų ,ar ne Lady
Liniuk,nenustebau,kažkaip taip ir galvojau...,gaila,kad tokie dalykai vyksta
Ingrida,man gražu vėlinėm vokiški variantai kapų puošimui,yra ir be plastmasinių gėlių,su eglišakėm ir be... įsivesk gugliun - grabgestecke , pasižiūrėsi,idėjų manau rasi
Mačiau jau ant mūsųs kapu panašiu samaniniu kryžiu ir širdeliu, aišku vis geriau už kruva plasmasiniu gėliu, kaip pvz pas lenkus ...
jei prabilot apie vežį, vakar ir man liudna diena, išejo moteris kuriai beveik kaip ir mano vyrui kartu "atrado" tą brudą tik kitoj vietojir jai iš kart 4 st dave, o va dar kiek dievulis skyre laiko ir pavasarį dar maltoj buvo, jautes pakankamai stipri kelionei, ne taip kaip maniškis tik ant patalo...o kokiu optimizmu ji tryško
Sveikos
jei prabilot apie vežį, vakar ir man liudna diena, išejo moteris kuriai beveik kaip ir mano vyrui kartu "atrado" tą brudą tik kitoj vietojir jai iš kart 4 st dave, o va dar kiek dievulis skyre laiko ir pavasarį dar maltoj buvo, jautes pakankamai stipri kelionei, ne taip kaip maniškis tik ant patalo...o kokiu optimizmu ji tryško
Sveikos
Labas rytas.
Ačiū Frau,Mieloji.Peržiūrėsiu,atsiverčiau.Kaip anūkai auga?
Pirštai subadyti,sidabrinė eglė tokia dygi,paprasta švelni atrodo kaip vilna.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 23, 20:52)
Atvažiavo ir sušaudė, tada į gilią duobę maniškis suvežė
Labas rytas,
tai jei sušaudė netikrinę, be jūsų palaiminimo, kodėl nenori mokėt?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 23, 21:21)
Ate, kur man siūlai važiuoti ???
Atsiunčiau nuorodą į el. paštą. tos pačios konferencijos, tik skirta žemės ūkiui.
Ate, mokės, bet čia gi ne pinigai mums svarbu. Pirma nužudo visus, tada tyrimams ima. Viskas užkasta, jokių kartojimų, Nū tokie įstatymai
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 24, 08:19)
Ate, mokės, bet čia gi ne pinigai mums svarbu. Pirma nužudo visus, tada tyrimams ima. Viskas užkasta, jokių kartojimų, Nū tokie įstatymai
Suprantu, kad ne pinigai, suprantu kad jus žlugdo, o dar kaip sopa širdį dėl gyvūno. Kai natūraliai, kaip priklauso pats dari, visai kitas reikalas.
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 24, 09:09)
Kaip anūkai auga?
gerai auga,kur jie dėsis ,merginukė į mokyklą vaikšto,pradėjo leist vienai pareit po pamokų,tai jau vaidina didelę ,lankys šokius,kalbą išmoko pakankamai,kad taptų savarankiškesnė,bus gerai dabar jau
mažasis prieš pora valandų pirmus savarankiškus žingsnelius žengė,gerai,kad kalbėjom per video ryšį,pamačiau savo akim
viskas normaliai,tik laikas kaip smėlis tarp pirštų,vėl šventės,vėl tamsu,vėjai į langus beldžia,o rodos tik ką taip buvo... ,vasara greitai pralėkė
bet šiemet užskaitau,buvo karšta,net labai,plius sausra didelė,tai momentais jau ilgėjausi vėsumo ir rudens
Labas,nepasisveikinau
O pati ten pat dirbi? Na, kur žaislus maliavojai ?