Sveikos
pas mus irgi rūkas kaip pienas šį savaitgali buvo kaip iš kokios pasakos , man gražu kai retai
https://scontent-waw...amp;oe=5C88F55B
va čia vakar 12,30 dar kaip atrodė, paskui net saulutė išlindo, sušilo, šeštą vėl užtrauke, užtat šiandien ryte jokių rūkų, net keista , Gėlės dar žydi, šalnos nepaėmė jų, nors rodenine žole jau susmegus ...a taip jai ir reikia
https://scontent-waw...amp;oe=5C45D5FD
Papildyta:
Aš pirkau iš vyteliu sukita vaininką, bandysiu kažką naturalesnio adventui pasidaryt, o ne tik iš kinietišku plasmasinių "eglišakiu" va tokį:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 21, 19:54)
Užmuščiau vietoje, jeigu kas mano šventadienio pasnaudimą nutrauktų. Ingrida, taigi tu nuo bažnyčios tolokai gyveni, gal kilometras ant tiesiųjų. Negi tau girdisi ???
Šiandien ir man kažkas nusikalto. Snaudžiu lovoje, o gatve bir bir kažkas su mopedu. Šiaip tai pas mane mirtina tyla. Namas tik vienas iš dvejų aklinoje gatvėje. Ai bus dar trečias, tai matyt jau prasideda triukšmai.
Šiandien pagaliau prisiruošiau sutvarkyti arbūzų perteklių. O tai jau baigia pernokti, tuoj surūgs. Išspaudžiau virš 12 litrų sulčių. Visas sukišau į šaldiklį išpilsčiusi po 300 g - 1 litrą. Gal žiemą sueis. Dar liko tokie 6 balvonai , reikės ir tuos suvartoti Spinteles virtuvėje išsivaliau, priskalbiau . Tik džiūvimas lauke jau nebe tas.
Pas mus rūkas buvo iki pirmos valandos dienos , o gal ir ilgiau. Vakare dar nuvariau į svečius, gavau bedieviškai skanaus Napoleono. Su tradiciniu pertepimu ir gal keli sluoksniai obuolienės ar kažko panašaus.
Kai grįžti namo, vėl rūkas baisulinis, pavažiuoti neįmanoma.
Gerai, kad namuose šilta, MB pakūręs pečių.
Persivalgiau eilinį kartą žiedinių kopūstų. Pas mane dabar pats jų derlius. Kas antra vakarienė iš jų. Man gali nieko daugiau visą dieną nebūti, tik kalafiorai visokiais pavidalais.
Šiandien ir man kažkas nusikalto. Snaudžiu lovoje, o gatve bir bir kažkas su mopedu. Šiaip tai pas mane mirtina tyla. Namas tik vienas iš dvejų aklinoje gatvėje. Ai bus dar trečias, tai matyt jau prasideda triukšmai.
Šiandien pagaliau prisiruošiau sutvarkyti arbūzų perteklių. O tai jau baigia pernokti, tuoj surūgs. Išspaudžiau virš 12 litrų sulčių. Visas sukišau į šaldiklį išpilsčiusi po 300 g - 1 litrą. Gal žiemą sueis. Dar liko tokie 6 balvonai , reikės ir tuos suvartoti Spinteles virtuvėje išsivaliau, priskalbiau . Tik džiūvimas lauke jau nebe tas.
Pas mus rūkas buvo iki pirmos valandos dienos , o gal ir ilgiau. Vakare dar nuvariau į svečius, gavau bedieviškai skanaus Napoleono. Su tradiciniu pertepimu ir gal keli sluoksniai obuolienės ar kažko panašaus.
Kai grįžti namo, vėl rūkas baisulinis, pavažiuoti neįmanoma.
Gerai, kad namuose šilta, MB pakūręs pečių.
Persivalgiau eilinį kartą žiedinių kopūstų. Pas mane dabar pats jų derlius. Kas antra vakarienė iš jų. Man gali nieko daugiau visą dieną nebūti, tik kalafiorai visokiais pavidalais.
Labos is ryto,
del triuksmo,tai retai as ji girdziu,nors gyvenu miesto centre ir dvi baznycios uz 200m musa laikrodis kas 15 min,nu bet negirdziu.Galvoju,kad ausys jau priprato.Pabudint gali tik neaiskus garsai,o tie kasdieniai,yprastiniai,mano ausu nepasiekia.Nejauciu,kaip MB nakti keliasi i WC,iseitu ir nejusciau. O MN labai jautrus,nors nesioja ausinukus,kaip neprigirdintis Vartosi,pyksta,kai jaunimas eina is naktinio klubo sukaudamas,o man dzin,kazkaip sugebu nesureiksmint to.Bet,jei jau koks rupestelis,tai ir as zvaigzdes skaiciuoju per nakti tada.
Kalafijorai skanumelis visokiais pavidalais,man pakeicia ir bulves ir picos pagrinda ir siaip labai labai skanu.
Oras atveso,vos 14 silumos si ryta ir vejas,jau nesmagu.
Luety pas mus jau būna naktimis vos +3 , o kai kur ir minusas turbut, nors mano krašto jis dar nepalankė, ant kapų mačiau ledinukai žydi visu pajėgumu
QUOTE(ate42 @ 2018 10 22, 07:58)
Kurgi ne. Vienas atomas greitai išsivadėja.
Šalta šiandien. Žieminius batus išsitraukiau. Kojas nušalau su vasariniais kedukais ir plonomis kojinaitėmis.
Va, Ingridos vargų niekaip negaliu suprasti. Jeigu tik kokia nemiga žada kankinti, tai pasiimu detektyvą , skaitytą jau n kartų, perskaitau kelias eilutes ir viskas. Krentu kaip pašauta. Ateina MB, ištraukia iš po veido jau apseilėtą knygą ir nė nesureaguoju. Visada taikausi pirma įlėkti į dušą, patogiai lovoje išsitiesti, knygą bent atsiversti . Kelis kartus buvo taip, kad prabudau apie 12, Mb dar nėra, svetainėje šviesa dega... Manau, laikas keltis.. Na, bet jeigu dar liko iki ryto bent 6 valandos, griūnu antrą sapno dalį sapnuoti.
Ate,prajuokinai ir pastebėk tu man.
IK buvo tokia mintis pasiimti knygą,bet vėl aknius ieškok,lempos nėra prie lovos,paskui kelkis išjungti. Lengviau kompą užlenkti lovoje.
Šiandien kokį darbą nudirbau,nusipirkau nukirstą sidabrinę eglę,tai kol aš ją sutvarkiau,susivežiau.Galvojau galą gausiu.
Lyžuka,aš pernai Depe pirkau tokį vainikėlį.Paskui tik fantaziją įjungti bereikia.
IK buvo tokia mintis pasiimti knygą,bet vėl aknius ieškok,lempos nėra prie lovos,paskui kelkis išjungti. Lengviau kompą užlenkti lovoje.
Šiandien kokį darbą nudirbau,nusipirkau nukirstą sidabrinę eglę,tai kol aš ją sutvarkiau,susivežiau.Galvojau galą gausiu.
Lyžuka,aš pernai Depe pirkau tokį vainikėlį.Paskui tik fantaziją įjungti bereikia.
Pavydžiu. Turėsi malkų ir šakų. Man būtų gerai rožėms uždengti.
Malkas palikau susirinkau tik šakas.
Sveikos
kaip sakoma šiandien šventu dūku būsime gyvos
kaip sakoma šiandien šventu dūku būsime gyvos
Laba,
Atbuvau konferencijoj. Oi, kokių vazdų prisižiūrėjau, negalėčiau medike būt, niekaip. LSMU profesorius apie profesinį vėžį skaitė...tema liūdna, bet lektorius su puikiu jumoro jausmu. Taip linksmai viską pateikė. Studentai pas jį turėtų plūsti.
IK, ar važiuosi?
Liniuxxx, nekabėk apačioj, ateik pasipasakot.
Atbuvau konferencijoj. Oi, kokių vazdų prisižiūrėjau, negalėčiau medike būt, niekaip. LSMU profesorius apie profesinį vėžį skaitė...tema liūdna, bet lektorius su puikiu jumoro jausmu. Taip linksmai viską pateikė. Studentai pas jį turėtų plūsti.
IK, ar važiuosi?
Liniuxxx, nekabėk apačioj, ateik pasipasakot.
Ką čia pasakosi, važiavau tvarkytis dėl kompensacijos už kiaules. Tai, pasirodo, kitos sveikos buvo, nors kai klausiau anksčiau , tiesiai neatsakė. Manom, kad mūsų biznis buvo tiesiog sušaudytas ir užverstas į duobę. Šiaip, dėl žmogiško faktoriaus. Gal sumaišė kažkas, o įstatymas toks, kad visi galai žemėj ir nieko neįrodysi. Jei ir anksčiau netikėjau, tai dabar dar labiau netikiu. Nes tai papjautai jau kraujyje nieko nerado, o perėję jau į organus. Bet tada išeitų, kad jau ilgai užsikrėtusi, turėjo ir kitos užsikrėsti. Žodžiu, palieku kelis procentus, kad sirgo. Bet nieko nepakeisi, o Ate dar liūdnesnėm temom šiandien gyvenai.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 23, 20:19)
Ką čia pasakosi, važiavau tvarkytis dėl kompensacijos už kiaules. Tai, pasirodo, kitos sveikos buvo, nors kai klausiau anksčiau , tiesiai neatsakė. Manom, kad mūsų biznis buvo tiesiog sušaudytas ir užverstas į duobę. Šiaip, dėl žmogiško faktoriaus. Gal sumaišė kažkas, o įstatymas toks, kad visi galai žemėj ir nieko neįrodysi. Jei ir anksčiau netikėjau, tai dabar dar labiau netikiu. Nes tai papjautai jau kraujyje nieko nerado, o perėję jau į organus. Bet tada išeitų, kad jau ilgai užsikrėtusi, turėjo ir kitos užsikrėsti. Žodžiu, palieku kelis procentus, kad sirgo. Bet nieko nepakeisi, o Ate dar liūdnesnėm temom šiandien gyvenai.
Kažkodėl man tokia mintis ir kirbėjo. Kažkas ne taip su jūsų kiauliukais. Kažkas negerai elgiais, o mūsų tėvynėj atras galus iš po žemės.....o tas likusias jūs patys migdėt, ar buvo liepta?
Liūdnos tos temos, bet puikiai pateiktos. Užtat žinosiu ir kitus pamokysiu kaip saugotis, o ir pateikt pasistengsiu linksmai. Ir žinot kur daugiausia šitų bėdų...ogi žemės ūkis į pimas gretas žengia...