Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniuxxxx, kaip dailiai atlikta. Tik saviems, ar paplatina?
Atsakyti
Galvoja pardavimui, čia viskas iš klijuotu ąžuolo kaladuku, realiai atrodo gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 19, 20:01)
Galvoja pardavimui, čia viskas iš klijuotu ąžuolo kaladuku, realiai atrodo gražiau smile.gif

O tai klijai pjaustymo lentai tinkamas reikalas? Aš kartais ant gražios lentos ir karštą patiekiu. Ypač didelį lėto kepimo mėsos šmotą. Ten pjaustyt kažin ar gerai?
Atsakyti
Na čia užsakinejom internetu tam skirtus ekologiškus klijus ir impregnantas irgi spec. semenu aliejus. Jį naudoja ir vaikų žaislams. O dėl pjaustymo, tai dukra išsivežė i Oslą ir pjausto ant jos, tai ąžuolas kietas, nebraizosi kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 19 spalio 2018 - 20:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,labai išbaigti,kruopštūs darbai mb. wub.gif šIANDIEN DAR KARTĄ GRĮŽAU APŽIŪRĖTI,VAKAR PRALĖKIAU,pagirk nuo mūsų. wub.gif wub.gif
Pas mus -3. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas

liniau, grazu. 4u.gif

salna nemaza, sedziu gonke, nagai sala ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
atsalo ir pas mus,bet minuso nebuvo dar.Pranasauja visus sventus su sniegu,bet,kur as gyvenu,tai pieciausias taskas UK,abejoju,ar pas mus bus,nors 2010m.su anuku mazuciu dar,lipdem parke sniego seni.Bet iki pietu sniego nebeliko.
Liniuxxxxx,nepaprastai grazus darbai.Kad lentos kapojimo-pjaustymo klijuotos-presuotos,nieko baisaus,cia pardese daug tokiu,jas visi labai megsta,labai patvarios,bet tokiu graziu,.su apgalvojimu,kas patogu,cia nera.Be to labai brangios,didziausia butu gal £30-40.
O jus susikurkit Facebooke pardavimo puslapi,pareklamuokit,kur leidzia,ar ant savo sienos,gal koki konkursiuka padarykit,grazus darbai,turetu nupirkt zmones.Gaila slept tokius kruopscius darbus.
Sestadienis!!!!Atsikeliau anksciau,megstu rytus sau,kai niekas netrukdo,skiriu keliom grozio procedurom,kavos ramiam gerimui.
Nesusalkit!
Atsakyti
O aš svajoju apie rytdieną jau.Niekur nevažiuosiu,neisiu. bigsmile.gif
Sapniuk,gonkuose šąla rankos?Aš kibirą perrinkau ryte spanguolių,litrą prikarpiau šaltalankių,jau galvojau apsirgsiu,kol kas tfu tfu.Išpardaviau uogas gera kaina,rytoj ilsėsiuosi.Kokį pyragą iškepsiu,namus apkuopsiu,bet svarbiausia niekur nelėksiu rytoj.Dabar tik pietus-vakarienę valgome. mirksiukas.gif
Atsakyti
Liniukai, labai subtilūs darbai. O tos formelės kam skirtos ? Kokiam čierkų rinkinukui ? Ar kiaušiniams dėti ?

Aš tai šiandien susinervavusi iki negaliu. Produkcija grįžo ir prekybcentrio. Tai dabar prasidės kasdieninis proto knisimas ir žiūrinėjimas po mikroskopu. blink.gif
Dirbau kaip išprotėjusi. Gal pusę tonos bulvių pririnkau, buvo pasibaigę. Dar išvežiojau užsakymus. Laiko visai neliko.

Pas mane prie namų buvo apie 0 , o toliau gal ir daugiau. Jurginai apšalo. Kitos gėlės dar žydi.
Atsakyti
Ingrida, mano gonkai atidarytom durim nuo ryto, langas atvertas per nakti. Tai kai lauke, tik sedziu ant lovos ir kompas ant lovos. Kai daugiau atsals viskas bus uzdaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 20, 16:14)
Liniukai, labai subtilūs darbai. O tos formelės kam skirtos ? Kokiam čierkų rinkinukui ? Ar kiaušiniams dėti ?

Aš tai šiandien susinervavusi iki negaliu.Produkcija grįžo ir prekybcentrio. Tai dabar prasidės kasdieninis proto knisimas ir žiūrinėjimas po mikroskopu. blink.gif
Dirbau kaip išprotėjusi. Gal pusę tonos bulvių pririnkau, buvo pasibaigę. Dar išvežiojau užsakymus. Laiko visai neliko.

Pas mane prie namų buvo apie 0 , o toliau gal ir daugiau. Jurginai apšalo. Kitos gėlės dar žydi.

O kodel grazino??Sorry,jei durnas klausimas.Povandenines sroves veikia,ar pakisos nori?Ar siaip kas?

QUOTE(sapniukass @ 2018 10 20, 16:47)
Ingrida, mano gonkai atidarytom durim nuo ryto, langas atvertas per nakti. Tai kai lauke, tik sedziu ant lovos ir kompas ant lovos. Kai daugiau atsals viskas bus uzdaryta biggrin.gif

Irgi klausimas.O kodel laikot atidaryta viska?Juk logiskai,jei salta,viska uzsidarineji,saugai siluma> ax.gif hmm.gif hmm.gif
Rytas buvo siltas,sauletas,grazus,tai varem i soda,isrovem paprikas,surinkom pomidorus,isrovem visus,palikom tik tris krumus dar,nes aplipe bumbulu ir nepazeisti maro ,ir agurkus palikau,nes dar 14 graziu radau ir dar augina,tai jei neatsals perdaug,dar paaugins,spesim israut gi visada.
isravejau avietes,pirktos cia lazdeles pavasari,labai graziai prigijo,prileido daug atzalu ir kaskart atvaziave po kelias saujas ragaujam,jauciu,kita meta jau turesim nemazai.Reiks tik kokiam lapkriti nukirpt paliekant,kaip vasarema rase po 10 cm stiebelius,nes pas mane irgi remontantines-POLKA.
MB takus isgremze su kauptuku,nes prinese netikru kiaulpieniu seklu ir pridygo masiskai,isrove lauke pomidoru du krumus grazius dar turejom,paruose tris lysves man lapkriciui sukist svoguniuku zieminiu gumbelius.Cia taip sodina ir nuima derliu jau birzelio gale.taip,kaip cesnakus sodina.
Grazu lauke,tik ,ravint avietes,labai susidilginau riersus ,nors ir ploviau su muilu,vistiek dega,cia dilgeles astrios labai,arba as alergiska.Namie buves vienas vazonas kaliju kazko perskilo isilgai,tai isrovem visa turini kaliju ir isvezem i soda,susodinau patvory,kur dilgeles augdavo,isravejau ir graziai prigijo,matysim,kaip jos ziemos.Issodinau hostu viena vazona,turejau po kelis daigus penkiu rusiu,tai dar 4 vazoneliai liko kitam kartui,parnesiau nuo tvoros vazonus su pelargonijom,bakopom ir sukisau i siltnami,kad sutvirtetu per ziema,pridengsiu agro plevele per ziema,turetu isgyvent.Zodziu,netiketai graziai pasidarbavom.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Sapniuk, užuojauta 4u.gif

Liniuk,labai dailūs darbai vyro wub.gif wub.gif žvakides dar daryčiau su 4 skylėm-čia kaip tik adventui tiktų mirksiukas.gif

Mano jurginiai jau seniai nukasti, susandėliuoti -anksti šalna nukando juos.
Česnakai pasodinti. bet teta subalamūtijo-sakė, kad ji nupjovė jiems viršūnėles, na kaip svogūnams. Galvoju, kad niekad jų nepjaustau, o mažu reikia?
Darže beliko tik keli daikonai, labai gražūs užaugo, matyt pataikiau laiką pasėt. O ir pekiniečius sėsiu tik rudeniui-galvelių nesulygint su pavasarinėm.

Kaimietuke, paprotink, kaip su tom iškastom galtonijom elgtis-ką nupjaut, kiek ir ko palikt?
Kardeliai su melejonais vaikų-anuos irgi šnai?

Namuos šilta, balkonas dar praviras.

Kalbėjot apie kapų puošimą: man irgi, kaip Atei, gražu būtų klevo lapai ir deganti žvakelė, bet gi būsiu akmenais užmėtyta...... Dabar susodinti viržiai, ant kelių kapelių crizantemos. Vėlinėms darau puokšteles su sausuoliais. Mama vis įkiša dirbtinių gėlių.... Man netinka, bet negi dabar mesiu ..... Jau ir šiemet prisipirkus..... Bet yra kaip yra mirksiukas.gif

Ingridėl, dabar aišku,kodėl čia atšalimas ateina-nugis Tu miškan neisi biggrin.gif tongue.gif stebiuos Tavim-ar skaičiavai kiek uogų iš miško parnešei? nes aš jau seniai nebepaeičiau po tiekos dardadienių biggrin.gif
ar matei, per lnk žinias rodė apie kapų puošimą-madingi iš sedulų surišti kryžiai ir puošti baltom samanom, sausuoliais. Gal bandom pasidaryt?
Atsakyti