Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

mes su tetulyte jau buvom aptare, tiksliau ji man pritare, kad jei mirs mamos brolis as mamai nesakysiu. Cia dalyviai tik kitaip susirikiavo. Kai atsigule teta i ligonine, man liepe mamai nieko nesakyti.

Gal geriau as si grieka prisiimsiu ant savo galvos, nei ligonine.

As kaip tik turiu liudna patirti apie tiesos pasakyma, kuris nieko gero nedave, o tik pablogino mano ir sunaus santykius. Cia apie vaiko tevo mirties priezasti, anyta pagarsino.
Atsakyti
Aš irgi už šventą melą, tiksliau patylėjimą. Čia ne tas atvejis, kai giminės nekviečia į laidotuves sveikus.
Nereikia, Sapniuk, tavo mamai papildomų pergyvenimų 4u.gif

Nu nežinau, tokia drėgmė namuos, įmečiau kelmuką, lai rusena, nes per sąnarius eina.
Atsakyti
Aš tai sakyčiau. Gal žmogui bus lengviau išeiti, kai galvos, kad ten jau kažkas laukia. Žinoma, jeigu tiki, kad laukia.

Meri, iš kur šaltis ? Šiandien pasiutusiai šilta dienelė.
Rytoj mirk plyš reikia sofos užvalkčius praskalbti. Paskui sunku bus išdžiovinti. Tuo pačiu ir pagalvėles sukišiu su visu kamšalu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Užbaigiau spanguolių sezoną,nors atsisveikinant su pelke,mama sako kažin ar tu nesusigundysi kokį lapkritį? mirksiukas.gif
Ką daryti viena višta neišgimdo kiaušinio,kelintą kartą mb priima gimdymą(kišą ranką ištraukti)?Aš sakau gali gangrenuoti ir dvėsti? bigsmile.gif
Pradėsime ruoštis vėlinėms. ax.gif
Atsakyti
Labas

apie vistinius reikalus nepasisakysiu, ne mano sritis.

Verdu raugintu kopustu sriuba gal kokios dvi val., kieti smile.gif
Atsakyti
Pjauk Ingrida, tik kankynė vištai, nepagerės jau verysad.gif

Mačiau Fb verda kas geriau gyvos ar dirbtinės smile.gif, dabar net pati suabejojau gal tikrai tik gyvas nešti, paskui nurinkti ir palikti tik žvakides unsure.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
As visada tik gyvas nesu ir zvakutes.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 10 19, 14:31)
Pjauk Ingrida, tik kankynė vištai, nepagerės jau verysad.gif

Mačiau Fb verda kas geriau gyvos ar dirbtinės smile.gif, dabar net pati suabejojau gal tikrai tik gyvas nešti, paskui nurinkti ir palikti tik žvakides  unsure.gif

Sveikos smile.gif

Laba,
kokia gali būti diskusija. Visi mes skirtingi. Juk yra žmonių, kuriems tos ryškios, dirbtinės -grožio viršūnė. Kitam rožė susukta iš lapų...trečiam gyva ir tik gyva. Puošia kiekvienas pagal savo grožio supratimą ir širdies paliepimą. Man pvz labai gražu kapas natūraliai užklotas nukritusiais klevo lapais ir degančia žvakele....bet neesu tiek drąsi, kad taip palikčiau. Kapą tvarkau aš, lankom visi vaikai ir giminės. Mūsų visuomenė nėra tolerantiška, privalau padaryt "kaip pas žmones", nepadarysiu aš, sakys -netikėlė, tinginė, puls tvarkyti. Puošiu gyvom gėlėm. Tada visiems gerai.
Būkim tolerantiški. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 spalio 2018 - 14:56
Tai kad dirbtinių tokios baisios tos puokštės. Mačiau vakar turguje vieną tikrai gražią ir skoningą, bet kaina ar ne 25. Va, kur pernai Ingrida darė su sausiukais - tai super. Gražu būtų ir tos dirbtinės, jeigu kokybiškos, gražiai puokštė sudėliota iš kelių rūšių gėlių. O tai dar visi kaip greičiau : kelios eglės šakelės ir keturios pobaisės gėlės vienodos susmaigstytos. ir dar vienodu atstumu. blink.gif Nusipirkau irgi dirbtinių gėlių, padarysiu normalias puokštes. Savo kapelyje tai jau pasodintos chrizantemos, jeigu nušals, padėsiu dirbtinių. O kur toliau, tai nė nežinau. Bus pagal orus.

Reikia kelti uodegą ir eiti pomidorus išskinti. Šalna bus.
Atsakyti
Koks skirtumas gyvos ar negyvos tos gėlės. Mirusiems tas pat.

Prie namų pasodinau lb gražią chrizentemą, žiedai kaip ramunių, balti, dideli.
Sutariau su pardavėju, ryt atneš kažkokių mandrų nematytų.
Atsakyti
Tikite ar ne,bet žmonės perka kuo labiau ryškesnes dirbtinas gėles.Gal šiemet pasikeis žmonių nuomonė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia ne į Vėlinių temą, čia maniškio darbai ax.gif
Atsakyti