Labas rytas.
Man irgi patinka gimines aplankyti tuo pačiu.Tik mano viskas vietoje,pas mb giminę važiuojame.Jau kelinti metai man prekyba būna tomis dienomis,tai važiuoja be manęs.
Vakar truputi pervargau matyt?Nei tabletė nepadėjo užmigti,ti tik kelias valandas snūstelėjau paryčiui. Važiavau viena be mamos,tai taip nejauku buvo,atpratau. Ir briedį užuodžiau šalia ar briedę ir žvilgsnį jutau. Kailį tikrai užuodžiau.Bet ir uogų užuodžiau.Pažymėjau maišeliu ant medžio,ketvirtdienį važiuosiu tikrai sau dar pasiuogauti.
Dar ir pavaikščiojau pagrybauti,bet konkorežių,šiškų pasirinkau,samanų truputi.Radau voveraites kelias,lepšiuką,kazlėką .
Turbut gražus dabar miškas, mes tik pravažiavom mišku ir tai kaip pasigėrėjau
ai jau ir pamiršus buvau tuos suėjimus, smagu tikrai budavo , tik tiek kad ne mes o vis pas mus visi ant arbatos sušalę susirinkdavo, tai velgi šokinejimai aplink
Sveikos
ai jau ir pamiršus buvau tuos suėjimus, smagu tikrai budavo , tik tiek kad ne mes o vis pas mus visi ant arbatos sušalę susirinkdavo, tai velgi šokinejimai aplink
Sveikos
Labas
nebeturiu tetulytes, vaziuosiu pagraban.
Geros dienos visoms
nebeturiu tetulytes, vaziuosiu pagraban.
Geros dienos visoms
Užuojauta Sapniuk
aciu
aciu, Meri
kaip puske pasake: kokia musu gimine faina, gaila kad beveik tik laidotuvese susitinkam, bet susiskambinam ir visi uz visus muru stovim. Negaliu nepritart
Mamai sakiau, kad snd. pas draugyte einu vonioj guleti, nes ryt Panevezin pas daktare, cia sventas melas, ne griekas. Dede ir abi puskes prisake mamai nieko nesakyti, nesaksiu nigdi.
kaip puske pasake: kokia musu gimine faina, gaila kad beveik tik laidotuvese susitinkam, bet susiskambinam ir visi uz visus muru stovim. Negaliu nepritart
Mamai sakiau, kad snd. pas draugyte einu vonioj guleti, nes ryt Panevezin pas daktare, cia sventas melas, ne griekas. Dede ir abi puskes prisake mamai nieko nesakyti, nesaksiu nigdi.
Labas rytas.
Sapniuk,užuojauta.
Sapniuk,užuojauta.
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 17, 20:21)
aciu, Meri
Labas rytas, užuojauta, mieloji.
Dėl nesakymo....manau ji tikrai norėtų atsisveikinti, pagedėt, maldelę sukalbėt. Labai skaudės širdį, bet gerai agalvok, ar tikrai turi tokią moralinę teisę. Ar pati būdama jos vietoj norėtum, kad nuslėptų nuo tavęs tokį dalyką. Jos sesės, jei gerai suprantu. Šitos klaidos jau niekada neištaisysi....
Jei ką, čia tik mano nuomonė.
Butinai reikia pasakyti... žinau ant savo liūdnos patirties
Sveikos
Sveikos
O mes savo a.a. babytei daug ko nesakėme.
Bojojome dėl sveikatos pablogėjimo.
Bojojome dėl sveikatos pablogėjimo.
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 18, 08:27)
Kiekviena situacija skirtinga , kaip žmogus reaguoja, kokia jo pačio būklė, protas ir t.t. bet bendroj visumoj reikia, kad žinotų