Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2018 10 10, 12:02)
Perstumdau baldus  biggrin.gif
Ar dažnai tai darote?

Perstumdau kasdien. Pristumiu kėdes prie virtuvinio stalo , pastumiu į šoną Mb krėslą, jeigu paliktas prie židinio. Daugiau perstumti nėra ką. Sofos pirktos konkrečiai vietai, Tv staliukas irgi. Daugiau baldų kaip ir nėra. Gi virtuvėje viskas sumontuojama po vienu darbastaliu. Lovos irgi negaliu niekur perstumti, kitaip niekaip. Darbo kambaryje knygų lentynos-spintos per visas sienas prisuktos prie sienų, darbo stalas specialiai padarytas, kad tarp jų tilptų. Vienintelis perstumiamas baldas - mano direktoriška prašmatni minkšta kėdė. Ji su ratukais tai su malonumu važinėjuosi ir sukiojuosi su ja, net kokį dokumentą iš lentynos pasiimti važiuota biggrin.gif doh.gif
Parašiau ir pagalvojau : kaip kokiame laive. Viskas prisukta. Dėl patvarumo gal reikia dar bliūdelius prie stalo prikalti. biggrin.gif

Geras orelis. Laukuose krutame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 10 spalio 2018 - 17:49
Nemėgstu stumdyti, nemėgstu matuoti, nemoku braižyti. Mėgstu išversti kokį stalčių, ar lentyną ir daiktus sudėti kitaip. Aš dabar rankšluosčius ir kai kuriuos kitus daiktus ne lankstau, o susuku.
Lyžuka, drinks_cheers.gif man irgi labai patinka eilėraščiai, ačiū už priminimą, ką tik paskaičiau internete rusų poetų eilėraščius apie rudenį. Tikrai gražūs. Dar labai mėgstu romansus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 10 spalio 2018 - 20:53
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mėgstu ir aš romansus. wub.gif
Nieko nemėgstu stumdyti,keisti. ax.gif
Maunu vėl pelkėn.Kiba apsigyventi gal?Tik briedmusės įkyrios,uogauju su kapišonu,grybauti pamiršau bliuzoną užsivilkti iš karto į plaukus įsisuko krūva. blink.gif blink.gif Kaip norėčiau bent voveraičių šviežių padažui šeštadieniui.Iš šaldiklio nenoriu imti,kol dar miške yra.Ne gi pirkti reiks? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pamiršau, kas yra padažas iš voveraičių, kas yra grybai šaldyklyje. Gerai, kad dar žinau, kas yra džiovinti grybai stiklainiuose šaldytuve. Juos ir naudoju taupiai.
MB užprašė įdarytų paprikų, darydama pritrūkau raudonų, nenorėjau eiti į šiltnamį, tai paėmiau kelias žalias iš lauko parneštas. Man buvo netikėta, kad tos žalios visai nebuvo prastesnės už prinokusias. Po kelių dienų tokiu būdu sunaudosiu daugiau žalių, nes dabar tenka jas „administruoti“, vis tikrinu, ar nepradėjo pūti.
Gal šiandien, pagaliau, pasodinsiu tulpes. Reikia kauptis česnakų sodinimui, nemažai jų sodinu. Pupelių buvau pasodinusi 100 metrų vagą šalia bulvių, darbo jas tvarkyti turėsiu visą žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 10, 18:47)

Parašiau ir pagalvojau : kaip kokiame laive. Viskas prisukta. Dėl patvarumo gal reikia dar bliūdelius prie stalo prikalti. biggrin.gif

Geras orelis. Laukuose krutame.

labiau panašus aprašymas į namus be rankenų biggrin.gif, juokauju čia jei ką...
nieko nestumdau ir grindų nebraižau biggrin.gif, beto visi daiktai turi savo vieninteles ir nepakartojamas vietas namuose smile.gif

QUOTE(vasarema @ 2018 10 10, 21:49)
Dar labai mėgstu romansus.

ir aš kaip kuriuos megstu, seniau labai Malininas buvo prie dušios, dabar žiuriu jau nusidainavo jis man biggrin.gif

QUOTE(vasarema @ 2018 10 11, 07:44)
darbo jas tvarkyti turėsiu visą žiemą.

Lukštenti čia tipo? aš iš kart išlukštenau, aišku ir ne 100 m pas mane žalias atsikirai, na pagal sunokimo lygį išfiltravau smile.gif gėlių nesodinsiu kolkas del vienmečiu, nors turiu minti žioveiniu į bliūdą įsodinti ir pažiurt kas bus pavasarį išgyvens? Žiles pernai išgyveno žiema ale išuago milžiniški krumai išsikerojo, kas per daug jau nesveika smile.gif

Sveikos dūšeles smile.gif
Atsakyti
Labas

na, iNGRIDA, KAI PARASEI, KAD RADAI NAUJUS UOGAVIMO PLOTUS, TAI MANO PIRMA MINTIS BUVO, KAD TAU REIKS APSIGYVENT MISKE IKI RUDENIO., biggrin.gif

bALDU NESTUMDAU, MANO KAMBARY tipo svetainej, kampine spinta prisukta prie sienos. Kitam kampe - mano miegamoji vieta - kampas, niekur kitur jie negali but stumdomi.

Pupeliu lukstenimas man siaubas, vyras isluksteno.
Atsakyti
Man iš daržo srities didžiausias saiubas morku retinimas biggrin.gif

Gaila sapniuk, kad tu toli, kie aš tau geliu paplatinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
As seju retai, neretinu.

Gaila, 4u.gif

vakar atveze juodziemi. Ta bobulka, kur aukles vysnias isskyne, jau nesesi kibiriuku savo gelynui. Pamatysiu, pasakysiu, kad nagu daugiau nekistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 11, 08:55)
As seju retai, neretinu.

Gaila, 4u.gif

vakar atveze juodziemi. Ta bobulka, kur aukles vysnias isskyne, jau nesesi kibiriuku savo gelynui. Pamatysiu, pasakysiu, kad nagu daugiau nekistu ax.gif

pasiūlyk babulkai ir ant tavo sklypo išnešiot juodžemį biggrin.gif, nu yra sviete naglų žmonių...
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 11, 07:55)
As seju retai, neretinu.

Gaila, 4u.gif

Laba,
Sapniuk, sekasi su kaimynais.....kaip sode dėl tų kasinėjimų baigės. Ar kreipėtės kur?
Mes dar žieminių obuolių nenusiskynėm. Kažin ar labai blogai? Dar tokič šilumą žada, ar skint ir nesukt galvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 spalio 2018 - 09:20
cia tokia ,,kaimyne" atsikelus is Ramygalos, bendrike gyvena.

Del sodo kaimyno - dar nebuvo nuejes i ta istaiga, nes savaite pas mane sedejo, gamykla porai dienu buvo sustabde. Ryt vaziuos i soda dar kalbint kaimyno, parasysiu kaip ten seksis. Siaip mano kaimynai Kupisky labai geri, isskyrus ta bobulka - pletkininke siaubinga, visur besikisanti.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 10 10, 20:49)
Aš dabar rankšluosčius ir kai kuriuos kitus daiktus ne lankstau, o susuku.

blush2.gif blush2.gif O aš dažniausiai parnešusi įš lauko sugumuluoju ir tiesiog įgrūdu į lentyną. Kai jau pradeda ant komodos kristi, vėl į viršų užmetu. Na, kartais ateina tokia šventė, kai užsiimu viską lyginti, tada ir rankšluosčius tvarkingai sulankstau. Ilgai toks grožis neišsilaiko. Kažkam prireikia rankšluosčio, ir būtinai iš apačios. doh.gif Sūnus neima jokio rankšluosčio su gėlėmis, dukra su sportine tematika, MB ima tik tamsius. blink.gif O man tik balti.

Ate, obuolius būtinai išsiskink. Pernokinsi.

Pupelių aplamai neauginu tų aižomų. Ne mano kantrybei sėdėti ir po kelias rankioti. Pelenės vertas darbas. Tam yra kombainas. Na, ne pas mane, tai nusiperku. Kažkada esame auginę. Kaip smagu, kai akyse pildosi bunkeris. ax.gif

Vakar buvau priversta salierus iš daržo susirinkti, MB užsikepė sulėkščiuoti buvusį daržą.
Atsakyti