Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2017 01 31, 20:05)
Lyzuka, geros busim, rodyk wub.gif
Kadangi Pariuko pernai duotu pomidoru pasilikau seklai, bet medovy spas neradau ne vienos seklos, tai kazkuria diena i visagali suvedziau pavadinima, o ten kazkokia rusiska svente tokiu pavadinimu biggrin.gif

https://ogorod.ua/
mirksiukas.gif

Aš turejau medovy spas, iš Ate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2017 - 20:34
Lyzuka, a ten grivnom kaina?
kokia siuntimo kaina, jai issistudijavai?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 31, 20:50)
Lyzuka, a ten grivnom kaina?
kokia siuntimo kaina, jai issistudijavai?

viršuj galima pasirinkti, valiuta, o siuntimas raše fb nuo 7 eur
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 20:34)

Ar galima taip prieš naktį???? ax.gif
IK ar tiks mūsų klimatui?Gal verta surizikuoti pomoidorus?Bet kokie arbūzai........... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 20:34)
https://ogorod.ua/
mirksiukas.gif

Aš turejau medovy spas, iš Ate  mirksiukas.gif

Kad tave kur. Tikrai, ne prieš naktį... smile.gif
Tik aš įlindau į chemiją ir apsiseilėjau... wub.gif Gaila a) mažais išfasavimais b) nepraleis per sieną garantuotai.. o gal... Ko ten tik nėra. Žodžiu, ten nėra ES . O tai jau gerai. Jėzau, nusižiūrėjau bakterinį preparatą, būt pomidorams nuo maro... wub.gif Ir dar kiek gėrio.. Viskas, bus lomkės

Sėklos kaip sėklos, truputį pavarlinėjau. radau juodųjų triufelių. Gal pasisėti biggrin.gif Čia būtų geriau nei Pinokiui pinigų medį auginti.Jų kilogramas lyg tai nuo 3000 eurikų ar daugiau. O tai pagrybautume, Ingrida, ar ne ? Pasiimi savo Kruopą, apmokome ieškoti triufelių ...
O jei rimtai, tai viskas, kas pas juos auga, augtų ir pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 31, 07:32)
Lavas rytas,

Atsiguliau pikta, atsikeliau dar piktesne.
Darom "bendra" darba darbe. Nusiunciau kolegei, kad pataisytu viena, kokiu 30 zodziu pastraipa. Pataise. Sakau, kad negerai, netinka. Gaunu atsakyma, kad ji mano kitaip.  blink.gif Jomajo.
Galutiniame variante vistiek pati turesiu viska daryti  blink.gif

Atsiprase kolege wub.gif , persidirbusi buvo. Atlaidau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 31, 08:25)
tai supratau, kad ir naktis ne kas  bigsmile.gif   huh.gif

Sveikos  4u.gif

Va imsiu ir sakysiu tongue.gif

Reik paziuret, man rodos, kad turiu ta triufeli. Del spasu irgi paziuresiu. Dar iki seklu neprisikapsciau
Ingrida, uz baliona ačiū

Gal rytoj paziuresiu tinklapi, kad ramiai miegociau ax.gif

Ingrida, aciu uz baliona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 sausio 2017 - 23:22
Labas naktį 4u.gif
nors man ji antra nelaba,kaip užgulė nosį vakar ryte,taip iki dabar išsižiojus,gerklė irgi džiūsta,erzina,apie atsigulimą nei svajot...,per naktį storą knygą perskaičiau,ryte beveik būčiau sėdėdama snaudus,bet į gretimą butą pradėjo nešt baldus,būrys vyrų,gerklės plačios,plokštės iš rankų krenta,per turėklus braukia,patys žemyn tik bėgom,o batai darbiniai,karoče

nuvažiavom iki vaistinės,davė drėkinančio purškalo,bet kol kas jokio poveikio,vadinasi pradedu trečią parą be miego,rankos dreba,pulsas kala,faina bus

liaudies medicina nulis,ką radau internete išbandžiau,bet įkvėpt nepavyko,kažkiek tas nosies suspaudimas lauke palengvėjo,nors kvėpuot negaliu,bet bent suspaudimas atslūgsta,o pareinu ir vėl užgula
o miego kaip noriu,lyg tyčia

buvau sugalvojus į sodą važiuot,vis išeičiau į lauką,lengviau gal tą naktį ištvert būtų,bet elektra nesutvarkyta,o tamsoj nelabai jauku,lempa tik viena ir ta ,,ant,, klaustuko

ko gero reikės ir nosį operuotis,bet baisu,labai jau po operacijos tas gijimas nemalonus procesas unsure.gif

dėl sėklų rami,tik pomidorus išsiaiškint,nes kurie patiko žinau,o kokie vardai nepomniu,pagal pagaliukus internete ieškosiu vaizdų biggrin.gif

gaila,kad ūkininkaut sode negalima,įsigyčiau kelias cinkutes,nostalgija sugriebė,visą vaikystę ,,auginau,, tokių vištukių šeimyną,dabar tiesiog pramoga būtų,bet sodas miesto ribose ir negalima,o kur galima jau per toli važinėt,neverta keist
toliau auginsiu peles ir amarus biggrin.gif
Atsakyti
GAlit uzmetyt pomidorais,bet as tikrai nesikankinciau ir isilasinciau kokio otrivino,sudofedo ir panasiu vaistu i nosi,kurie momentaliai atkemsa...Jei uzsikemsa nosis,man moment pradeda skaudet galva,ir gali tik kaip zuvis ziopciot...Ne ne-yra greit veikiantys vaistai...

Nusipirkom bilietus i koncerta 80 legendos biggrin.gif SAndra,Joy,Fancy ir Lian Ross mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 01, 02:01)
GAlit uzmetyt pomidorais

nemėtysiu,nekenčiu ir nesiruošiu,tiesiog jie neatkemša,trejus purškiau, ir otrivin,ir bepanthen ir dar kažkokius ,nulis
padėjo pradžioj,ir visada padėdavo,šį kartą va šeštą sirgimo dieną jie nebeveikia,vaistininkė sakė,kad šiuo atveju reikia drėkinančių,dar ir tepalo su A vitaminu davė,pagal tai ką radau iš daktarų rekomendacijų tokiu reikalu,tai davė tinkamą derinį,bet neveikia niekaip,jau negaliu,sprogsiu iš pasiutimo,norisi pradurt kokiu atsuktuvu
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 01, 00:01)

Nusipirkom bilietus i koncerta 80 legendos biggrin.gif SAndra,Joy,Fancy ir Lian Ross mirksiukas.gif

Labas rytas.
Kaip faina aš ir norėčiau,niekas nepasirašo,bet aš labiau norėčiau gegužės 27 dieną,kai bus Otawan.Tirpstu po šiai dienai išgirdus. ax.gif
Frau,o nebandei vandenį susiurbti nosimi,kaip tik per tv Rolė kalbėjo,nemalonu,bet padeda.Reikia siurbti su nosimi kol adenoidus pasieks. blink.gif Su skausmu.O dar geriau nugazuotas mineralinis,nereiks jokio brangaus jūros vandens. blink.gif
IK tu mūms pažnibždėk,jei sužinotum,kad galima chemikalus siūstis. 4u.gif Aš jaučiu nesuksiu galvos prisasakysiu iš jų pomidorų,kaip tingiu kažkur kitur lakstyti. ax.gif Bet jų arbūzai turbūt pas mus neaugs?O cukinijų kokių įdomių yra. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 31, 22:54)
Kad tave kur. Tikrai, ne prieš naktį... smile.gif
Tik aš įlindau į chemiją ir apsiseilėjau... wub.gif Gaila a) mažais išfasavimais b) nepraleis per sieną garantuotai..  o gal... Ko ten tik nėra. Žodžiu, ten nėra ES . O tai jau gerai. Jėzau, nusižiūrėjau bakterinį preparatą, būt pomidorams nuo maro... wub.gif Ir dar kiek gėrio.. Viskas, bus lomkės

Chemija siunčiasi, kiek supratau praleidžia be problemu, kaip tik del chemijos ir giria ta psl, kad ten yra to ko pas mus laisvai mažas daržininkas nenusipirktu

aš tai ebay daviau uždirbti, nes tam ua nera visko ko noriu ši rusišku , o ebay irgi sedi ir rusai ir ukrainiečiai , tai manau daigios bus tikrai seklos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 vasario 2017 - 08:11
O muito nereikia mokėti? blink.gif
Atsakyti