Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk, taitavo gėlytėms kaput? mirksiukas.gif
Atsakyti
kaput, kapuciausias. Trys kvietkos turi but like, saknys. Dabar kaip poligonas atrodo.

Reiks vel prisivaisyt kvietku. Tik mazinsiu plota, nebespeju visu kampu suziuret.
Atsakyti
Cha,patikėkite kaip gražu miške. wub.gif wub.gif wub.gif
Su mama padarėme ekskursiją,paėjome per pelkę,kas už jos?Gražus miškas atsiveria bruknynas.mėlynojai,radau naujų vietų.O į eglynėlį užėjau dieve kiek peraugųsių ruduokių. blink.gif blink.gif Kur aš buvau prieš savaitę. blink.gif mirksiukas.gif Šiaip grybų nerasta,nuskriaustas kraštas šiemet mūsų. ax.gif
Spanguoles surinkome nenuuogautas. smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Maunu sodybon dar obuoliai neskinti,svarainiai likę. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, kaip norečiau tokios eksursijos, mes kai vaikai maži buvo eidavom pavasarį į panašais, pažiuret kaip gamta bunda smile.gif

Sveikos smile.gif

Mano aronijas šiemet nulese paukščiai, gyvenime jie tokių uogų neliesdavo, o va nuėjau savaitgali..tuščia unsure.gif
Atsakyti
Labas

man graziau pavasary bundanti gamta, parskrendantis pauksciai wub.gif Ruduo man liudnas laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 10, 10:20)
Labas

man graziau pavasary bundanti gamta, parskrendantis pauksciai wub.gif Ruduo man liudnas laikotarpis.

man tik labai gražūs eilėraščiai rusų poetų apie rudeni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 10, 10:20)
Labas

man tik labai gražūs eilėraščiai rusų poetų apie rudeni mirksiukas.gif
Atsakyti
na supratau, kad tau laaabai grazus eilerasciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 10 10, 12:38)
na supratau, kad tau laaabai grazus eilerasciai biggrin.gif

jau tikrai laaabai gražus:D
Atsakyti
Perstumdau baldus biggrin.gif
Ar dažnai tai darote?
Atsakyti
Nuostabi diena. Saulė vasarą parveda. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
pas mus irgi nuostabu,bet raso,kad jau paskutine tokia diena rolleyes.gif unsure.gif Liudna.Reik i Ispanija keltis.Kyla vejas rytu,drasko jau medzius,vaziavom siltnami uzdaryt,kad issismarkaves vejas nenuverstu.Nieko tame siltnamyje beveik nera,pomidorai,paprikos i pabaiga jau visai,bet dar agurkiuku randu,tai palieju tuos daigus,atsigave jie,kai siltnamis daugiau uzdarytas,jiems patinka tai ir skinu sau po 10-15 nuvaziavus.Su ridikeliais ir salotu lapais,ko ne pavasaris.
Merii,praejusi savaitgali sofa perstumem i kt.vieta,senoj nebepatiko.Visa kita nera kur stumt,nebera atitinkamu kampu kitiem baldam.
Atsakyti