Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labukas visoms
Liniukau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Merii pasitaisysi akeles ir gyvenimas bus šviesesnis
Kaimietuke tavo pilnametei bis.gif birthday.gif 000552.gif
Kažkiek obuolių parinkau,laikyt neturim kur kad gerai išsilaikytų,tai kiek bus tiek užteks
Gruodžio 30 dieną su darbo moterom važiuojam į Lietuvos balso finalą Palangoje,pirmai azartas buvo,dabar kažkaip nebenoriu,neskanių dalykų vyksta,jei 7 negalim tarp savęs sutarti,gerbti viena kitą,tai ko norėt dideliuose kolektyvuose,dabar jau tikrai abejoju dėl važiavimo
Atsakyti
Ingrida, laimingų ir grybingų tau metų.
vartotojo įkelta nuotrauka

Liniukai, labai gaila, bet gal kokiais triušiais užsiimkite ar panašiai. Netoli mūsų vienas tai per metus gal virš tūkstančio broilerių parduoda. Per keturis abarotus augina. Išvežioja į Kauną, mūsų miestą. sakė, kad labai neblogai. Kita motera atvažiuoja lapų, turi ar ne virš 100 žąsų.

Lady, čia dabar kas ? Varysite į koncertą ir viena kitai akis kabinsite ? blink.gif

Nebegaliu, sėdimoji net ištinusi. Per savaitgalį supyliau lenteles purškimo, tręšimo. Liniukė supras, kas per kruvinas darbas. Laukiu patikros.
Atsakyti
Triušių nenoriu, nemėgstu, nemoku. Mums dideli miestai tolokai, paukščių didesnių kiekių neparduosiu. Gal padididinsiu kiek. Žąsų irgi nenoriu. Tai ką nors sugalvosim protingais kiekiais smile.gif Gaila dabar , išrūgų kibirai dirvon.
IK, pas tave kiekiai kitokie chemijos, man tai lengviau, bet irgi dar nesutvarkiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 07 spalio 2018 - 22:20
Labas rytas.
Ačiū mergikės. wub.gif wub.gif wub.gif
Lady Balsą žiūrite,mes X FAKTORIŲ LABIAU.kIEK ŠIEMET DAININGŲ VYRŲ.iR VAKAR MB SAKAU pažėk kiek dainingų žmonių mūsų šalyje.O jis teisybę pasakė Latvijoje daugiau,tikrai pradėjome skaičiuoti vien kiek į plačius išėję pas juos įžimybių. bigsmile.gif
Kokia šiluma ateina. mirksiukas.gif Gal grybai pradės dygti?Kaip geraikad neišskyniau pomidorų. ax.gif
Atsakyti
SVeikos smile.gif

INgrida su praėjusiu 4u.gif

Liniux 4u.gif tau irgi 4u.gif toks jau tas gyvenimas nebuna vien juoda ar vien balta ta proga anekdota parašysiu: tipo sutinka draugas draugą ir klausia: kaip gyveni? ai sako kaip zebras: juoda, balta, juoda balta, tai kaip dabar klausia draugas: juoda, po kurio laiko sutinka vel ta pątį sako kaip dabar sekas: juoda, oje tai gi anąkart jau buvo juoda: ne tada pasirodo balta buvo smile.gif

Va taip va mirksiukas.gif

O pakuočių apskaita irvisi tie gpais irgi ūkininkams privaloma?

Vakar susodinau česnakus, pagal prognozes gal ri anksti, bet visumoj jau spalio vidurys kaip ten bebutų ne už kalnu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 spalio 2018 - 07:06
Lyžuka, pasirodo, ir pakuotė privaloma. Iki šiol turėjome sutartį su Žaliuoju tašku, pranešame metų kiekius jiems, gauname tokią pisulką, gale metų uždeklaruojame VMi ir viskas. Dabar dar vieno briedo prisireikė. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sekmadienį prie šampės nupirkau tortuką.Eina sau žmonės gali pirkti ir valgyti.Aš tik gabaliuką suvelėjau,mb dar tampo,keliaus vištoms.Nu tokia sintetika. blink.gif blink.gif Jaučiu ten nieko natūralaus.Ir atrodo šokoladinis,kad ir tas šokoladas ne natūralus? ax.gif Pradėjau jau nuo vakar kepti šaštadieniui išsikepiau grybukus,kol virė obuolių sūris,vistiek reikia stovėti ir maišyti.Šiandien arba rytoj riešutėlius,kitomis dienomis reiks puošti.Na jau ką ką tortą tik savo.Citrinos pigios,citrininį pyragą reiks sugalvoti,moliūginį keksą.Nors norisi kai toks oras ir turguje iš ryto dar pabūti.Matysime......
Gražus oras maunu pelkėn,gal dar rasiu uogų?
Kaip šaltalankius apdorojate?Spausiu sultis.Mažius iš ligų neišbrenda tik pasikeičia klimatas ir sloga. bigsmile.gif bigsmile.gif Mažoji irgi iš kosulio vaduojasi,palakstyti po miškus jokios ligos nekibtų.Reikia stiprinti jaunuolius. mirksiukas.gif
Mažoji su draugu nuvažiavo sostinėje pažiūrėti šunų viešbučio.Gale mėnesio važiuoja kelionėn,nenori mūsų apsunkinti šunį vėl palikti.Pakraupo,12 eurų parai,savas maistas ir šuo laikomas voljere,kai mūsiškis naminis.Sakė geriau mūms mokės,nei paliks. biggrin.gif biggrin.gif Aš iš karto sakiau stresas koks šuniui bus vėl palikti svetimiems?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

lašnoja, bet dandumi plaukia balionai biggrin.gif Antakalnio miškas labai gražiai spalvinasi wub.gif

keliausiu sodybon džiaugtis rudeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 10 08, 17:25)
Lyžuka, pasirodo, ir pakuotė privaloma. Iki šiol turėjome sutartį su Žaliuoju tašku, pranešame metų kiekius jiems, gauname tokią pisulką, gale metų uždeklaruojame VMi ir viskas. Dabar dar vieno briedo prisireikė. blink.gif

aha ten briedas nerealus...na bet vel atras niša kur nubauduot "blogiečius" biggrin.gif

ar skaitei mano laišką? Nenoriu jau dabar užlaikyt mirksiukas.gif
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 09, 07:06)
Eina sau žmonės gali pirkti ir valgyti.

žinok ir perka ir valgo ir gyvi...kol kas biggrin.gif, gal koks neskanus pakliuvo? Aš aplamai tai nei naminiu nei pirktiniu ne itin, bet esant progai gabaliuka šiaip ne taip irgi suvotuliuoju, man tortas kaip dekoracija privalo but gražus mirksiukas.gif ir dar pjaustytis patogiai mirksiukas.gif

Sveikos
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Geriausias tortas - kas nors nesaldaus - kepsnys, nesaldžios tešlos kepiniai, riešutai, bet ir tortą valgau, dabar Vilniuje ant bangos Monami kepyklos tortai, skanūs, bet kaina doh.gif
Šaltalankius nurinko paukščiai, nė vienos uogos neliko. Ką ten šaltalankiai, grikių pasėta dėl bičių, tai nėra ko kulti, pliki stagarai. Prie obelų šeimininkauja stirnos, briedžio pėdsakai ant suarto lauko link obelų kasdien nauji. Obuolių tai visiems užteks, bet ant sraigių, tokių mažų, labai pykstu. Kopūstai kaip ir neblogi, bet nuo apačios tiek išmesti reikia, įsitaisė tos bjaurybės sraigės, žiemoti susiruošė.
Kitais metais bulvių planuojame pasodinti dėl sėjomainos tolimesniame laukelyje, tai neaišku, ar šernai paliks mums bent kažkiek blink.gif
Atsakyti
Monami tik esu buvus megoj tai kiniečiu maistas, na bet čia turbut tik pavadinimai panašus...kažkada bent kaune patiko Gulbinienes tortai bet paskui taip suprastejo kokybe, ta prasme blogai pjautis pradejo biggrin.gif, kad teko ju atsisakyti smile.gif, man patinka maximos tortai, geras skonis ju, ypač juodoji rožė, kai kurie norfos neblogi ir lidlo šaldytas sūrio pyragas smile.gif

aplamai geriausias man tortas varškės sūris su medumi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

tai tortus valgot tongue.gif Valgomas man tortas Jaunyste, va tuos tai megstu, kiti buve nebuve.

Baigias musu bardakas su vamzdziu tiesimu, jau uzlygino. Vyras jauciasi kaip auksine zuvele pagaves, tai praso akmenis isvezt, tai kruva zemiu isstumdyt. Bet as jiems savo darzeli aukojau, butu netureje kur smelio, ploksciu det. Pavasari reiks is naujo meistraut rolleyes.gif
Atsakyti