Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aha ir aš svogunu radau papuvusiu ...

Savaitgali sodinsiu česnakus , bandysiu uždaryti daržo sezona jau mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif

Va jums pavaduosiu su kava, kad jau Ingrida pavargo smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 spalio 2018 - 07:48
https://www.delfi.lt...u.d?id=79230601
profesorius pataria, gal verta pabandyti, nors ne viską suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 10 05, 09:02)
https://www.delfi.lt...u.d?id=79230601
profesorius pataria, gal verta pabandyti, nors ne viską suprantu.

aš jų niekad nevalgau, bet čia manau kiekvienam labai individualiai, nes ryte paprasčiausiai bet koks maistas krato, o jei ka ir suvalgau kada nors netyčia biggrin.gif< tai paskui ir stovi kaip akmuo...o va iš vakaro galiui puikiai bile ko prikirsti bigsmile.gif
Atsakyti
Mane sudomino tie sviesto užvalgymai, kad alkį nuslopint, nes esu megėja visą dieną ką kramtyti, o jei sunervina, pvz., darbe, tai visada šaldytuve turiu skanių lašinukų gabaliukui atsipjaut. O ryte nepavalgius negaliu, nes visą purto ir širdis makaluojasi.
Šiaip norėčiau atsipratinti ir nuo kavos, nes jaučiu tikrai ji man netinka, bet įprotis aukščiau visko. Db jau tik rytiniu puodeliu atsiriboju, kai būdavo penki šeši per dieną.
Atsakyti
Merri, čia daug niuansų mirksiukas.gif , o pirmiausia tai manau tiki tu pati tuo dalyku ar ne, aš pvz kokiu sviesto užvalgymu alkiui numušti visiškai netikiu, o va kefyro, varškes, ar varškės suris labai padeda tuo klausimu, ir dar tikiu tuom ko nori reiškia to organizmui reikia, čia irgi 100 proc tiesa.
Atsakyti
Šiaip tai riebalai labai numuša alkio jausmą. O vaisiai sukelia dar didesnį.

Pagaliau namie šiluma. yahoo.gif Eičiau į lovą ir kaifuočiau skaitydama. Tik šiandien turiu jau pilnametį vaiką. Tortas laukia ir šampanas.
Atsakyti
Iš Kaimo 4u.gif Graži proga.
Aš tai jau apsiraminau ir galiu pasipasakot ax.gif Prie visų šiemetinių nuostolių ir nemalonumų prisidėjo dar vienas. Nu tikra razinka ant to torto. Atėjo kiaulių maras. Tai vakar viskas buvo nužudyta, pakasta, tiriama, dar ir šiandien gerą pusdienį protingi žmonės ieškojo priežasčių. Nu nėr nieko akivaizdaus ar kokio didelio aplaidumo.Telšių vyr, vet. sako augina kokie nevalos ir nieko ten nėra, o čia... Žodžiu, turim darbų iš tvarto padaryt vos ne operacinę. Kas per metai mums šitie, nors būna kitiems ir blogiau.
Atsakyti
Laba,

Laikantis Unikausko rekomendacijų pameciau kelis kg, liemuo atsirado bigsmile.gif

Liniuk, kaip liūdna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 spalio 2018 - 19:58
labas 4u.gif

Kaimietukės šeimynėlę su gražia švente 4u.gif

Liniuxxxx, vaje vaje kokie nuostoliai..... laikykitės, Jūs abu labai stiprūs esat 4u.gif
Atsakyti
Yra kaip yra. Tiesiog jau praeitas etapas, bais nemalonūs vaizdai, nes reikėjo ir patiems padėt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,siaubas. 4u.gif 4u.gif
Pramigau. ax.gif
Atsakyti
Liniuk, kad greičiau praeitų juodas zebro dryžius 4u.gif

Lb. suprantu, ko tokios didelės kiaulienos kainos, bent pas ūkininką kur perku turguje, nžn kodėl, bet iš jo pirktos mėsytės net skonis kitoks. Dar pakuojasi, o jau žmonių eilutė laukia, kai niekur tų eilių nėra ir daug pigiau. Antrą valandą jau tuščia vitrina.

Išsiunčiau vyrą varžtų pirkt, tai iki pietų ramiakas. Būt gerai sutvarkyti vitrinos palanges iš vidaus, nes kitą savaitę jau prasidės darbas. Vazonų krūvos, stovai iki lubų, tai nukraustyt kad prieit, sunku jau man, patikėkit. Prigersiu nuo skausmo ir pirmyn.

Mano anūkytė šią dieną gimus. Dukra vakar tortą kepė. Jos skaniausi.

Iš Kaimuko, su švente 4u.gif

Vakar paskyrė operacijos laiką, gruodį akis tvarkys savaitės skirtumu. Taip kad šventės bus nauja šviesa, pfu pfu... Nebuvo anksčiau, kokios eilės ir kaip serga žmonės. Sakė visam gyvenimui ir gal apsieisiu be akinių aplamai, duok d.
Atsakyti