Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O aš šiandien dar pririnkau spanguolių kibirą,jau taip išrinkta. bigsmile.gif bigsmile.gif
Šiemet kažkur dingo citrinvytis,ar nubyrėjo,ar kas sulesė-suvalgė? bigsmile.gif Kaip ir svarainius pmiršau suskinti.Gal nieko nenutiks?Nežinau kada sodybon pakliūsiu? ax.gif
Jurginėli,ale tavo ir sapnai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli biggrin.gif Aš dažnai balius sapnuoju, gal kad realybėj nedaug. Pasipjovėm kiaulę, gal paskutinę šiemet, jei nenutiks ko blogo. Mėsos pilni šaldikliai, o paršelius reik palikt patiems auginti, nes neleidžia kol kas parduoti. Durnių laivas.
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip išsimiegojau,kai šuns nebėra. wub.gif wub.gif 10 valandų išparpiau,gal dar turėjo įtakos vakar pasivaikščiojimas po mišką tiek km. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 10 01, 21:12)

Paryčiais apturėjau gerų svečių: pamenu, kad buvo daug Jūsų, bet vaizdiniais gerai mačiau tik Lyžuka su Liniuku. O Liniukas buvo su jūreiviška maike, turėjo kažkokį laipsnį su viena juostele, vnž. buvo karininkė. Ir dar tokių skanių saldainių gavau, latviškų, vaflinių, kuriuos labai mėgstu wub.gif  Įdomu kuom būt pasibaigęs mūs susiėjimas, bet kažkokia zaraza prikėlė..... Prabudau su gera nuotaika biggrin.gif dėkui 4u.gif

na va realybėj nesueiname, tai nors per sapnus bigsmile.gif
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 01, 21:23)
O aš šiandien dar pririnkau spanguolių kibirą,jau taip išrinkta. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Šiemet kažkur dingo citrinvytis,ar nubyrėjo,ar kas sulesė-suvalgė? bigsmile.gif Kaip ir svarainius pmiršau suskinti.Gal nieko nenutiks?Nežinau kada sodybon pakliūsiu? ax.gif
Jurginėli,ale tavo ir sapnai. mirksiukas.gif

pas mus nežinau kas su tuom citrinvyčiu daors, žydi ir lyg uogu būna primegzta o paskui visos nukrenta unsure.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 01, 22:12)
Jurginėli biggrin.gif  Aš dažnai balius sapnuoju, gal kad realybėj nedaug. Pasipjovėm kiaulę, gal paskutinę šiemet, jei nenutiks ko blogo. Mėsos pilni šaldikliai, o paršelius reik palikt patiems auginti, nes neleidžia kol kas parduoti. Durnių laivas.

Labas rytas,
Liniuxxxx, ar tiesa, kad pasipjovus kiaulę, kol negauno patikrinimo atsakymo iš Vilniaus laboratorijos, negali mėsos naudot. Kažkaip pasiūlė pirkti šviežiai pjautos kiaulės mėsos, bet atsieit, ji bus šaldyta, nes reikia sulaukt iš Vilniaus atsakymo. Pardavėjas iš facebuko...
Atsakyti
jurgineli, sis sirsuninas kartais iskrenda i gonkus, tada as maunu i lauka ar i kambari. Ten buvo paprasta eiline vapsva.

Labas rytas
Atsakyti
pas mus kartais iskrenda tokie apie 6-7 cm ilgio...bijau aš ju tada iksatu ir men jau nuo tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 10 01, 20:12)

tiesa, mama atrado citrinvytį-valgo po vieną uogą ir sako, kad jai suteikia energijos, pakelia nuotaiką ir gyvenimas pasidaro gražesnis mirksiukas.gif

Kaip nuo vienos uogos gali pagerėti nuotaika ? ir dar tokios neskanios ? Placebas, ne kitaip.

Vasarema, pakliuvau pas patį pačiausią profesorių. Bliam, koks grieko vertas vyras. wub.gif wub.gif wub.gif Tai vis pakirkindama jį ir pratempiau tą procedūrą. Matyt, nedažnai jam pacientai- kvaištelėję optimistai pasitaiko, paskui atėjo į palatą ir dar pusvalandį praplepėjome. Ir apie mediciną, ir apie istoriją, genealogiją ir mėlyną kraują. Jokios kraujosruvos, jokių nemalonumų. Gali drąsiai prašytis, kad ir tau ištirtų.
Atsakyti
IK, kas iš to, kad profesorius grieko vertas, kad aš jau neverta jokio grieko mirksiukas.gif
Tų širšūnų įgėlimai nėra mirtini, MB pasipraktikavo rolleyes.gif Statomo statinio palėpėje jie susuko lizdą. MB ten dirbo ir vis džiaugėsi, kokie jie darbštūs ir visai nepuola žmonių. Jie nepuolė, bet traukdamas lentą MB jį prispaudė. Na, ir gavo į ranką, bet nieko, net nesutino, tik paraudo ta vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 02 spalio 2018 - 19:20
Ate, taip ir yra, atsakymo reik laukti beveik savaitę. Bet aš sau tai viską sutvarkiau ir dešras padariau, jei kas, neatiduosiu biggrin.gif Bet manau, kad nėr to maro. Mėsą irgi reik laikyti atskirai, nes jei kartu su kitos kiaulės, tai atimtų ir tą, jei maras. Sakau, kad durnių laivas. Juk žmogus norės pirkti šviežią ir tvarkytis, o ne šaldytą atšildyt ir vėl užšaldyt.
Atsakyti
Vasarema, nagi dėl sportinio intereso. biggrin.gif Negi jau save nurašai ?

Linniukai, tavo atveju daryčiau taip. Imi šaldytos mėsos šmotą iš ankstesnio pjovimo , atšildai ir velki tikrinimui. Viskas OK. Tada dar gyvą kiaulaitę šnai ir parduodi. Durniems įstatymams nera nusikaltimas apstatymai. ax.gif
Atsakyti
IK, ne taip viskas paprasta. Tyrimams reik inksto, blužnies, kraujo 2 mėginių, limfinių mazgų. Ir nuo svetimų kiemą saugau. Be to, čia pjovėm tai, ko negali svetimam parduoti, buvusi paršavedė. Mėsa kaip mėsa, bet čia sąžinės dalykai.
Prikirtom dešrytės su šviežiai raugintais kopūstais, nu gėėėėėris biggrin.gif
Atsakyti