O aš šiandien dar pririnkau spanguolių kibirą,jau taip išrinkta.
Šiemet kažkur dingo citrinvytis,ar nubyrėjo,ar kas sulesė-suvalgė? Kaip ir svarainius pmiršau suskinti.Gal nieko nenutiks?Nežinau kada sodybon pakliūsiu?
Jurginėli,ale tavo ir sapnai.
Jurginėli Aš dažnai balius sapnuoju, gal kad realybėj nedaug. Pasipjovėm kiaulę, gal paskutinę šiemet, jei nenutiks ko blogo. Mėsos pilni šaldikliai, o paršelius reik palikt patiems auginti, nes neleidžia kol kas parduoti. Durnių laivas.
Labas rytas.
Kaip išsimiegojau,kai šuns nebėra. 10 valandų išparpiau,gal dar turėjo įtakos vakar pasivaikščiojimas po mišką tiek km.
QUOTE(jurginėlis @ 2018 10 01, 21:12)
Paryčiais apturėjau gerų svečių: pamenu, kad buvo daug Jūsų, bet vaizdiniais gerai mačiau tik Lyžuka su Liniuku. O Liniukas buvo su jūreiviška maike, turėjo kažkokį laipsnį su viena juostele, vnž. buvo karininkė. Ir dar tokių skanių saldainių gavau, latviškų, vaflinių, kuriuos labai mėgstu Įdomu kuom būt pasibaigęs mūs susiėjimas, bet kažkokia zaraza prikėlė..... Prabudau su gera nuotaika dėkui
na va realybėj nesueiname, tai nors per sapnus
QUOTE(IngridaB @ 2018 10 01, 21:23)
O aš šiandien dar pririnkau spanguolių kibirą,jau taip išrinkta.
Šiemet kažkur dingo citrinvytis,ar nubyrėjo,ar kas sulesė-suvalgė? Kaip ir svarainius pmiršau suskinti.Gal nieko nenutiks?Nežinau kada sodybon pakliūsiu?
pas mus nežinau kas su tuom citrinvyčiu daors, žydi ir lyg uogu būna primegzta o paskui visos nukrenta
Sveikos
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 10 01, 22:12)
Jurginėli Aš dažnai balius sapnuoju, gal kad realybėj nedaug. Pasipjovėm kiaulę, gal paskutinę šiemet, jei nenutiks ko blogo. Mėsos pilni šaldikliai, o paršelius reik palikt patiems auginti, nes neleidžia kol kas parduoti. Durnių laivas.
Labas rytas,
Liniuxxxx, ar tiesa, kad pasipjovus kiaulę, kol negauno patikrinimo atsakymo iš Vilniaus laboratorijos, negali mėsos naudot. Kažkaip pasiūlė pirkti šviežiai pjautos kiaulės mėsos, bet atsieit, ji bus šaldyta, nes reikia sulaukt iš Vilniaus atsakymo. Pardavėjas iš facebuko...
jurgineli, sis sirsuninas kartais iskrenda i gonkus, tada as maunu i lauka ar i kambari. Ten buvo paprasta eiline vapsva.
Labas rytas
Labas rytas
pas mus kartais iskrenda tokie apie 6-7 cm ilgio...bijau aš ju tada iksatu ir men jau nuo tokio
QUOTE(jurginėlis @ 2018 10 01, 20:12)
tiesa, mama atrado citrinvytį-valgo po vieną uogą ir sako, kad jai suteikia energijos, pakelia nuotaiką ir gyvenimas pasidaro gražesnis
Kaip nuo vienos uogos gali pagerėti nuotaika ? ir dar tokios neskanios ? Placebas, ne kitaip.
Vasarema, pakliuvau pas patį pačiausią profesorių. Bliam, koks grieko vertas vyras. Tai vis pakirkindama jį ir pratempiau tą procedūrą. Matyt, nedažnai jam pacientai- kvaištelėję optimistai pasitaiko, paskui atėjo į palatą ir dar pusvalandį praplepėjome. Ir apie mediciną, ir apie istoriją, genealogiją ir mėlyną kraują. Jokios kraujosruvos, jokių nemalonumų. Gali drąsiai prašytis, kad ir tau ištirtų.
IK, kas iš to, kad profesorius grieko vertas, kad aš jau neverta jokio grieko
Tų širšūnų įgėlimai nėra mirtini, MB pasipraktikavo Statomo statinio palėpėje jie susuko lizdą. MB ten dirbo ir vis džiaugėsi, kokie jie darbštūs ir visai nepuola žmonių. Jie nepuolė, bet traukdamas lentą MB jį prispaudė. Na, ir gavo į ranką, bet nieko, net nesutino, tik paraudo ta vieta.
Tų širšūnų įgėlimai nėra mirtini, MB pasipraktikavo Statomo statinio palėpėje jie susuko lizdą. MB ten dirbo ir vis džiaugėsi, kokie jie darbštūs ir visai nepuola žmonių. Jie nepuolė, bet traukdamas lentą MB jį prispaudė. Na, ir gavo į ranką, bet nieko, net nesutino, tik paraudo ta vieta.
Ate, taip ir yra, atsakymo reik laukti beveik savaitę. Bet aš sau tai viską sutvarkiau ir dešras padariau, jei kas, neatiduosiu Bet manau, kad nėr to maro. Mėsą irgi reik laikyti atskirai, nes jei kartu su kitos kiaulės, tai atimtų ir tą, jei maras. Sakau, kad durnių laivas. Juk žmogus norės pirkti šviežią ir tvarkytis, o ne šaldytą atšildyt ir vėl užšaldyt.
Vasarema, nagi dėl sportinio intereso. Negi jau save nurašai ?
Linniukai, tavo atveju daryčiau taip. Imi šaldytos mėsos šmotą iš ankstesnio pjovimo , atšildai ir velki tikrinimui. Viskas OK. Tada dar gyvą kiaulaitę šnai ir parduodi. Durniems įstatymams nera nusikaltimas apstatymai.
Linniukai, tavo atveju daryčiau taip. Imi šaldytos mėsos šmotą iš ankstesnio pjovimo , atšildai ir velki tikrinimui. Viskas OK. Tada dar gyvą kiaulaitę šnai ir parduodi. Durniems įstatymams nera nusikaltimas apstatymai.
IK, ne taip viskas paprasta. Tyrimams reik inksto, blužnies, kraujo 2 mėginių, limfinių mazgų. Ir nuo svetimų kiemą saugau. Be to, čia pjovėm tai, ko negali svetimam parduoti, buvusi paršavedė. Mėsa kaip mėsa, bet čia sąžinės dalykai.
Prikirtom dešrytės su šviežiai raugintais kopūstais, nu gėėėėėris
Prikirtom dešrytės su šviežiai raugintais kopūstais, nu gėėėėėris