Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aaa, pamirsus buvau, kad i jubilieju ejai, sklerozas.
Atsakyti
Labas rytas
Ciucė gerai,tik paskutiniu metu tas bliūdas jau nervavo,galvojom kad nuėmus,kam kitam galėsim duot jei reiks,kur tau,per savo lėkimus įskėlė,tai nukarpėm ir viskas,iškeliavo į šiukšlinę,siūlus penktadienį išėmė,tuo pačiu ir paskiepijau,judrumas niekur nedingo,tik suurzgia jei kartais bekeldami pjūvio vietą užgaunam,bet pati nesilaižo,neįdomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 30 rugsėjo 2018 - 12:05
labas 4u.gif

kam sveikatos, kam ukvatos 4u.gif

vieną kaimą jau paruošiau žiemai, iš lauko viską parsigabenau, žoles nurinkau-palikau tvarkingai žemą suart. Liko derliaus dar sodyboj, bet šią savaitę paplušėsiu ir beliks šokiai virtuvėj, ach biggrin.gif biggrin.gif

Sapniuk, gal vyrui įgėlė koks širšinas(sodyboj pavina širšen), tokia DIDELĖ širšė, girdėjau, kad jos įkandimas gali mirtim pasibaigt......

Luety, gluodenos gražios, pas mus varinės spalvos, dažnai sutinkam palei tvartą. Dar žalčiai visur šmirinėja, baigiam ir priprast, svarbu, kad kitokių bjaurybių neįsiveistų mirksiukas.gif

Grybų šventėj nebuvau, mačiau, kad traukiniai važiavo net po kelis sukabinti. Miške grybų nėr, suvalgysim zanačkes biggrin.gif

kadangi kėliaus 4, tai aš pirmoji blūdena buvau, prabudau ir jau užmigt nebegalėjau, prasivarčiau iki 6 ir išėjau kavos ieškot biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas.
Saulutė šviečia, vėjas lapus drasko. Pas mus dar drasko obuolius, begalė obuolių šiais metais, daug ir stirnoms bus palikta. Būtų gerai, kad tik stirnoms, šias metais tiek pelių, vakar kaimynė rodė visą didelį maišą burokėlių, kurių kiekvienas apgraužtas, tikriausiai, pelių. Mano burokėlių nelietė, gal kad pas mane mažiau jų buvo pasodinta unsure.gif Dar šunytė nuolat iškrapšto dirvoje pelių lizdus, negalvojau, kad jų tiek daug gali būti, svarbiausia nesimato, kad ten gali būti kas nors, gražiai nušienauta, ar auga kas nors, bet šunė pasikapsto ir iškapsto lizdą.
Jurginėlis šaunuolė, žiemai pasiruošė, man dar taip toli iki tvarkos. Pasodinau naujų braškių, prieš tai ten buvo garstyčios, tai dabar nepasakysi, kad ten braškės, nes laukas geltonai gražiai žydi. Garstyčios būtų nieko, nušals, bet ten žliūgė įsitaisė, reikės ravėti. Šiltnamiai netvarkyti, bet ten dar yra pomidorų, agurkų, paprikų, baklažanų. Neauga jie, bet kai tiesiai iš šiltnamio, kažkaip šviežesni atrodo. Galiausiai sušaldysiu.
Mintimis esu su Iš Kaimo, gal neskauda tie tyrimai? Tikėkimės, kad tyrimai bus geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 01 spalio 2018 - 08:21
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 29, 18:47)
Pernai turėjau buternutų. Vieną šaip taip sunaudojau į troškinius.

sviestinis moliūgas mirksiukas.gif bigsmile.gif victory.gif

QUOTE(sapniukass @ 2018 09 30, 08:09)
vesu mano rety. biggrin.gif

nu gal jau nereikia sapniuk...aaa mirksiukas.gif rolleyes.gif scare.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 30, 10:05)
Visiškas pravalas. Iš pirktų 25 kalakutų liko gyvi 11 , iš 45 viščiukų tik 15. Ir tie patys ne mėsiniai. Užaugo po pusantro kg. Kažkokia liga įsisuko į paukščius. Kosėjo, čiaudėjo ir vienas po kito užsilenkdavo.

turėjom kažkada šitą zaraza, padejo tik vieni vaistai i vandeni pilami, iš paukštyno veterinarę vyras kvietėsi jau rimtą, o visi kiti gyd ,metodai nieko nesuveike, ale va beda paskui palaikius pora metu išmečiau ta buteliuka verysad.gif

Sveikos šį gražų spalio rytą bigsmile.gif

dar del kapu tai kai jau būnu ant kapų stiprioj prietemoj arba nera aplink žmonių, tai labiausia ko bijau tai dvikoju "dušių", kad gavus niuksą į šoną nepasiskolintų su visam kokio telefono , nes tašė palieku mašinoj, bet irgi jau ne vienam "dušios" ir iš mašinu yra išnešę , tai va tokios pas mus dušelės gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 spalio 2018 - 09:05
Šiltnamį savaitgali jau "uždariau" viskas dėžėse, ganau jau jiems paskaiau ačiū už derlių ir suskyniau mirksiukas.gif , dabar ten kardeliai džiūsta, šiemet kažkokie maži, atrodo stiebas storiausias, bet iškasi tai tik vaikų krūva unsure.gif , k

kažin kaip su šienavimais čia šiemet ar dar reiks ar jau nebe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 spalio 2018 - 09:11
Labas

Lyzuka, man labai patiko tavo retis, na tiksliau mano biggrin.gif

Ne sirsunas, paprasta vapsva - sirse, nezinau jos kuo skiriasi, ar tas pats gyvis skirtingai vadinamas.

Reik grustis miestan roziu pirkt, kaiminkos gimtadienis.

Pradeda musu apkasus uzkasinet, sest. sekmadieni dirbo. Matyt, laikas spaudzia.
Atsakyti
na ką šalnas girdrejau iki - 5 šianakt žada smile.gif

reiks ir man savo rėtį biggrin.gif pakūrenti, o tai darbe ne kurortai tai bent namuose atšilsiu ir kvietkus į šiltanmi sumest gal ten nenušals
Atsakyti
Susisukau greitai su ta koronagrafija. Nieko blogo nerado, kraujagyslės sveikutėlės. Liko ir toliau neaišku, iš kur permušimai. Bandys vaistais , jei negelbės tai darys abliaciją. Kažką panašus, tik su elektros kėde. Ranką dar skauda, kur zondas prakištas buvo.

Mano šiltnamyje dar pilna pomidorų. O lauke paprikų. Šalnų nerasta.

Namuose šilta, nes saulutė per vitriną prišildo visai nemažai.
Atsakyti
IK, mano sesei kai darė koronografiją, kažką blogai pataikė, tai jos ranka po to 2 mėnesius buvo viena baisi mėlynė. Bet praėjo:). Svarbiausia, koronarinės kraujagyslės buvo sveikos. Po to teta darė koronografiją, jos koronarinės kraujagyslės irgi tvarkoje. Mėlynė jai buvo tik zondo vietoje. Jei man siūlys daryti, neisiu, nes mano genuose, matyt, kitos širdies ligų priežastys. Kol kas nerado permušimų priežasties nei tetai, nei sesei. Jos vyresnės, aš palauksiu. Mamai aritmija buvo gal nuo 50-ties, mirė 87. Aj, su permušimais galima gyventi, jei nepakirs ropojantis, kuris nežiūri metų, dar gal pagyvensiu unsure.gif Nesąmonių čia prirašiau, sorry.
Pririnkau 3 litrus aviečių, einu virti, 20 litrų išvirtų burokėlių puodas turės laukti rytdienos.
Atsakyti
sveikos, darbštuolytės 4u.gif

Sapniuk, va šitas padaras https://lt.wikipedia...iki/Å irÅ”uolas

namuose nešalta dar, o ir lauke toks gražus vakaras, smagiai pasivaikščiojau biggrin.gif

Kaimietuke, gerai, kad nieko blogo nerado mirksiukas.gif

Paryčiais apturėjau gerų svečių: pamenu, kad buvo daug Jūsų, bet vaizdiniais gerai mačiau tik Lyžuka su Liniuku. O Liniukas buvo su jūreiviška maike, turėjo kažkokį laipsnį su viena juostele, vnž. buvo karininkė. Ir dar tokių skanių saldainių gavau, latviškų, vaflinių, kuriuos labai mėgstu wub.gif Įdomu kuom būt pasibaigęs mūs susiėjimas, bet kažkokia zaraza prikėlė..... Prabudau su gera nuotaika biggrin.gif dėkui 4u.gif

Kaimietukės istorijų garsiai neskaitau, bet ausyse girdžiu jos balsą, intonaciją, tarsi man ana skaitytų wub.gif

šiand nieko doro nenuveikiau, pietūs, knyga, tetos dokumentus teko panagrinėt, taip diena ir prabėgo bigsmile.gif

tiesa, mama atrado citrinvytį-valgo po vieną uogą ir sako, kad jai suteikia energijos, pakelia nuotaiką ir gyvenimas pasidaro gražesnis mirksiukas.gif
Atsakyti