aaa, pamirsus buvau, kad i jubilieju ejai, sklerozas.
Labas rytas
Ciucė gerai,tik paskutiniu metu tas bliūdas jau nervavo,galvojom kad nuėmus,kam kitam galėsim duot jei reiks,kur tau,per savo lėkimus įskėlė,tai nukarpėm ir viskas,iškeliavo į šiukšlinę,siūlus penktadienį išėmė,tuo pačiu ir paskiepijau,judrumas niekur nedingo,tik suurzgia jei kartais bekeldami pjūvio vietą užgaunam,bet pati nesilaižo,neįdomu
Ciucė gerai,tik paskutiniu metu tas bliūdas jau nervavo,galvojom kad nuėmus,kam kitam galėsim duot jei reiks,kur tau,per savo lėkimus įskėlė,tai nukarpėm ir viskas,iškeliavo į šiukšlinę,siūlus penktadienį išėmė,tuo pačiu ir paskiepijau,judrumas niekur nedingo,tik suurzgia jei kartais bekeldami pjūvio vietą užgaunam,bet pati nesilaižo,neįdomu
labas
kam sveikatos, kam ukvatos
vieną kaimą jau paruošiau žiemai, iš lauko viską parsigabenau, žoles nurinkau-palikau tvarkingai žemą suart. Liko derliaus dar sodyboj, bet šią savaitę paplušėsiu ir beliks šokiai virtuvėj, ach
Sapniuk, gal vyrui įgėlė koks širšinas(sodyboj pavina širšen), tokia DIDELĖ širšė, girdėjau, kad jos įkandimas gali mirtim pasibaigt......
Luety, gluodenos gražios, pas mus varinės spalvos, dažnai sutinkam palei tvartą. Dar žalčiai visur šmirinėja, baigiam ir priprast, svarbu, kad kitokių bjaurybių neįsiveistų
Grybų šventėj nebuvau, mačiau, kad traukiniai važiavo net po kelis sukabinti. Miške grybų nėr, suvalgysim zanačkes
kadangi kėliaus 4, tai aš pirmoji blūdena buvau, prabudau ir jau užmigt nebegalėjau, prasivarčiau iki 6 ir išėjau kavos ieškot
kam sveikatos, kam ukvatos
vieną kaimą jau paruošiau žiemai, iš lauko viską parsigabenau, žoles nurinkau-palikau tvarkingai žemą suart. Liko derliaus dar sodyboj, bet šią savaitę paplušėsiu ir beliks šokiai virtuvėj, ach
Sapniuk, gal vyrui įgėlė koks širšinas(sodyboj pavina širšen), tokia DIDELĖ širšė, girdėjau, kad jos įkandimas gali mirtim pasibaigt......
Luety, gluodenos gražios, pas mus varinės spalvos, dažnai sutinkam palei tvartą. Dar žalčiai visur šmirinėja, baigiam ir priprast, svarbu, kad kitokių bjaurybių neįsiveistų
Grybų šventėj nebuvau, mačiau, kad traukiniai važiavo net po kelis sukabinti. Miške grybų nėr, suvalgysim zanačkes
kadangi kėliaus 4, tai aš pirmoji blūdena buvau, prabudau ir jau užmigt nebegalėjau, prasivarčiau iki 6 ir išėjau kavos ieškot
Labas rytas.
Labukas.
Saulutė šviečia, vėjas lapus drasko. Pas mus dar drasko obuolius, begalė obuolių šiais metais, daug ir stirnoms bus palikta. Būtų gerai, kad tik stirnoms, šias metais tiek pelių, vakar kaimynė rodė visą didelį maišą burokėlių, kurių kiekvienas apgraužtas, tikriausiai, pelių. Mano burokėlių nelietė, gal kad pas mane mažiau jų buvo pasodinta Dar šunytė nuolat iškrapšto dirvoje pelių lizdus, negalvojau, kad jų tiek daug gali būti, svarbiausia nesimato, kad ten gali būti kas nors, gražiai nušienauta, ar auga kas nors, bet šunė pasikapsto ir iškapsto lizdą.
Jurginėlis šaunuolė, žiemai pasiruošė, man dar taip toli iki tvarkos. Pasodinau naujų braškių, prieš tai ten buvo garstyčios, tai dabar nepasakysi, kad ten braškės, nes laukas geltonai gražiai žydi. Garstyčios būtų nieko, nušals, bet ten žliūgė įsitaisė, reikės ravėti. Šiltnamiai netvarkyti, bet ten dar yra pomidorų, agurkų, paprikų, baklažanų. Neauga jie, bet kai tiesiai iš šiltnamio, kažkaip šviežesni atrodo. Galiausiai sušaldysiu.
Mintimis esu su Iš Kaimo, gal neskauda tie tyrimai? Tikėkimės, kad tyrimai bus geri
Saulutė šviečia, vėjas lapus drasko. Pas mus dar drasko obuolius, begalė obuolių šiais metais, daug ir stirnoms bus palikta. Būtų gerai, kad tik stirnoms, šias metais tiek pelių, vakar kaimynė rodė visą didelį maišą burokėlių, kurių kiekvienas apgraužtas, tikriausiai, pelių. Mano burokėlių nelietė, gal kad pas mane mažiau jų buvo pasodinta Dar šunytė nuolat iškrapšto dirvoje pelių lizdus, negalvojau, kad jų tiek daug gali būti, svarbiausia nesimato, kad ten gali būti kas nors, gražiai nušienauta, ar auga kas nors, bet šunė pasikapsto ir iškapsto lizdą.
Jurginėlis šaunuolė, žiemai pasiruošė, man dar taip toli iki tvarkos. Pasodinau naujų braškių, prieš tai ten buvo garstyčios, tai dabar nepasakysi, kad ten braškės, nes laukas geltonai gražiai žydi. Garstyčios būtų nieko, nušals, bet ten žliūgė įsitaisė, reikės ravėti. Šiltnamiai netvarkyti, bet ten dar yra pomidorų, agurkų, paprikų, baklažanų. Neauga jie, bet kai tiesiai iš šiltnamio, kažkaip šviežesni atrodo. Galiausiai sušaldysiu.
Mintimis esu su Iš Kaimo, gal neskauda tie tyrimai? Tikėkimės, kad tyrimai bus geri
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 29, 18:47)
sviestinis moliūgas
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 30, 08:09)
vesu mano rety.
nu gal jau nereikia sapniuk...aaa
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 30, 10:05)
Visiškas pravalas. Iš pirktų 25 kalakutų liko gyvi 11 , iš 45 viščiukų tik 15. Ir tie patys ne mėsiniai. Užaugo po pusantro kg. Kažkokia liga įsisuko į paukščius. Kosėjo, čiaudėjo ir vienas po kito užsilenkdavo.
turėjom kažkada šitą zaraza, padejo tik vieni vaistai i vandeni pilami, iš paukštyno veterinarę vyras kvietėsi jau rimtą, o visi kiti gyd ,metodai nieko nesuveike, ale va beda paskui palaikius pora metu išmečiau ta buteliuka
Sveikos šį gražų spalio rytą
dar del kapu tai kai jau būnu ant kapų stiprioj prietemoj arba nera aplink žmonių, tai labiausia ko bijau tai dvikoju "dušių", kad gavus niuksą į šoną nepasiskolintų su visam kokio telefono , nes tašė palieku mašinoj, bet irgi jau ne vienam "dušios" ir iš mašinu yra išnešę , tai va tokios pas mus dušelės gyvena
Šiltnamį savaitgali jau "uždariau" viskas dėžėse, ganau jau jiems paskaiau ačiū už derlių ir suskyniau , dabar ten kardeliai džiūsta, šiemet kažkokie maži, atrodo stiebas storiausias, bet iškasi tai tik vaikų krūva , k
kažin kaip su šienavimais čia šiemet ar dar reiks ar jau nebe
kažin kaip su šienavimais čia šiemet ar dar reiks ar jau nebe
Labas
Lyzuka, man labai patiko tavo retis, na tiksliau mano
Ne sirsunas, paprasta vapsva - sirse, nezinau jos kuo skiriasi, ar tas pats gyvis skirtingai vadinamas.
Reik grustis miestan roziu pirkt, kaiminkos gimtadienis.
Pradeda musu apkasus uzkasinet, sest. sekmadieni dirbo. Matyt, laikas spaudzia.
Lyzuka, man labai patiko tavo retis, na tiksliau mano
Ne sirsunas, paprasta vapsva - sirse, nezinau jos kuo skiriasi, ar tas pats gyvis skirtingai vadinamas.
Reik grustis miestan roziu pirkt, kaiminkos gimtadienis.
Pradeda musu apkasus uzkasinet, sest. sekmadieni dirbo. Matyt, laikas spaudzia.
na ką šalnas girdrejau iki - 5 šianakt žada
reiks ir man savo rėtį pakūrenti, o tai darbe ne kurortai tai bent namuose atšilsiu ir kvietkus į šiltanmi sumest gal ten nenušals
reiks ir man savo rėtį pakūrenti, o tai darbe ne kurortai tai bent namuose atšilsiu ir kvietkus į šiltanmi sumest gal ten nenušals
Susisukau greitai su ta koronagrafija. Nieko blogo nerado, kraujagyslės sveikutėlės. Liko ir toliau neaišku, iš kur permušimai. Bandys vaistais , jei negelbės tai darys abliaciją. Kažką panašus, tik su elektros kėde. Ranką dar skauda, kur zondas prakištas buvo.
Mano šiltnamyje dar pilna pomidorų. O lauke paprikų. Šalnų nerasta.
Namuose šilta, nes saulutė per vitriną prišildo visai nemažai.
Mano šiltnamyje dar pilna pomidorų. O lauke paprikų. Šalnų nerasta.
Namuose šilta, nes saulutė per vitriną prišildo visai nemažai.
IK, mano sesei kai darė koronografiją, kažką blogai pataikė, tai jos ranka po to 2 mėnesius buvo viena baisi mėlynė. Bet praėjo:). Svarbiausia, koronarinės kraujagyslės buvo sveikos. Po to teta darė koronografiją, jos koronarinės kraujagyslės irgi tvarkoje. Mėlynė jai buvo tik zondo vietoje. Jei man siūlys daryti, neisiu, nes mano genuose, matyt, kitos širdies ligų priežastys. Kol kas nerado permušimų priežasties nei tetai, nei sesei. Jos vyresnės, aš palauksiu. Mamai aritmija buvo gal nuo 50-ties, mirė 87. Aj, su permušimais galima gyventi, jei nepakirs ropojantis, kuris nežiūri metų, dar gal pagyvensiu Nesąmonių čia prirašiau, sorry.
Pririnkau 3 litrus aviečių, einu virti, 20 litrų išvirtų burokėlių puodas turės laukti rytdienos.
Pririnkau 3 litrus aviečių, einu virti, 20 litrų išvirtų burokėlių puodas turės laukti rytdienos.
sveikos, darbštuolytės
Sapniuk, va šitas padaras https://lt.wikipedia...iki/Å irÅ”uolas
namuose nešalta dar, o ir lauke toks gražus vakaras, smagiai pasivaikščiojau
Kaimietuke, gerai, kad nieko blogo nerado
Paryčiais apturėjau gerų svečių: pamenu, kad buvo daug Jūsų, bet vaizdiniais gerai mačiau tik Lyžuka su Liniuku. O Liniukas buvo su jūreiviška maike, turėjo kažkokį laipsnį su viena juostele, vnž. buvo karininkė. Ir dar tokių skanių saldainių gavau, latviškų, vaflinių, kuriuos labai mėgstu Įdomu kuom būt pasibaigęs mūs susiėjimas, bet kažkokia zaraza prikėlė..... Prabudau su gera nuotaika dėkui
Kaimietukės istorijų garsiai neskaitau, bet ausyse girdžiu jos balsą, intonaciją, tarsi man ana skaitytų
šiand nieko doro nenuveikiau, pietūs, knyga, tetos dokumentus teko panagrinėt, taip diena ir prabėgo
tiesa, mama atrado citrinvytį-valgo po vieną uogą ir sako, kad jai suteikia energijos, pakelia nuotaiką ir gyvenimas pasidaro gražesnis
Sapniuk, va šitas padaras https://lt.wikipedia...iki/Å irÅ”uolas
namuose nešalta dar, o ir lauke toks gražus vakaras, smagiai pasivaikščiojau
Kaimietuke, gerai, kad nieko blogo nerado
Paryčiais apturėjau gerų svečių: pamenu, kad buvo daug Jūsų, bet vaizdiniais gerai mačiau tik Lyžuka su Liniuku. O Liniukas buvo su jūreiviška maike, turėjo kažkokį laipsnį su viena juostele, vnž. buvo karininkė. Ir dar tokių skanių saldainių gavau, latviškų, vaflinių, kuriuos labai mėgstu Įdomu kuom būt pasibaigęs mūs susiėjimas, bet kažkokia zaraza prikėlė..... Prabudau su gera nuotaika dėkui
Kaimietukės istorijų garsiai neskaitau, bet ausyse girdžiu jos balsą, intonaciją, tarsi man ana skaitytų
šiand nieko doro nenuveikiau, pietūs, knyga, tetos dokumentus teko panagrinėt, taip diena ir prabėgo
tiesa, mama atrado citrinvytį-valgo po vieną uogą ir sako, kad jai suteikia energijos, pakelia nuotaiką ir gyvenimas pasidaro gražesnis