Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety, gluodenas - tai driežas be kojų. Ir jie didoki, buvau pasigavusi , ant pamatų kai saugyklą statė, šildėsi. Tai visai nemažas, kokių 30 cm. Maitinasi tikrai ne daržovėmis. Gal pas tave kokių uolų netoliese yra, tai išsirita ir šliaužioja kur akys veda.

Mano MB irgi snarglėjasi. Šiandien neraginamas židinį užkūrė.
O prie manęs jokia zaraza nelimpa.

Rytoj ilsėsiuosi. Prie kompo. Reikia visokias lenteles sukalti, kitą savaitę patikra.
Ai, dar reikia kalakutą nugalabyti. Nesikelia antra savaitė, koją susilaužęs. Kiek jis gali atskirame aptvare voliotis. Nežinau, kur rasti kilerį. Maniškis išvažiuoja su reikalais, gali vėliau grįžti. Labai nesinori pačiai kirvį griebti. blink.gif
Atsakyti
O, IK, kaip tau šiemet su paukščiais? Kaip augo?
Atsakyti
Kai rytais važiuoju į darbą,važiuoja ir pažįstama,ji dirba ligoninėj sanitare,kaip senoviškai pasakytume,ir visada smirda česnaku,jaučiu kad rytais naudoja medų su česnaku ir imbieru,ji labai tiki visokiais tokiais dalykais,bet va klausimas,kaip ligoniai pakenčia tą česnako smarvę?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

atsikeliau 6, nes vyras kelesi i darba. Jusu nezadinau, sekmadienis, pamiegokit.

Uzkuriau peciu, vesu mano rety. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šalnos nebuvo wub.gif , bet vakare buvo tik keli laipsniai šilumos, tempėm ką į namus, ką į šiltnamį, ką į garažą. Sutempėm tai sutempėm, dabar tvarkyti reikia.
Sapniuk, mūsų prūde yra ne tik karosų, kas moka (aš - ne) pagauna geresnių žuvų, o bitutės ramios, aš šiais metais nė karto nebuvau įgelta, na gal šiandien gausiu, nes tvarkysim dar prieš žiemą. Keli įgėlimai, tai net sveika, žinoma, jei neesi alergiškas.
IK, Lady Dy, nerašot apie savo ciuces, matyt, jos jau net pamiršo apie savo žaizdas? Kaip skirtingai daro, man saviškės nereikėjo antrą kartą vežti, siūlai kažkokie tirpstantys, ar kaip ten, buvo.
Merii, mano ciucė nekilminga netyčiukė. Netyčiukė jos mamos, vokiečių aviganės, šeimininkui. Ta kalytė buvo su kilmės dokumentais, šeimininkas parduodavo šuniukus, saugojo savo kalytę nuo atsitiktinių gerbėjų. Tą kartą atbėgo gražuolis retriveris ir...gimė nekilmingi kilmingų tėvų vaikučiai. Patinėliams auginti greit atsirado norinčių, o mano A-ra (praleidau vieną raidę, kad kam nors nesukelti neigiamų emocijų, nes tokį vardą ir mergaitė gali turėti), nebuvo niekam reikalinga. Kai atvažiavome, jos broliukai žaidė linksmai, o ji tokia stambesnė už brolius, rimta ir susirūpinusi stebėjo aplinką. Ji yra labai linksma, nuolanki, meili ir tvarkinga, palaiko švarą savo voljere, gimė voljere, gal todėl visai nenori būti name, net per didžiausius šalčius. Kai būname lauke, ar dirbame laukuose, visuomet išleidžiame ją iš voljero.
Atsakyti
vasarema, labai graziai tu apie savo sunyte parasei wub.gif

vakar vyro meistras kad sunervino. Paskambina maniskis, kad veluos, autobuso nebera. Tai sako: tai tegul zmona tave atveza blink.gif Taip, as 10m. nesedejus uz vairo, sedu, vaziuoju patamsi, palikus nevaikstancia motina.....Na, jei ten kas nors butu mirinejes Panevezy ir be mano dalyvavimo mirtu, gal.....
Atsakyti
Cha,Sapniuk aš tave aplenkiau,atsikėliau 5.50,šuva prikėlė,turint galvoje,kad guliau pusę trejų. ax.gif mirksiukas.gif Plempiu kavą kibirais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 29, 20:33)
O, IK, kaip tau šiemet su paukščiais? Kaip augo?

Visiškas pravalas. Iš pirktų 25 kalakutų liko gyvi 11 , iš 45 viščiukų tik 15. Ir tie patys ne mėsiniai. Užaugo po pusantro kg. Kažkokia liga įsisuko į paukščius. Kosėjo, čiaudėjo ir vienas po kito užsilenkdavo. Antibiotikai nepadėjo, arba nebent reikėjo tik jais ir maitinti. Dabar bijau pagalvoti, ką reikės žiemą valgyti. Neprisiverčiu nuryti pirktinės mėsos. blink.gif Tiesiog organizmas atmeta. Dar viena viltis, gausime ėriuką. Gal kelis triušius reikės nusipirkti. Vis tiek mažai. O būdavo šaldikliuose 400 kg mėsos sukrauta.

Šunytė linksma strikinėja, gal trečiadienį vešime siūlus traukti. Labai jai trukdo ta apykaklė.

Varysiu per parduotuves prasilėkti. Reikia striukės.
Atsakyti
na suo suprantu, bet kas nedave miegot iki 3? Lyg nebe jaunikles esam bigsmile.gif

Mano drauge vakar nuvaziavo i Simoniu giria ir pareiske, kad grybu ner ir nebebus, puoliau priestaraut ax.gif
Atsakyti
Ligoniukams sveikatytės 4u.gif

vasarema, mano katytė irgi žmogišku vardu. Sesuo pyksta, sako, negalima, be jei iš veislyno tokiu. Atbėga šaukiama ir žmogišku ir pūku pūku šaukiama. Kai neklauso, ir čigonėle. Viską ji supranta pagal intonaciją.

Vakar lb gražių juodų garbanių tulpių papirkau. Eisiu sodint. Ir mocheros su šilku šalikėliui.

Diena graži nusimato smile.gif

Gal vėdarų pakept, dar pagalvosiu. Paskutinį kartą kepiau prie litų.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 30, 10:08)
na suo suprantu, bet kas nedave miegot iki 3? Lyg nebe jaunikles esam bigsmile.gif

Mano drauge vakar nuvaziavo i Simoniu giria ir pareiske, kad grybu ner ir nebebus, puoliau priestaraut ax.gif

Tai gi sesers jubiliejuje buvome,paskui dar valandą su dukra tauškėme prieš miegą. mirksiukas.gif
Tikri grybautoja vakar turgelyje sakė voveraitės iš naujo dygsta. bigsmile.gif Rytoj žadu spanguolių girion ir grybų pasidairysiu. bigsmile.gif
Vakar gėrio nusipirkau iš pažystamos,raugintų burokėlių sulčių,geriau kaip vaistus,labai jau rūgštu.
Atsakyti