Laba diena,
Saulutė firfia, tik vėjas didelis. Buvo perspją, kad remontuos elektrą, nieko nepradėjau. Taip ir neišjungė. Pašoviau orkaitėn ėriuko kūno gabalą su daržovėm. Uždėjau skalbt. Namie jau įsijungėm grindis. Taip gera.
Faceboke paskaičiau, kad fermentuoja čilių košę. Eisiu pabandyt.
Ate, ar jau žiemosite namuke?
Ragavau raugintų čilių. Aina sau, šokinėjau ir trypiau nuo aštrumo ir rūgštumo. Daugiau ni ni . Aš ne savižudė.
Luety, negalėjo kirmėlės nuo kopūstų ant agrastų pereiti. Skirtingos augalų rūšys ir skirtingos kenkėjų rūšys juos puola. Pekinukus galėsi auginti , tik sėk dar vėliau, gal apie rugpjūčio 01. Būtinai reikės dengti. Tos gyvatytės tai bus kažkokių sprakšių ar dar kokių negirdėtų vabalų lervos. Panašios ?
https://tt.ibt.lt/picture/17635-2091
Su ta porų musele reikėtų pabandyti kovoti bio priemonėmis. Reikės pasižiūrėti, kad yra iš bakterinių preparatų nuo musių.
Buternutai gal eina kokioms salotoms, jų skonis kaip riešuto.
Oi, reikia eiti toliau skalbimais užsiimti. Dar lauke yra paprikų, reikės išskinti.
Ragavau raugintų čilių. Aina sau, šokinėjau ir trypiau nuo aštrumo ir rūgštumo. Daugiau ni ni . Aš ne savižudė.
Luety, negalėjo kirmėlės nuo kopūstų ant agrastų pereiti. Skirtingos augalų rūšys ir skirtingos kenkėjų rūšys juos puola. Pekinukus galėsi auginti , tik sėk dar vėliau, gal apie rugpjūčio 01. Būtinai reikės dengti. Tos gyvatytės tai bus kažkokių sprakšių ar dar kokių negirdėtų vabalų lervos. Panašios ?
https://tt.ibt.lt/picture/17635-2091
Su ta porų musele reikėtų pabandyti kovoti bio priemonėmis. Reikės pasižiūrėti, kad yra iš bakterinių preparatų nuo musių.
Oi, reikia eiti toliau skalbimais užsiimti. Dar lauke yra paprikų, reikės išskinti.
Labas
aciu uz patarimus del istaigu
Praeita sav. greituke pas babuliuka, snd. kvieciau vyrui, vapsva nugaron ikale, staigiai bloga, isbalo, vemt, triest....Prileido kruva vaistu, laseline state. virsutinis spaudimas tik 80 Felcere kaip apie naujagimi sokinejo. Liepe snd. is Kupiskio kojos nekelt, ryte tik i darba vaziuot, nesvarbu kad veluos. Sako, kai autobuse tau bloga pasidarys, keleivius isgasdinsi ir soferis nezinos ka daryt,
IK, kokiu cia baisu pabaisu pridejai
aciu uz patarimus del istaigu
Praeita sav. greituke pas babuliuka, snd. kvieciau vyrui, vapsva nugaron ikale, staigiai bloga, isbalo, vemt, triest....Prileido kruva vaistu, laseline state. virsutinis spaudimas tik 80 Felcere kaip apie naujagimi sokinejo. Liepe snd. is Kupiskio kojos nekelt, ryte tik i darba vaziuot, nesvarbu kad veluos. Sako, kai autobuse tau bloga pasidarys, keleivius isgasdinsi ir soferis nezinos ka daryt,
IK, kokiu cia baisu pabaisu pridejai
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 29, 12:05)
Ate, ar jau žiemosite namuke?
Oi IK,tikrai nesitikejau tiek patarimu.
Bulvese toks
https://encrypted-tb...g5nRUv6DBJIn3MP
Zinau,kad jis nepavojingas,bet nemalonus,fui.
Bet agrastas buvo aplipes zaliom kirmelytem,labai panasiom,kaip ant kopustu,kad buvo,tai ir pamaniau,kad nuo ju perejo.Purskiau juos kazkokiu marmalu,kuris skirtas nuo visokiu vabzdziu,lapai neataugo,bet nors kirmeles isdvese aplink agrasta.
O tai pekinukus is rudens reikia sodint,set.tai gal dar nevelu dabar paset,nes pas mus 17-18 silumos diena,tik naktys saltos 4-6silumos?O gal juos i siltnami galiu pasiset ziemai?Nu einu pati skaityt apie juos.
Porus nufotkinsiu,tiksliau kenkejus,kai busiu gal ryt sode.Bet pastebejau,ten kur krapai,porai grazus,be kenkeju.Idomu ar muse ju nerado po krapais,ar bijo krapu kvapo muse?Siaip porai tragiskai atrodo,nors storais kotais ir graziom galvom zemej.
Siaip buternutai kazkiek kvepai riesutu,bet skonis man,kaip saldzios bulves.
Atrodo sitaip https://gaertnerei-o...y/Butternut.jpg
Sapniuk,sveikatos TB,matyt labai alergiskas bitem sirsem,baisu,turi labai saugotis ju ikandimu.Sveikatos jam ir bobuliukui tavo.
Ate,man taip noretusi dabar pasiltintu grindu,pas mus kaip tik nuo grindu kazkoks saltis kyla,nos as antram aukste gyvenu.Bet po mumis labai storas betono sluoksnis,nes iejimas,kaip ant stogo,taip idomiai padarytas.
aciu
Sapniukai, gal Sapninui kokia vėlyva vapsva įkando, per vasarą nuodų prisikaupusi. Gi negalėjo nuo paprastos vapsvos taip organizmas sureaguoti. Negi niekad nebuvo įsisegusi ?
Luety, tokių gyvatyčių pas mus neregėti. Net nesuprantu, kuriai gyvūnijos grupei priklauso.
Poruose labai gali būti, kad krapų kvapas suklaidina muses. Kaip pasakytų eko- nupušėliai - atbaido. Vabzdžių labai išsivystęs kvapų pojūtis. Neegaliu sakyti uoslė, nes tokios jie neturi. Pvz per veisimosi įkaršti gali patelės feromonus pajusti net iki 7 km.
Pernai turėjau buternutų. Vieną šaip taip sunaudojau į troškinius.
Kažko pavargau, nors nieko rimto nenuveikiau. Šiandien dar atrinkinėjo galines svogūnų vagas, tai gal šešis kartus kursavau į lauką. Nuvežk, parvežk ir t.t. Tas labiausiai mane išderina. Savaitgalį norisi pabūti ramybėje.
Luety, tokių gyvatyčių pas mus neregėti. Net nesuprantu, kuriai gyvūnijos grupei priklauso.
Poruose labai gali būti, kad krapų kvapas suklaidina muses. Kaip pasakytų eko- nupušėliai - atbaido. Vabzdžių labai išsivystęs kvapų pojūtis. Neegaliu sakyti uoslė, nes tokios jie neturi. Pvz per veisimosi įkaršti gali patelės feromonus pajusti net iki 7 km.
Kažko pavargau, nors nieko rimto nenuveikiau. Šiandien dar atrinkinėjo galines svogūnų vagas, tai gal šešis kartus kursavau į lauką. Nuvežk, parvežk ir t.t. Tas labiausiai mane išderina. Savaitgalį norisi pabūti ramybėje.
IK, gal cia kokia labai britki, visa pagieza per vasara kaupusi, kad negali niekam isisekti. Bet sugebejo po dviejais megztiniais palyst
As alergiska. Pirma kart, kai susialerginau pas teva kaime, guliu lovoj ir vis atsijungiu. Mama sako: kokia tu.....gera buvai Galvoju: reiskia labai prastai atrodau, kad butuoju apie mane sakytu. Du kartus iskritus esu nuo vienos bites igelimo. Atsiciuchinau be greituju, matyt, Dievuliukas taip nusprende, kad pagyvent. Dabar turiu adrenalino dvi ampoles ir svirkstu
Kai vasarema pakalba apie bites, tai net jos prudo karosai man nebe tokie viliojantys atrodo.
As alergiska. Pirma kart, kai susialerginau pas teva kaime, guliu lovoj ir vis atsijungiu. Mama sako: kokia tu.....gera buvai Galvoju: reiskia labai prastai atrodau, kad butuoju apie mane sakytu. Du kartus iskritus esu nuo vienos bites igelimo. Atsiciuchinau be greituju, matyt, Dievuliukas taip nusprende, kad pagyvent. Dabar turiu adrenalino dvi ampoles ir svirkstu
Kai vasarema pakalba apie bites, tai net jos prudo karosai man nebe tokie viliojantys atrodo.
Sapniukai
Mergiukai, ne tokia aš ir pūkuota, bet kai gyveni tiek metų su nervuotu degtuku, tai reik kažkam ramiam išlikti Mano mamos geras būdas buvo, tai ir aš tokia. Tik liežuvis šuniui žadėtas, man įdėtas, mėgstu palot
Ir pas mus ryte varnėnai švilpavo, tik tokie raibi, ne mūsiškiai.
Mergiukai, ne tokia aš ir pūkuota, bet kai gyveni tiek metų su nervuotu degtuku, tai reik kažkam ramiam išlikti Mano mamos geras būdas buvo, tai ir aš tokia. Tik liežuvis šuniui žadėtas, man įdėtas, mėgstu palot
Ir pas mus ryte varnėnai švilpavo, tik tokie raibi, ne mūsiškiai.
QUOTE(ate42 @ 2018 09 29, 16:00)
Sapniuk, mylėk savo žmogų. Sveikatos jam, tau stiprybės. Alergiškas, matyt anafilaksinis šokas, keista, kad nevežė ligoninėn.
Patyrus tokius reikalus. Jis dabar turėtų labai silpnai jaustis. Būni lyg kūdikis bejėgis, kol atsistato. Nepyk, jei ko nedarys.
Luety, šiltos grindys kaifas.
Patyrus tokius reikalus. Jis dabar turėtų labai silpnai jaustis. Būni lyg kūdikis bejėgis, kol atsistato. Nepyk, jei ko nedarys.
Luety, šiltos grindys kaifas.
Pritariu,pas broli vonios grindys sildomos,tai nesinori iseit is vonios visai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 29, 16:47)
1.Sapniukai, gal Sapninui kokia vėlyva vapsva įkando, per vasarą nuodų prisikaupusi. Gi negalėjo nuo paprastos vapsvos taip organizmas sureaguoti. Negi niekad nebuvo įsisegusi ?
2.Luety, tokių gyvatyčių pas mus neregėti. Net nesuprantu, kuriai gyvūnijos grupei priklauso.
3.Kažko pavargau, nors nieko rimto nenuveikiau. Šiandien dar atrinkinėjo galines svogūnų vagas, tai gal šešis kartus kursavau į lauką. Nuvežk, parvežk ir t.t. Tas labiausiai mane išderina. Savaitgalį norisi pabūti ramybėje.
2.Luety, tokių gyvatyčių pas mus neregėti. Net nesuprantu, kuriai gyvūnijos grupei priklauso.
3.Kažko pavargau, nors nieko rimto nenuveikiau. Šiandien dar atrinkinėjo galines svogūnų vagas, tai gal šešis kartus kursavau į lauką. Nuvežk, parvežk ir t.t. Tas labiausiai mane išderina. Savaitgalį norisi pabūti ramybėje.
1.Pazystu ne mazai zmoniu,kurie alergiski biciu ikandimams,o sirsiu ikndimas jiems prilygtu mirciai.
2.Negi gluodenu LT nera.Tai kodel lietuviskai jos vadinasi gluodenos,tik gal jos kitur gyvena,ne darze.Pas mus,tai mano bulvese. Pajusti feromonus uz 7km????Neitiketina,kokie ju kai kurie organai tobuli.Noreciau uzuost gera zmogu per tiek km
Butternutai i troskinus greit subyra,jie labai greit iskepa ir isverda.Na turiu dar 5,sunaudosiu,negi ismesi savo auginta.
3.As kai paskaitau,kiek jus darbu nudirbat per diema,tai mano diena 5 kart trumpesne turbut,man niekaip tiek nenudirbt per diena,jums paminklus statyt,todel ne nuostabu,kad sirdeles eina saibom.Pailsekit,pamylekit save,Zinau,kad nemokat jau,bet gyvenimas tai vienas.
QUOTE(jurginėlis @ 2018 09 27, 20:34)
Kažin kaip Ladutei pajūry, ar nenupūtė?
Nenupūtė manęs,tik seną prieš kokius 5 metus nudžiūvusią slyvą išvertė,kiek sakiau vyrui kad reik nupjaut,vis neturėjo laiko,dabar laiko atsirado
Labukas
Kažkokia kvaraba sukiojasi aplink,vyras visą savaitę snarglėjasi,darbe jau čiauduliais aplink kolegės dosniai dalinasi
Man darbe vapsva buvo įkandusi į šoną,nesuprantu kas joms ten patinka,kad gobelenuose pasikavoja ar sintepone