Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2018 09 28, 19:38)
Tai žinoma, mirusiųjų nereikia bijoti, gyvų reik bijoti.

Paprašiau senio blynų su obuoliais iškept, ot, tinginė  biggrin.gif

Sapniuk  4u.gif  bjaurus kaimynas, nei labas nei sudie ir dar patyliukais laukė kada nebūsit. Iš tokio visko galima tikėtis. Nėr blogiau kaip pasalūnas. Bet kaimynų nepasirinksi, yra tokie kokie yra, kaip ir virtualioje erdvėje komentatorių

Kaimynai bėda, o komentatorius, kas nori užblokuoja ir nemato. 4u.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 28, 19:52)
Užtat galima kaimynų gyvenimą paversti nepakenčiamu.  tongue.gif
Pvz žiema. Kaimynas iš namų, tu prie durų. Jeigu didelis šaltis - su švirkštu kelis lašus vandens į rakto spyną ir vsio. Kaimynas šaltyje krakoviaką šoks kokią valandą.
Čia prisiminiau iš vaikystės tokio vaikėzo šunybes . Tik ten buvo ne su švirkštu į rakto skylutę, . Na, su nuosavu švirkštu. biggrin.gif

IK, tu nuo vaikystės tokia pašėlus?

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 28, 19:58)
biggrin.gif IK, tu tikrai velnio nešta ir pamesta biggrin.gif Ir dar kitiems patarinėji.

Liniuxxxx, daugiau tokių kaip IK, sveiko razumo, su jumoro jausmu atominių moteryčių. Žaviuosi ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 rugsėjo 2018 - 20:12
Ate, jos parašymus aš kartais garsiai paskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 28, 20:22)
Ate, jos parašymus aš kartais garsiai paskaitau biggrin.gif

Žinok, aš irgi. wub.gif
Atsakyti
Net susinepatoginau nuo pagyrų. ax.gif
Sakoma, kad moteris gali padaryti iš nieko tris dalykus : mišrainę, kepuraitę ir tragediją. Užaugau apsuptyje 14 bernų, tai labai įtariu, kad mano auklėjimas gerokai nukrypo į andro - pusę. Visų šitų moteriškų dalykų nebepadarau. tongue.gif
Bet su šūkiu "Noriu, reiškia galiu" papuolu į įvairias avantiūras.
Atsakyti
Aš irgi didesnė avantiūriste, bet nepamenu, kad būtų blogai kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 28, 20:34)
Net susinepatoginau nuo pagyrų. ax.gif
Sakoma, kad moteris gali padaryti iš nieko tris dalykus : mišrainę, kepuraitę ir tragediją. Užaugau apsuptyje 14 bernų, tai labai įtariu, kad mano auklėjimas gerokai nukrypo į andro - pusę. Visų šitų moteriškų dalykų nebepadarau. tongue.gif
Bet su šūkiu "Noriu, reiškia galiu" papuolu į įvairias avantiūras.

Pas tave varikliukas įtaisytas. O liežuvis puikiai prikabintas. Moki moteriškai raganauti.

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 28, 20:42)
Aš irgi didesnė avantiūriste, bet nepamenu, kad būtų blogai kada smile.gif

Liniuxxx, tu man ramybės ir švelnumo pavyzdys, nors labai mažai tave pažįstu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man irgi Liniukas rami moterytė atrodo. ax.gif
Savaitę nebuvau turgelyje,kaip aptingau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nuėjau su šunyte į laukus pasivaikščioti, pataisiau vėjo nudraskytą agroplevelę ant pekiniukų. Ačiū Iš Kaimo už pamokėles 4u.gif
Betaisant agro, taip širdį suspaudė, kad ne pavasaris, kai įprasta viską agro dengti. Bet suvalgiau saują šalia augančių geltonųjų aviečių, pagalvojau, kad pavasarį jų nebus ir susitaikiau su rudeniu doh.gif . Einant namo vėl pavasarį pajutau, prie inkilo tupi špokų pora ir kad gieda wub.gif Nespėjau žengti kelių žingsnių, ir vėl ruduo, o kad šiandien į viską jautriai reaguoju, net akys sudrėko, nes žąsys klykaudamos pranešė, kad žiema artėja ir atsisveikino.
Ką darote iš smulkių morkų? Aš nesugalvojau nieko kito, pakepinsiu prie silkės. Turėsiu pati sau atmazkę, kad neiti kokią valandą į lauką, pasėdėsiu prie pečiaus su tom morkom. Bet jų dar bus smulkių, nes vakar mažą dalį iškasiau.
Atsakyti
Vaserama, taip jautriai aprašei 4u.gif

Saulė nuo pat ryto, bet veidrodžiai lauke apšalę biggrin.gif
Man visai pasiteisino jie, vienas dalykas, niekas jų nemato, tik mes ir tikrai smagiau, nes atspindi daugiau šviesos. Dar turiu likusių atraižų, bet nesugalvoju kur sukabinti. Namie nenoriu, nors pagal dizainerę buvo siūlyta vieta, kad erdvę praplėsti. Tarp kitko ji man ir pasiūlė šį variantą lauke. Dėl švaros, tai komentatorė neteisi, užpurški feirio, pereini su šlangu, blizga, be to ir lietus savo atlieka. Jokių problemų. O taką plaunu dažnai, nes saugau katytę kaip savo akį, ai, dar savo, bet greit dirbtina biggrin.gif
Tai tiek, nepavydėkit, o esant galimybei, puiki idėja pas ką maži uždari angliško tipo sodeliai.
Betoninę tvorą, kuri pusę sodelio užpavėsina, uždengs juodieji serbentai bei, kai paaugs, reto grožio sirijinės kinrožės. Ten dar prisodinau aukštų pavėsiui pakančių žydinčių augalų.
Na nera tu hektarų, bet vistiek kažką darai, ieškai kas geriausio tiktų biggrin.gif , vo Iš kaimuko kamantinėju ir kitas patyrusias smile.gif
Šiemet apleidau kiemelį nuo įėjimo pusės, bet tai dėl numatomų pertvarkymų, kaip tik iškelinėju augalus. Db galvoju dėl rožių, gal paliksiu žiemoti, nes lb nesinori jų judinti, o paskui bus kaip bus. Joms čia žiemoti šilčiau ir saulės daugiau rytinėje pusėje.
Žiūrau Skinsiu raudoną rožę laidą wub.gif , neširskite ir neieškokite tarp eilučių ko nepametėte, perdaug atvira esu, ačiū smile.gif
Vaserama, kokį šuniuką auginate, kokiu vardu?
Atsakyti
Labas rytas,
Vasarema 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi atsikeliau su ilgesiu ir liudesiu pavasariui.Man tai gaila dienu ilgumo,saules kaitros.Tuoj atsuksim laikrodzius atgal ir bus amzina tamsa,dienai ir sviesai liks nebedaug.Na,jei is pozityvios puses,bus daug laiko nerimui. ax.gif
Merii ,neisivaizduoju sodo su veidrodziais,galetum ir foto pasidalint.
Sodelis mano beveik aptvarkytas,liko geles apvalyt nuo dziuvenu,o augt paliksiu pastarnokus,porus,ir ko gero burokus,nes neisala zeme pas mus,nebent siemet butu kokios anomalijos.Pernai maciau pas daugeli nerauti burokai.O ar pasiteisins,pasakysiu pavasari.Porus eda ta nelaboji muse,skabau skabau lapus,bet jau isitaise poru sirdelese kai kuriuose ir eda ,nebijo net atsalusio oro.Baisu,ka ji kres kita met,nes svogunus is smulkiu bulvyciu vel sesiu lapkrity ar gruodi,o jei ji salcio nebijo ta muse,tai ises viska.Jei rudys praeina,kai lapus padraskai,tai muses niekaip neisnaikinsi be stipraus truco.
Siemet avieciu uzsiveisiau ir jau ragavom,reiks nukirpt kokiame lapkrityje,jos remontantines.
Auginau moliugus angliskai butter nut,tokie kriauses formos,prapjovus,seklos tik viename gale lyg lizdelyje.Man jie primena saldzia bulve,moliugo nei kiek,bet jau kepem farsiruotus kalakutiena,ir siaip garnyrui,gana skanu.Kita met ieskosiu pekino kopusciuku seklu,cia visos giriat,o ju needa drugio lervos,kaip kopustu?I mano briuselio kopustus buvo isisukes drugys,paskui tie zali kirminai perrepliojo ant agrastu ir eme est lapus,vargau su jais,bet ,kadangi briuseliukai augina kopusciukus pasakese lapu ir tik dabar pradeda sukt,tai drugiu jau nera,ir apede kelis lapus ne labai pakenke jiems.
IK,nesijuokit is mano sodininkavimo,darzininkavimo,kad ir metuose,bet toj saly mokausi is naujo visko,klimatas ne tas ir brudai skirtingi,bet kiek ju cia yra,tai mano darzininkyste amzina kova,pradedant sraigem ir baigiant dar kazkokiom gyvatytem,kurios sedi bulvese,lenda i jas,grauzia ir dar plius man infarkta varo,as ju bijau.Tokios nedides,dideliu nemaciau,numirciau turbut pamacius,bet ir tos mazos ,tokios lys gelezines spalvos,blizgancios,pakankamai nervima.O dar kurmis ka reiskia.As graziai issipilu tarplysvius medzio drozlem,o jis isvercia zemes i virsu ant ju ir man zoles ima ten augt. bigsmile.gif Zodziu,,gyva gamta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 rugsėjo 2018 - 09:06
Luety, o kokio skonio bulvės? Klausiu, nes sako, kad užsieniuose jos visai kitokios ir cepelinai nesigauna, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 09 29, 08:09)
Luety, o kokio skonio bulvės? Klausiu, nes sako, kad užsieniuose jos visai kitokios ir cepelinai nesigauna, ar tiesa?

Normalios bulves.Reikia pasirinkt kokia rusi megsti,nes ju gal 10 rusiu cia yra.As perku rausvas bulves,jos turi daugiausia krakmolo ir ne taip greit zaliuoja.Cepelinus darau ir kugeli kepu,cepelinam pridedu kiek daugiau krakmolo,jei nenusistovi pakankamai nuospaudu vandeny.O del skonio,tai jau pamirsau koks jis turi but Lietuvoj ax.gif ,nes jau 16 metu kaip valgau angliskas bulves ir jos man gana skanios.
Atsakyti