Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 30, 19:28)
http://www.hwhyde.co.../magic-princess

paprotykit kur čia ta orental lelija? Ar kas ? tongue.gif

Nežinau, nedrįstu jų auginti. Juk mūsų sąlygomis tai praktiškai šiltnaminės lelijos. Tai šita rytinės lelijos kažkokia Lotus grupė, greičiausiai dėl žiedų pilnavidurės formos. Bet kad priklauso rytinėms, tai šimtaprocentaliai. Į viršų žiūrintys dideli žiedai, kvapas , lapų prisegimas .
Man užtenka įspūdingų OT LA ir azijinių.
Atsakyti
Labas naktį 4u.gif
Lelijos gražu,tik tos dičkės kur šarvonei naudojamos man dėl kvapo kliūva,pusė sodo būna neįžengiama teritorija,vakarop ypač biggrin.gif

aš pernai iš Olandų parsisiuntus buvau,tai ką žinau,kažkoks absurdas,žiedai sunkūs,netvarkingi,kažkokie žiedlapių kuitalai,ir aplamai nei vaizdo,nei kvapo,paveiksliukuose,tai gražiai atrodė unsure.gif
man miškinės ir Juozapinė gražiausios,nors turiu visokių,juodos gražios

vakar iš namų pabėgom,visi biggrin.gif ,vyras dirbo ir saunoj kaitinosi,vaikis baseine mirko,o mudvi su šune druskų kambary žurnalus vartėm,sveikatinausi
šiandien mazgę pasisvečiuot atvedė,sirguliuoja,tai dviese sveiksim ,pradėjom nuo virtuvės,prisigaminom kaip šventėm visko,tris dienas galėsim žaist,nei virt,nei kept nereikės,nors... ,grįš vyras... biggrin.gif

senokai buvau zuikį kepus,tą faršo,tai užsimaniau,išėjo skanus kaip niekad,atitaikiau prieskonius,viskas vietoj

pasnigo,balta kieme kažkiek,bet šalčio nėra,tai pliurza bus,o vaikai sniego laukia,optimistai biggrin.gif

sugalvojau po lenkų parduotuves pasidairyt,užsikabinau,važiuosim sekmadienį patikrint,varškės noriu,kefyro,be to dar gražiam vokiškam kaimelį stabtelt reikia,graži kavinė ant tilto į jūrą yra,gal nebus tos minios turistų ir galėsim pasėdėt unsure.gif ,jau norisi kažkokių geresnių emocijų,kažkokia nekokia nuotaika ax.gif

radau komediją,pažiūrėsiu,gal linksmiau bus avis skaičiuot? biggrin.gif
Atsakyti
Lavas rytas,

Atsiguliau pikta, atsikeliau dar piktesne.
Darom "bendra" darba darbe. Nusiunciau kolegei, kad pataisytu viena, kokiu 30 zodziu pastraipa. Pataise. Sakau, kad negerai, netinka. Gaunu atsakyma, kad ji mano kitaip. blink.gif Jomajo.
Galutiniame variante vistiek pati turesiu viska daryti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 sausio 2017 - 07:41
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Para- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 31, 07:32)
Lavas rytas,

Atsiguliau pikta, atsikeliau dar piktesne.

tai supratau, kad ir naktis ne kas bigsmile.gif huh.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
O mes pramigome. Po aštuonių kelios minutės. Šokome vaikų kelti, ( gerai kad jiems šulė nuo pusės devynių), kitas bėgte sandėlį atidaryti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Lyžuka, vis perki sėklas, ane? Kur susėsi tiek? Aš irgi biški užsakiau, bet daugiau daržovių. Jei sugalvosiu auginti kalakutus, reiks daugiau svogūnų ir kopūstų sodinti.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 31, 18:44)
Lyžuka, vis perki sėklas, ane? Kur susėsi tiek? Aš irgi biški užsakiau, bet daugiau daržovių. Jei sugalvosiu auginti kalakutus, reiks daugiau svogūnų ir kopūstų sodinti.

na taip jau gaunas, kad reikia vienos rūšies o ikrenta dešimt biggrin.gif,

šiaip tai kažkodėl iššalo per kelis metus dalis mano prieskoniu tai pasiprekinau, nes moketi už vazonelį turgeli kokius 4 eur man ranka nekyla, jau tegu iš to seklu pakelio man reikia 1-2 augaliuku bet vis pigiau, o šiaip geliu man irgi daug sueina, visur daugiametes, ypač savus vilkdalgius jomis apsodinu, o kur dar reikia užpildyt ant žemes laikomus vazonus ir puodus tongue.gif

Apžiurejau žiauriai pigu ukrainiečiu psl, pomidorai, geles po 9 centus bigsmile.gif , geros būsit parodysiu biggrin.gif

o kaip čia svogūnai ir kalakutai rišasi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2017 - 19:05
LAbukas

IK,tai spejot visur? biggrin.gif
Liniuxxx,o ka,kalakutai kopustus lesa blink.gif

As nieko nesodinu,neseju biggrin.gif Nors pavasari reiks atnaujint vazonelius mirksiukas.gif Pernai isdziuvo mano geles,reiks kazka naujo pasodint.
Atsakyti
Kalakutai lesa ir kopūstus, ir svogūnus. Ar laiškai, ar patys svogūnai, viską varė biggrin.gif Tai tada reiktų didžiųjų pasodint jų daliai. Jei Iš Kaimo suveiks kalakučiukų, audžiu mintį, kad gal reikia biggrin.gif
Atsakyti
Lyzuka, geros busim, rodyk wub.gif
Kadangi Pariuko pernai duotu pomidoru pasilikau seklai, bet medovy spas neradau ne vienos seklos, tai kazkuria diena i visagali suvedziau pavadinima, o ten kazkokia rusiska svente tokiu pavadinimu biggrin.gif
Atsakyti