Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingriduk, galvojai apie grybus, tai ir sapnavai 4u.gif

Vyras kažkiek prigrybavo, tai vis padažiukus su jais marmalinu. Dėl jų skrandis ir streikuoja, specialiai nesidedu, bet vienas, kitas vistiek papuola. Šiaip skaičiau kažkuriame žurnale, kad vėžio profilaktikai reikia nors kiek jų valgyti.
Atsakyti
na kad grybai nuo vežio apsaugotu tai stirpiai abejoju nebent ta poniabude, bet irgi labai abejotinas dalykas yra tai, nebent keik sustiprina organizmo imunitetą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 rugsėjo 2018 - 08:30
Tai kokie planai planeliai? smile.gif Ir galvoju ar tos kur iš lenku kvietkelius pirkotes laukiam tu aluniu, ar man rašyt kad siustu ka turi ir taškas? IK tu oruose gerai orentuojies ir aplamai pasakykit spesim čia mes dar viska susodint ar nebe? unsure.gif ]

nesman jau nervai nelaiko su jais biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, dėl žiedinių. Jeigu lapija didelė, o žiedynų dar nėra. Tai gal vėlyvą veislę turi, dar atsiras. Lietuviai vis buvo pratę tas vasarines 60 dienų auginti. Nauji hibridai dera ir po 70, ir net po 85 dienų. Kitas variantas - per mažas tręšimas. Kas jau kas, o žiediniai tikri rajūnai. Beje, lapijos didumas. Ji turi būti konkrečiai iki bambos, jeigu nori didelių galvų.

Pekinus galite dar laikyti lauke nenukirtę arba nukirstus šaldytuve.

Žinote, dėl visokių zababonų. Netikiu nė kuo. Taip jau užaugau, kad tikiu tik mokslu. Vaiduoklių nemačiusi ( tiksliau mačiau tai, ką kiti laiko vaiduokliu, prieš pat nosį praplaukė. ). O gyvenau 20 metų prie kapinių kitoje gatvės pusėje. Iš garažo ir vidurnaktį, ir paryčiais pareidavau, būtų koks nors persiėmęs. Dar esu gyvenusi prie nuskendusio dvaro. Kartais per audrą būdavo girdėti žirgų žvengimas. Tik nesugalvojau dar kaip paaiškinti, kas ten buvo. Gal kokios vėjalentės, gal kas. Žinau tik viena : mirusieji iš ano pasaulio negrįžta jokiu apčiuopiamu pavidalu ir nieko mums padaryti negali. Visas blogybes mes patys sau pasidarome.

Mėnulio pilnatis man patinka. Net užuolaidas atitraukdavau, kad užmigčiau pilnaties nušviesta. wub.gif
Atsakyti
Labas

na atsitraukit truputi nuo pilnaties.

Reikalas toks: griztu, pasitinka vras ir tarp kitko sako: drausiu soda su nameliu. Man blink.gif , nes tokiu kalbu net nebuvo. I mano isverstas akis ir klaustukus akyse atsako: gali nameli sudegint. Klaustuku daugeja. Klausiu kas, kaip, kodel. blink.gif blink.gif Pasirodo musu kaimynas, su kuriuo net nesisveikinau gal 3 m., kai jis mane iskoliojo ir pavadino....ruske, per musu sklypa issikase kanalizacija, isrove du krumus ir vysnia, nes jam tiesiai reikejo ax.gif bigsmile.gif Vyras nuejo pas ji ir sako: kaskis savo vamzdzius lauk. Tas sako: ne. Kur kreiptis, ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 28, 15:55)
( tiksliau mačiau tai, ką kiti laiko vaiduokliu, prieš pat nosį praplaukė. ).

Gal galima plačiau?
Ir likimu netikit?
Iš kaimuko, tai gal tavo gimimo datoje yra du ar trys šešetai?
Atsakyti
mano du sesetai ax.gif
Meri, neuzsiminek egzoterika, o sakk kaip su besmegeniu kaimynu rokuotis?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 28, 17:12)
mano du  sesetai  ax.gif
Meri, neuzsiminek egzoterika, o sakk kaip su besmegeniu kaimynu rokuotis?

Sapniuk, į policiją už sunaikintą turtą ir į NŽT. Į statybų inspekciją ir į savivaldybę, nes žemės darbams leidimo reikia. O jis valstybinės žemės nekasinėjo? Dar į gamtos apsaugą, o kur pajungė? Koks projektas, kur sutartis su vandens tiekimo įmone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 rugsėjo 2018 - 18:01
Sapniukai, gal policijai pareiškimą parašyk. Dėl savivaldžiavimo ir turto suniokojimo. Tada pagrasini teismu. Gali į savivaldybės architektūros skyrių užbėgti, gal ką patars.

Meri, gal 11 klasėje buvau. Kulniuodavau į autobusą 2 km , žiemą dar gerokai su tamsa. jokių apšvietimų kaimuose dar nė nesapnavome. Prieinu gyvenvietę, jau lyg ir truputį aušta. Gyvenvietės pakraštyje kolūkio garažai. Iš technikos kiemo skersai kelią išplaukia toks baltas su violetiniu atspalviu kiek švytintis lašo formos gal pusmetrio skersmens, gal kiek mažesnis daiktas. Ir man po nosimi. Jokio nė menkiausio vėjelio. Taip lėtai skersai kelią ir ramiai nuplaukė sandėlių link. Tėvas buvo paaiškinęs anksčiau, kad tai gali būti fosforas, kuris išsiskiria yrant organinei medžiagai. Pvz, kapinėse. Sakė, netoli mūsų namų pamiškėje kartais klaidžioja. Kol tėvas su broliais buvo jauni bernai, bandydavo vytis tas ugneles. Dingdavo nepavijus. Tai pagalvojau, kad gal nuo fermų atklydo, ten buvo dvėselienos į tokią duobę metamos.

Šešetų gimimo datoje neturiu, tik asmens kode net du iš eilės. tongue.gif Todėl ir esu tokia velnio nešta ir pamesta. biggrin.gif Ir dar skorpionė. Vien liežuviu galiu užmušti 10 m atstumu. yahoo.gif
Atsakyti
Tai žinoma, mirusiųjų nereikia bijoti, gyvų reik bijoti.

Paprašiau senio blynų su obuoliais iškept, ot, tinginė biggrin.gif

Sapniuk 4u.gif bjaurus kaimynas, nei labas nei sudie ir dar patyliukais laukė kada nebūsit. Iš tokio visko galima tikėtis. Nėr blogiau kaip pasalūnas. Bet kaimynų nepasirinksi, yra tokie kokie yra, kaip ir virtualioje erdvėje komentatorių
Atsakyti
Užtat galima kaimynų gyvenimą paversti nepakenčiamu. tongue.gif
Pvz žiema. Kaimynas iš namų, tu prie durų. Jeigu didelis šaltis - su švirkštu kelis lašus vandens į rakto spyną ir vsio. Kaimynas šaltyje krakoviaką šoks kokią valandą.
Čia prisiminiau iš vaikystės tokio vaikėzo šunybes . Tik ten buvo ne su švirkštu į rakto skylutę, . Na, su nuosavu švirkštu. biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif IK, tu tikrai velnio nešta ir pamesta biggrin.gif Ir dar kitiems patarinėji.
Atsakyti