Gali būti ne tik migrena, bet ir panikos priepuolis panašiais simptomais
Kažko šaltis purto ir dieglys į nugarą įsimetė, matyt vakar pašalau, nes ir kosulys prie slogos prisidėjo. Bandysiu vitaminizuotis. Mačiau dar likusio neurorubino nuo pernai ir kitokių vitaminų.
Užsakiau katytei maistelio, dykai vež, tai ko vargintis, ir per tokį orą nereiks stoviniuoti stotelėje.
Kuo mažiau po parduotuves šlaistausi, tuo mažiau išleidžiu, priėjau tokios išvados
Labas rytas.
mes irgi kačiu, šunu maistus tik internetu perkam, kurį laika iš voskiečiu siuntemes, patikekit kokybe netgi to pačio felixo nepalyginama ir kaina tuo pačiu , dabar sukele siuntimo kainas tai persimetem kitur, ypač kraikas pas juos vienas labai patiko
Sveikos kaip atlaiket vakarykščius vėjus?
Sveikos kaip atlaiket vakarykščius vėjus?
Labas
dziaugiuosi kad namo stogas vietoj liko. Gonkelio siferius vejas taip jodijo, kad vyro klausiau ar jie ten tikrai gerai pritvirtinti
Parnesiau viena likusi turkijos augala namo. Kazkokio krumo sakele buvau parsivezus, ziedai kaip kiniskos rozes, lapai siauri ir ilgi.
dziaugiuosi kad namo stogas vietoj liko. Gonkelio siferius vejas taip jodijo, kad vyro klausiau ar jie ten tikrai gerai pritvirtinti
Parnesiau viena likusi turkijos augala namo. Kazkokio krumo sakele buvau parsivezus, ziedai kaip kiniskos rozes, lapai siauri ir ilgi.
visus augalu tvarkymus atidejus savatgaliui, tikiuosi oria leis iškišti nosi laukan
o del skausmu tikrai taip yra kaip ir aprašete, galvoju gal kokiu plečianciu pagert, arba bent jau pasidometi arbatomis kurios panašu poveiki turi
o del skausmu tikrai taip yra kaip ir aprašete, galvoju gal kokiu plečianciu pagert, arba bent jau pasidometi arbatomis kurios panašu poveiki turi
Šiemet net keturias skirtingas sirijines kinrožes iš lidlo pasodinau. Visos po kelis žiedus parodė ir ačiū d., kad ne vienodos, kaip kartais būna primaišytos. Turbūt reiks pirmai žiemai pridengt. Gaila būtų, nes gražių žiedų ir ne pigiai palyginus atsiėjo, kad ir su akcijomis. Pas mus net nemačiau kad kas augintų ir aplamai turguje nepardavinėjo.
Ryju norfinius akcijinius ledus su kava. Tipo kudinuosi. Nėra babkai valios nors tu ką. Nlb įsivaizduoju kur gaut motyvacijos kažko stengtis net dėl savęs, gėda pelėda.
Kur tas kurjeris, eičiau gult, nes naktį blūdijau, bet reik sulaukt.
Nėra jėgų niekam.
Pietums prikepsiu kotletų ir tiek žinių.
Papildyta:
Lyžuka, kaip tavo deoratyviniai paukščiai, ar dar augini?
Ryju norfinius akcijinius ledus su kava. Tipo kudinuosi. Nėra babkai valios nors tu ką. Nlb įsivaizduoju kur gaut motyvacijos kažko stengtis net dėl savęs, gėda pelėda.
Kur tas kurjeris, eičiau gult, nes naktį blūdijau, bet reik sulaukt.
Nėra jėgų niekam.
Pietums prikepsiu kotletų ir tiek žinių.
Papildyta:
Lyžuka, kaip tavo deoratyviniai paukščiai, ar dar augini?
Merri ant mano paukštukų lapė atliko praktiką, vaikus mokindama pjauti tai dabar eilines iš tokio ūkininko pirktos ir veteranas gaidelis bile kiek metu jau jam
šalta gi jau ledai valgyt
šalta gi jau ledai valgyt
Merri, tai gi čia geras dalykas, pasitikrinsi ir ramu. O dėl fabriko, tai jis mūsų metuos vistiek neveikiantis
Meri, buvai teisi rašydama, kad nereikia po parduotuves šlaistytis, tik pingai išleidžiami... Išėjau į miestą, bitininkų parduotuvė, veterinarinė vaistinė - smulkmėnos šunytei, Maxėj lyg ir keli produktai tik į krepšelį pateko. Rezultatas - vos parsivilkau. Įsivaizdavau, kad labai šalta, striukė beveik žieminė, sukaitau nerealiai. Ir mokėjimo kortelė suplonėjo šimtieku
Nors, Meri, jei neini į parduotuves, iš kur ledai Norfiniai? Kodėl ledai, jei esi peršalusi? Jei dabar sulauksiu necezūriško pasiuntimo, nieko tokio
Lyžuka, mano net kelios 50-metės kolegės geria plečiančius dėl galvos svaigimo ir kad akyse tamsu darosi.
Nors, Meri, jei neini į parduotuves, iš kur ledai Norfiniai? Kodėl ledai, jei esi peršalusi? Jei dabar sulauksiu necezūriško pasiuntimo, nieko tokio
Lyžuka, mano net kelios 50-metės kolegės geria plečiančius dėl galvos svaigimo ir kad akyse tamsu darosi.
tai gal Merri turi užsišaldzius ledu? Nu rimtai čia , nes mes stengiames daugiau per akcijas užsipirkti ir į šaldikli sumesti maciau karta norfoj žmogus net pora dežiu pirkosi , beje dabar gal irgi juoksites, bet man skaniausi yra norfos ledai baltoj pakuotej su melsvom raidem su N raide, ne del pigumo bet tai vieninteliai pieniški ledai tuo labiau turintys pieno skonio o ir sudetis ju gera, seniau tokie patys buvo maxej, bet paskui iš sudeties nr kur puvo pienas irašyta pirmu numeriu pavirto i vandeni ir sojas