Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

salnos nebuvo, kaimynes grazusis jurginas gyvas, mano jurginiukai irgi.

Pareinu snd. is turgelio, ant mano siauro takiuko namo eskovatorius stovi, reikejo palaukt kol vairuotojas mane pamate mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasarema, mano jis labai nori būt, mano ax.gif ax.gif

iš patisonų kepu alia karbonadžiukus, arba galima vidų paskobus pafarširuot faršu su daržovėm ar tipo guliašu, ant viršaus sūrio -geras daiktas gaunas ax.gif ax.gif

Sapniuk, tai kad miniatiūrinė Tu monekenė, sunku ir pastebėt biggrin.gif

dar apie riešutus - pavasarį pasodinom lazdyno raudoną ir žalią riešutėlių sodinukus, tokie jau 1,5 m. Iš pradžių gražiai augo, po to davės karštis, matyt nespėjom laiku palaistyt, tad nuo pusės riešuto pagrindinis stiebas ir nudžiūvo. Apatinės šakelės gražios. Kų daryt?
Atsakyti
Sakykite, ar jau reikia iškasti jurginą? Gražiai žydi ir dar pilnas pumpurų.

Vėjas baisulinis ir šaltas. gerai, kad niekur nereikia. Tai ir neisiu biggrin.gif

Jau kaip blūdijau naktį, norėjau virtis saldžios arbatos, bet bijojau diedo riaumojimo. Tai varčiausi, varčiausi, o katė kapšnojo, akumpuktūravo su riestais aštriais nagiukais, kad raminčiaus. Ir dažniausiai per kojų pirštus. Jai tai žaidimas biggrin.gif
Atsakyti
jurgineli, mano persikas taip liko be virsunes, nes ziemai buvau susukus maza i agro. Po to sniegas buvo sulytas ir vel susales, luzo virsune. Dabar auga kazkaip, virsunes nepasigesdamas. Siemet 5 persikelius uzaugino.

Gavau laiska is muitines, neapsisprendziu ar vargt su jais, ar tegu atgal grazina. Nemoku to princepto. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pasmus +3 rode 6 ryto, atrodo niekasnenušalo, na pamatysiu jau tik ryt, nes šiandien velai grįšiu nebus kada jau žvalgytis smile.gif, morkos ir petražoles ant lauko na kas jom nutiks žemėje smile.gif, dar šiandien žadejo atvaziuot geliu pasiimt pažistama tai apmažinsiu truputi savo "oranžerijas" biggrin.gif , jurginu manau nekasiu bus jie man kaip vienmečiai bigsmile.gif , pavasarį vistiek pigus buna o ką čia juos tik tampyt , tik kardelius reiks nusikast savaitgali
Atsakyti
Atrodo, šalna bėdos nepridarė, jurginai žydi, pelargonijos, kurios šiaip jau pasmerktos žiemoti, žydi toliau, kinrožė, kurios būtų gaila, atrodo linksma. Nušalusios moliūginių viršūnės, bet tai jau ne nuostolis. Reikės susitvarkyti savaitgalį.
Meri, niekada nekasu jurginų, kol jie žydi. Žiedai ir stiebai nušals, gumbai nenušąla taip lengvai.
Kardeliai mano šiais metais buvo ligoti, nors šiemet pirkti. Nekasiu, maža tikimybė, kad neperžiemos.
Jurginėli, džiaugiuosi, kad turėsiu progą tave pamatyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 09 26, 13:35)
jurgineli, mano persikas taip liko be virsunes, nes ziemai buvau susukus maza i agro. Po to sniegas buvo sulytas ir vel susales, luzo virsune. Dabar auga kazkaip, virsunes nepasigesdamas. Siemet 5 persikelius uzaugino.

Gavau laiska is muitines, neapsisprendziu ar vargt su jais, ar tegu atgal grazina. Nemoku to princepto. ax.gif

tai ka čia tokio brungaus užsisakei, kad muitine susidomėjo, o gal sunteis kokius miltelius bombai gaminti? biggrin.gif

šiaip jei per pašta, tai pats paštas padaro išmuitinima tik ar ne 8 eur tas malonumas kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 rugsėjo 2018 - 14:24
Šalna buvo, bet tik užuovėjoje. Šiltnamyje dar nebuvau. Anksti buvau išlėkusi į Vilnių. Ligos ieškoti. Ko tikėjausi, nerado, o rado kitą problemą, kuri yra ir vilniečiams problema. Variklio uždegimas dažnai dingsta. Tai pirmadienį dar varau į dienos stacionarą tyrimui, bandys ieškoti, ko tos žvakės nesuveikia.

Lazdyno sodinuką kirpti iki žalios vietos ir tiek žinių. Pavasarį bus aiškiau, iki kurios vietos atsprogsta. Juk tai krūmas, kam jam vientisas stiebas.

Aš jurginus ir kardelius kasu vėlai, kai šalnos vos ne iki gruodo.

O jau šalta namie, lijimas su vėju. Kursime vakare židinį.
Atsakyti
IK kaip sakoma kad nieko nerastu rimto ir viskas gerai butų smile.gif arba bent greit nustatytų kas ir nuo ko ir gydymą efektyvų paskirtų mirksiukas.gif Bet kalbi kaip žmogus prie technikos biggrin.gif, pasmus vienas vairuotojas apie savo ligas irgi panašiai sako: tepimo nera sanaryje, nakaip apie variklį mašinos mirksiukas.gif

jūs čia visos po pusę daktaro bigsmile.gif , sakykit kas čia ir prie ko kai galvą užeina staiga skaudet ir taip tarp pakaušio ir sprando ir dar su pykinimu ir vos ne viduriu paleidimu bigsmile.gif bet stipriai ir staiga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 rugsėjo 2018 - 15:22
Lyzuka, ismuitinimas bendroj sumoj apie 16 euru kainuoja. Kol as masciau, vyras paziurejo pagal sekimo nr. ir pranese, kad siunta paleista ir paste laukia. Tikrina jie periodiskai, nors sudeliaka pirksi uz kelis eurus. Na gerai, kad neparasei, kad kokias kanapes ar dar ka svaigesnio siunciausi.

kardeliai, jurginukai, kalijos dar lauke, laukiu grazesniu oru.

Apie tokius svaigimus su pykinimu nezinau, nebent migreninis skausmas ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, bijau čia apsijuokti su savo medicinos žiniomis, bet mano teta jau pora kartų su tavo aprašytais simptomais važiavo į ligoninę su greitąja. Greitosios gal ir nereikėjo, bet ji greitąją kviečia kada reikia ir nereikia. Priežastis- kraujotakos sutrikimas, paprastai kalbant kažkokių kraujagyslių susiaurėjimas tarp pakaušio ir sprando. Palatoje gulėjo 6 moterys ir visos su panašiais simptomais. Kitoms dar svaigsta galva.
Atsakyti
Vasarema, susimatysim biggrin.gif

Kaimietuke, kad nieko blogo nesurastų ir varikliukas veiktų tinkamai 4u.gif Jei būsi Vilniuj ir turėsi laiko ir noro, pašauk, atalėksiu apsikabint mirksiukas.gif

Lyžuka, man dažnai taip nutinka, skausmas netikėtai ir toks baisulinis, nežinau kur tą galvą ir bekišt. Ir pykina, ir svaigsta, ir kitas galas pasileidžia. Net akių negaliu pasukt nuo blogulio. Kažkada sakė, kad gerybinis galvos svaigimas, bet dabar įtariu, kad migrena. Pajuntu kada man artėja tas priepuolis, tai greit piliulę į nasrus, paguliu, dar geriau jei numiegu ir būnu sveika. kartais toks jausmas nutinka, kad rodos atsiskiriu nuo kūno ir stebiu save iš šalies. Man blogulį gali sukelti susierzinimas, skubėjimas, net kvapas parduotuvėj ar kokie aštresni kvepalai
Atsakyti