Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

oho Ingrida kainos grūdų unsure.gif , vakar aš po 10 eur užsiprikau, betvistiek kai paverti į litus kažkada po 7-8 lt už maišą mokedavome ...kosmosas kiaušiniai auksinaii biggrin.gif

Sveikos

Ryte +4 pas mus, kažin buvo kur šalnos?

ai beje kas kvietkus lenku pirkotes iš manes, lenkai laukia astilbiu o jos tik saplio pradzioje bus, na del vieno krūmelio nelaukčiau, bet viena jų gerbęja 20 vnt užsisakius yra tai va lauksim tokiau, nes jau vakar klausinejau ju kur užsakymas, plius apturejau geda, nes išsigyniau astilbiu biggrin.gif, visai pamiršau ką esu užsakius:P, teko lenkams įrodineti ir teko man atsiprašyti jų biggrin.gif
Papildyta:
Pusryčiai žiuriu čia turbut tie topiniai angliški...žiaurūs biggrin.gif
Atsakyti
Mano pusryčiai Karališki ledai biggrin.gif
Turbūt kursiu židinį, ko mums su katyte drebėti. Visai nenoriu šiltų rūbų rengtis.
Naktį kokios buvo ryškios žvaigždės, gražu.
Kiaušai iš bobučių šalia mano kioskės, alia naminiai, po du euriukus buvo, tai dar brangs. Gerai, kad mažai jų naudoju.
Oi, prisiminiau gerą, viena moteraitė šalia kioskės stovi, tai man viskas girdisi ką kalba ir kaip pirkėjai pyksta, pardavinėjo alia tikrai iš kaimo, tipo naminį sviestą. O sviestas, tai margarino šmotas su į vidų pripiltu vandeniu. Ir sugebėk tu man taip. Ir nieko, kasdien prekiavo, o pirkėjai pasikoliodavo ir vistiek kiti atėję nupirkdavo. Nė jokių ten karvių pas ją niekad nebuvo. Ale tai aferistė niekad nepatikėtum, jei nežinotum.
Per visą tą laiką, tai tik vienąkartą prisistatęs veterinaru tas nuo asfalto pardavinėjančias maistą, pravaikė. Be bilieto ir jokios kontrolės, ką nori pardavinėk, apnuodys, tavo problema.
Atsakyti
Merri, o tai negrįždavo pirkėjai tą nesamonę nusipirkę jos iškoliot? biggrin.gif

Aš vakar jau kūrenimo sezoną atidariau, kaip miela šiluma gryčioj mirksiukas.gif

pas mus tokia mis turgelyje vis sedi su ala kaimiškais kaiušiniais nors vis ja žino kad ji gyvos vištos nemačius biggrin.gif, ale perka žmones kaimiški o dar pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 25, 09:16)
Merri, o tai negrįždavo pirkėjai tą nesamonę nusipirkę jos iškoliot? biggrin.gif

Aš vakar jau kūrenimo sezoną atidariau, kaip miela šiluma gryčioj  mirksiukas.gif

Girdžiu kaip kolioja, bet jai ne motais, patyli ir toliau sau stovyniuoja.
Ir aplamai, nežinai ant ko užsišoksi, tas pigiau gali būti su žiurknuodžiais, nes jais turguje prekiauja laisvai be jokios kontrolės. Kartais pagalvoju, galus atidavus, ar kas ieškos ir ras niekadėją. Nuo grindinio prekiauti gali kas nori ir be jokio kvito.

Patupdžiau bugenviliją į vazoną. Ale kokie dygliai.
Kaupiuos kurimui, bet diedo bijau, šauks gryžęs, kad karšta.
Atsakyti
Labas

neisivaizduoju tokios prekybos - biznio ax.gif Na ka ten uzdirbsi, tik valachitos daug, cia apie margarina. O apie kiausinius, tai pas mus jie po 1.30.
Atsakyti
tai tokiems prekiautojams svarbu iš namu išeit, paplepet su kuom nors, į aplinkinius pasižiūrėt, jiems prekyba kaip liga mirksiukas.gif , odel garantiju tai jau taip, man kaip baisu kai pardavineja marinuotus grybus, neaišku kokius ir kur surinktus bigsmile.gif
Atsakyti
as net nemarinuotu svetur nevalgyciau. Atsimenu, kai vyras nelabai grybus pazinojo, vis nesdavo man parodyt ar valgomas. Dabar grieztai: baravykai, raudonikiai, lepsiai ir voverytes.

tai bobulytes gali siaip turgely prie uogu, grybu pardaveju sedet ir tarsket. biggrin.gif

Pasiziurejau i termometra troboj, vajezau 14 silumos, tuoj peciu pakuriau.
Atsakyti
Sapniuk oje kokiam čia rėty tu gyveni mirksiukas.gif , pas mus vakar 21 rodė ir tai jau užkuriau katilą rolleyes.gif
Atsakyti
kokiam rety, tai pas mane du langai atverti nuo pavasario, tik pas babuliuka uzdarytas.
Oi, duociau as tau kailin uz reti biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
juk niekas neverčia pirki nuo grindinio, iš bobulyčių. nori, lai stovi. Leidžia, lai parduoda. Kam tinka, tas perka ir nebijo. Rizikuoja šiaip jau.
Namie 17. MB pečių kuria. Buvau langą ir vitriną per naktį palikus. ax.gif Išsižiojėlė, užtat kaip sveikai miegojom. biggrin.gif
Atsakyti
Dega bigsmile.gif
Žiūriu klauskite daktaro biggrin.gif
Atsakyti
Mes darbe prasikuriame jau antra diena,kaip gera. mirksiukas.gif Namie šalta,verdu trintą moliūgų sriubą.
Sutempiau cukinijas,moliūgus.Persodinau,sutmpiau gėles,susodinau amarilius,vos nepamiršau.Sutempiau kol kas į šiltnamį,po truputi vešiu namo. ax.gif
Net nepagalvojau,kad irgi kaimynė turgaus pardavinėja lenkiškus kiaušinius kaip kaimiškus.Ateina pardavėja kebabų pas mane pirkti kiaušinių,sakau ko iš jos neperki?Sako-lenkiški. blink.gif blink.gif Net neįtariau. bigsmile.gif Kaip ir dešromis,lašiniais prekiauja.Sako iš lenkų atsiveža mėsos,padaro dešras ir išrūko.Vualio kaimiškos dešros. blink.gif blink.gif
Atsakyti