Tingiu ieškoti nuorodų, bet juk visos dar atsimenate rusiškai. Įsijunkite www.povarenok.ru ir ten paieškokite konservacijų. Yra daug paprikos receptų kaip paruošti įdarams. Ar dideles pjausčiau išilgai ir tada gražiai sugula pakaitintos į stiklainius kaupeliu.
Ingrida, kažkada badžiau slyvinius šaldyti. Gavosi kaip pūslytės su skysčiu. Gal mažiukai serbentiniai atrodytų visai nieko.
Vasarema, žalios nuskintos paprikos prinoksta. Truputį apvysta, bet valgymui tinka. Prieš žiemą susinešu net nepriaugusias, ir tos prinoksta.
Lyžuka, netikiu kad vištos nuo roundapo dvėstų. Roundapu purškiama ant javų, kad žali pavieniai nudžiūtų ir žolės nugaištų, pvz balandos. Jeigu javas daugmaž prinokęs , jis nepasiima roundapo. Glifosatai paveikia tik augančius, žaliuojančius.
Gali gaišti, jeigu yra mikotoksinų. Tada reikia apdoroti karščiu, ir tai ne visada padeda. Jeigu pirksi, gerai pauostyk. Grybų kvapas - nepirk. Dar gerai apžiūrėk, kad nebūtų su parausvėjimu grūdelių. Dažnai taip būna, kad dėl fuzariumo nepriima ir tada tik į turgų bando prakišti. Bet čia su fuzarioze gal pernykščiai. Netikiu, kad šiemet per tokius karščius jos būtų.
Kaina adekvati. Supirkimas ėjo iki 210 eur už toną +PVM
Pas anytą buvo katinas, kuris vogdavo kiaušinius. Bet lukštus palikdavo. Nors pas tave gal su kitokiu skonio pojūčiu katinas. Gal kokia kiaunė? Kai statėmės namą, dar kraigai buvo neužsandarinti. Radome kažkieno suneštus du kiaušinius pastogėje. Paskui pjovėme seną žilvitį. Jame drevė su įėjimu aukštai. Nupjovę žiūrime - kažkoks lizdas ir jame vištos kiaušinis.
Mano šune bando užpakalinėmis kojomis kasytis žaizdą. Mergina bandė savo senu megztiniu apvilkti, muistosi , draskosi. Nepasiteisino.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 24, 09:40)
a tada matyt tik įsiūlyt savus norejo
na žiuriu višta gūžtoj tupejo, o paskui jau kate jos vietoj o kiaušinio nera , sakau gal surijo
Pati susidomėjau. Pabandžiau paskaičiuoti gaunamą glifosato dozę.
Apie vištas neradau, bet triušiams LD 4 g kilogramui svorio. Sakykim tavo višta sveria apie 2 kg , kad apsinuodyti, turėtų sulesti 8 kg grūdų iškart.
Senesnėje literatūroje apie glifisatų kumuliacines savybes rašoma, kad jų nėra. Dabartinai šaltiniai nurodo, kad žmonių organizmuose jau randama tiek glifosatų, tiek jų metabolinių produktų.
Tai va, geriau galvok, ar nenusipirkai grūdų su pelėsiu.
Apie vištas neradau, bet triušiams LD 4 g kilogramui svorio. Sakykim tavo višta sveria apie 2 kg , kad apsinuodyti, turėtų sulesti 8 kg grūdų iškart.
Senesnėje literatūroje apie glifisatų kumuliacines savybes rašoma, kad jų nėra. Dabartinai šaltiniai nurodo, kad žmonių organizmuose jau randama tiek glifosatų, tiek jų metabolinių produktų.
Tai va, geriau galvok, ar nenusipirkai grūdų su pelėsiu.
Kolkas jokių nenusipirkau dar tik ruošiuos
Labas rytas
rundapas ir grudai man skamba ziauriai.
Kad kate estu zalius kiausinius su lukstu dar negirdejau Gal vista pasedejo guztoj ir persigalvojo det kiausini, o katei ten pasirode silta, tai ir atsigule
O jums nebuna, kad jus zinot zmogu, niekad nesisveikindavot, o jis ima ir pradeda sveikintis? Snd. einu i ciesta katinams sirdziu, susitinku moteri ir ji su manim sveikinasi. Zinau, kad dirba savivaldybej, bet as su ja jokiu reikalu neturejus. Su kuo turejus - visus atsimenu
rundapas ir grudai man skamba ziauriai.
Kad kate estu zalius kiausinius su lukstu dar negirdejau Gal vista pasedejo guztoj ir persigalvojo det kiausini, o katei ten pasirode silta, tai ir atsigule
O jums nebuna, kad jus zinot zmogu, niekad nesisveikindavot, o jis ima ir pradeda sveikintis? Snd. einu i ciesta katinams sirdziu, susitinku moteri ir ji su manim sveikinasi. Zinau, kad dirba savivaldybej, bet as su ja jokiu reikalu neturejus. Su kuo turejus - visus atsimenu
Sapniuk, gali but daug niaunsu... man irgi panašiai yra buvę, tik veliau atkasiau priežastį , o dazniau buna kad tiesiog esu pamiršus tą žmogu
Man dažniausia vardai pasimiršta, o db ir kas kada gimė, mirė, kiek gyveno. Bet kitos mano amžiaus ir net vyresnės, oi, kaip viską prisimena.
Kad lukštą naminė katė ėstų nesu girdėjus. Greičiausiai, kaip sapniukas minėjo, buvo šilta ir ji vištukę išgązdinus, pati prigulė. Juk būna, sėdi, atsikeli ir katė šast ton vieton. Kaip sako, žopu padnial, mesto zanial.
Verdu moliūgienę.
Reik kažkur kaktusus sudėt, nebežinau kur, nors nei vieno nepirkau, visi seni. Ir kaip jie tilpo? Sako šalnas žada, gaila būtų.
D., koks gėris atostogos, kokia tyluma, net šunes neloja. Jei dar akvariumo difuzorius neužtų, visai būtų idealu.
Kad lukštą naminė katė ėstų nesu girdėjus. Greičiausiai, kaip sapniukas minėjo, buvo šilta ir ji vištukę išgązdinus, pati prigulė. Juk būna, sėdi, atsikeli ir katė šast ton vieton. Kaip sako, žopu padnial, mesto zanial.
Verdu moliūgienę.
Reik kažkur kaktusus sudėt, nebežinau kur, nors nei vieno nepirkau, visi seni. Ir kaip jie tilpo? Sako šalnas žada, gaila būtų.
D., koks gėris atostogos, kokia tyluma, net šunes neloja. Jei dar akvariumo difuzorius neužtų, visai būtų idealu.
labas
visiems sveikatos
mano burokai, morkos dar darže-jei bus šalna, kaip rašo iki -5, tai jiems jau kaput?
visiems sveikatos
mano burokai, morkos dar darže-jei bus šalna, kaip rašo iki -5, tai jiems jau kaput?
Jurginėli, juk tik šalna, o ne šaltis. Morkoms giliai nusispjauti į tokią šalną, po jos dar žemėje pabus kelias dienas po lietumi. Jeigu kokie pažeidimai - užsigydys. Burokėliai, jeigu turi gerą lapiją, nuleis ant šakniavaisių ir taip apsisaugos. Rudeninės šalnos - tai ne pavasarinės. Augalai jau turi kuo apsikloti, o žemė įšilusi.
Anksčiau supykdavau, kai einant iš garažų pro autobusų stotelę, su manimi vietinių chuliganėlių gauja nepasisveikindavo. Kaip ir drįsdavo, juk aš pagrindinis darbdavys , iš kur piastrų bus cigariukams ir alui ?
Anksčiau supykdavau, kai einant iš garažų pro autobusų stotelę, su manimi vietinių chuliganėlių gauja nepasisveikindavo. Kaip ir drįsdavo, juk aš pagrindinis darbdavys , iš kur piastrų bus cigariukams ir alui ?
dėkui, Kaimietuke, nuraminai
turi ir lapų, ir žolės
turi ir lapų, ir žolės
Labas rytas.
Vištoms perku kviečius turguje,maišas-12 eurų.
Jaučiu nebe bus grybų pas mus
Vakar pralėkiau raudonikių vietas,nei vieno. Nuskriaustas mūsų kraštas.
Vištoms perku kviečius turguje,maišas-12 eurų.
Jaučiu nebe bus grybų pas mus
Vakar pralėkiau raudonikių vietas,nei vieno. Nuskriaustas mūsų kraštas.