Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Su visokiais matais keturmatais, bet ką planavau, padarė.

Nostalija dėl Allure, bet db kas iš to, tik prisiminimuose tas kvapas. Jūs neįsivaizduojate kiek malonumo netekau praradus uoslę.
Atsakyti
Meri, va ką reiškia geri matai ploja.gif Dar įspūdį sustiprina kočėlas. ax.gif

Vasarema, varlės tavo paprikų tikrai neliečia. biggrin.gif Jos musėmis ir vabalais minta. Greičiausiai gal šliužų yra, dieną nematai.
Pas mane dar yra lauke neprinokusių paprikų.

Užraugiau 6 dvilitriakus pomidorų, dar du stiklainius užpyliau su saldoku marinatu. Verdu dar makaliošę, pomidorai + paprika + salierų stiebai. gal sueis sriuboms.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pagaliau lyja. Ir vakar gerai nudavė, ar ne 12 mm , šiandien irgi jau įsilijo. wub.gif

Bandau susidoroti su pomidorų derliumi.
Gal dar paaukoti kokį arbūzą ir pasidaryti uogienės? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 23, 09:45)
Pagaliau lyja. Ir vakar gerai nudavė, ar ne 12 mm , šiandien irgi jau įsilijo. wub.gif

Bandau susidoroti su pomidorų derliumi.
Gal dar paaukoti kokį arbūzą ir pasidaryti uogienės? hmm.gif

Kaimuke saulutė. Noriu namo, bijau važiuot, nenoriu stovėt kamščiuose.
Pomidorai irgi laukia.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 22, 21:25)
Meri, va ką reiškia geri matai  ploja.gif Dar įspūdį sustiprina kočėlas. ax.gif

Matai ne mano, nesugebu iki tokio lygio. Kartais pagalvoju, gal dėl to man ir nesiseka, kai savi taip keikia, ach... irnesakyk.gif
Vistik vakar nepraėjo be pasekmių, spinta liko be veidrodinių durų, nes kai kas stipriai atsirėmė rolleyes.gif , db galėsiu skudrinę užuolaidą kabint, nes nebuvo į išlaidas įskaičiuota. Meistrą samdyt būtų buvę žymiai pigiau. Tai ir vitrina bijau jam duot, dar išgrius su visu langu..., tuomet galėsiu būti lb lb patenkinta.
Papildyta:
Ai, pagaliau dūmų detektorių nupirkau biggrin.gif
Atsakyti
Meri, visos bėdos tame, kad kalbi su kai kuo ne ta kalba. Kas antras žodis būtų mat mat., suprastų akimirksniu. tongue.gif Kai netenku kantrybės su savo krovėjais, įjungiu transleitą į nenorminę leksiką , suprasta esu be problemų. biggrin.gif Kasdien nenaudoju, bet....

Na, visa diena praėjo konservacijoje, cepelinų daryme, upėtakio kepime, skalbime. Pagaminau dar pomidorų sulčių, užmarinavau paprikos didelės įdarymams, dar mažos irgi įdarymams su aštriu marinatu, dar sušaldžiau gabaliukais gal dešimt indelių. Dar ir nusnausti pogulio du kartus spėjau. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi nenorminę leksiką, esant reikalui, panaudoju kaip ginklą. Buvau dar visai jauna, kai tuščioje autobuso stotelėje mane pradėjo kalbinti ir teikti įvairius pasiūlymus vyriškis. Pradžioje tylėjau, niekaip į jį nereagavau. Kai prisėdo per arti, atsistojau ir garsiai rusiškai paleidau žodžių tiradą. Tuomet jis neištarė nei vieno žodžio ir nuėjo, net autobuso nelaukė.
IK, nu ir apsisukimai tavo, juk su tom paprikom nepaskubėsi sėklas išimant, jeii tai paruoštukas įdarymui, reikia atsargiai. Kaip tu sugebi tiek padaryti, juk cepelinų, matyt nemažai darai?. Aš irgi šiandien laiką leidau virtuvėje, padariau dar burokėlių paprikas šaldymui pjausčiau. Ką darote su žaliomis? Tokios gražios lauke užaugusios ir šiltnamyje. Juk jos jau neprinoks. Matyt, reikia pamaišyti su raudonom ir užšaldyti. Nemoku marinuoti įdarymams, kažkada šaldžiau, bet labai vietos daug užima.
Džiovinu graikinius riešutus, tuo pačiu salierus, petražoles, šalaviją.
Atsakyti
Labukas mergaičiai
Maniškė jau pilnu tempu laksto,pabandyk jai ribot judrumą,ko gero įmanoma tik po pusplytę prie letenų pririšus,jau sugebėjo įskelt tą savo bliūdą,kaži kiek tvers,pirmą dieną padariau tokį kaip kombinzoną ,na tik be rankovių,suraišiojau ant nugaros,pora valandų ir žiūriu jau užpakalines letenas traukia,2 dienas damutė atgulėjo ir nusprendė kad jai jau pakaks,siūlus penktadienį išims ir pati išimčiau didelio mokslo nereikia,bet kas išlaikys šunę
Va va Meri teisingai Kaimietukė sako,prisimink visus tarptautinius ir kitokius žodelius kaip mat viską supras,yra tokia vyrų rūšis kuri nesupranta kitokių žodžių mokyk nemokęs
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
BANDYSIU ŠALDYTI POMIDORIUKUS,DYŽIO KAIP SPANGUOLĖS.tURGUJE ŽMONĖS GALVOJA,KAD UOGOS.Priaugo be proto.Gal kas gausis?ikrai Vasarema priminė šalaviją susidžiovinti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

turiu du klausimus smile.gif

Ar tiesa jei kviečiai prieš kūlimą buvo purkšti roundapu, jų užlesę vištos gaišta? Ir kaina už maišą 10 eur kaina reali?

Ir antras ar gali katė ėst kiaušinius iš vištū gūžtų, ta prasme ka tik padetus? Ir dartaip švariai su lukštais? unsure.gif

Tai va tiek kolkas smile.gif Susinešiau gėles, beveik visas, liko toks storalapis ant klaustuko, ale gi nemesi senbuvo mirksiukas.gif , reiks ruošt vieta jam ir dar šaknys pasirodo nupuvo tokios super duper orchidejos bandysiu gaivinti ...ne visiems pasirodo augaliukams tas laukas į sveikatą mirksiukas.gif

Papriku neauginu kai noras buna nusiperku kažkiek, bulves kiek ju buvo gražios tik va jau pūt pradejo ...

ai pomidoru mažu kasmet pasišaldau , labai žiema tinka papuošimams, o dar kai pradeda pašalas iš ju išeit tokie šerkšnoti gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 rugsėjo 2018 - 07:37
Lyžuka, nepurškiam, negaliu pasakyt. Šiemet grūdai brangūs, po tiek mokėjo supirkėjai.
Atsakyti