Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Palenkia galvą, tuo bliūdu apgaubia bliūdą ir paėda. Tu kaip aš, Čiaumuką iki paskutinio stengiausi išsaugot, nors iškart po tyrimų pasakė, kad tik stebuklas jam gali padėti...

Sapniuk, kokių tik bėdų žmogeliams būna 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kiek darbe prisiklausau... Kartais net paguodos žodžių trūksta, kai tėvai vaikus laidoja...savo valia pasitraukusius ir dar užsieniuose. Nei kokie ligoti, nei ką.

Kas važiuosit popiežiaus sutikt, ar yra tokių? Man, jei sveikata leistų, važiuočiau, bet db kol iki stotelės nueinu, du kartus sustoju pailsėti.

Negaliu atsižiūrėti naujokais akvariume, net senieji gyventojai išsijudino biggrin.gif
Atsakyti
Meri, taip gražiai aprašei naujus akvariumo gyventojus, kad pati jų užsinorėjau. Kažkada turėjau 250 l akvariumą , pasakiškas vaizdas. wub.gif

Ate, vau, kokie aprėdai wub.gif Versača, Dolčius ir Gabanius ir ne kitaip. biggrin.gif O beje, kur jų būna pirkti ? Ar pačiam siūtis reikia iš kokių šliaužtinukų ?

Vaikšto jau šunė taip atsargiai. Paėdė, tabletukę su sūrio gabalu nugurkė.

Kažkada turėjome sandėlyje tokį katiną. Radom ant kelio pamiškėje ištrenktą kačiukų vadą. Visi suvažinėti, tik tas buvo į krūmus nušliaužęs. Išaugo sandėlyje visų darbininkų mylimas, išnaglėjo iki negaliu. Sugebėdavo išplėšti visų kuprines ir net mikrobangėje paslėptus pietus išsikrapštyti. Paskui kažkas perkando koją. Supūliavo, paskui plyšo, kaulas švietė, vėl pūliavo. Nuvežėme šiaip taip pagavę , išoperavo. Visus tvarsčius nusikramtydavo. Juokingiausia , kai bandėme sušerti antibiotikus. Prifarširuodavome dešrytę - tą suėda, tabletukės puselė ant žemės. Dedu į faršą - tas pats. Bandau pražiodžiusi įkišti - išspjauna. Taip ir liko. Koja buvo išsilaižyta ir velnias neėmė.
Atsakyti
IK, toj pačioj vet gydykloj, arba vet vaistinėj. Klausti reikia.
Papildyta:
IK, toj pačioj vet gydykloj, arba vet vaistinėj. Klausti reikia.
Atsakyti
Nusikasem bulves, o jau derlius, tai katino ašaros. Jau tiek mažai gyvenime nebuvo. Nū nederliaus metai mums.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,na jau aš jokių špaklių neperku. ax.gif Kitą savaitgalį sesers jubiliejus,pasakysiu dkra atsiveš tam kartui.Kvepalus irgi vaikai dovanoja,turiu silpnybę kaip tas alkoholikas tik siūlams. ax.gif ax.gif
Koks vėjas lauke. blink.gif
Atsakyti
Kažin, ar pakaktų jėgų vitrinos angokraščius rotbantu nutepti? Kai pagalvoju, ką, košelę užmaišai ir lipdai sau po mažu. Jau vimdo tas pasakymas, kad rytoj atvešiu plokštes ir prisuksiu. Šešti metai, kiek galima meluoti? O pabandyk pasamdyti, tai pavydo scenos amžinos būtų. Ne tai, kad bjauriai atrodo parudusios putos, bet eina šaltis kiaurai. Ir katė baigia tas putas nudraskyti. Su tais nesibaigiančiais remontais, jau kaip atsibodo.
Vėjas koks, gal ir tikrai oras keisis.
Papildyta:
Su kvepalais man pravalas, uoslė, kai dingo, taip ir dingo. O dėl kitų ar verta, jei pati nejaučiu jokio malonumo, o gaila. Lyja...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
IK šunytei sveikatytės ir kuo ilgesnio buvimo su šeimininkais 4u.gif 4u.gif
Toks įdomus šiandien rytas. Prabudau apie 6.30 nuo triukšmo iš visų pusių, tai kaimynai įjungė trimerius ir žoliapjoves. Visiškai nebuvo rasos, iš rytų saulutė planavo pasirodyti, o iš pietvakarių slinko debesys. Puoliau ir aš dar kažką paslėpti nuo lietaus, bet neilgai, nes toks stiprus lietus dėjo.
Bus man šiandien burokų konservavimo diena.
Aš dažausi minimaliai, kvepinuosi labai saikingai. Bijau, kad mano kvapas ko nors nešokiruotų, nes man būna, kad niekaip nesuprantu, kaip žmogus gali kvepintis tokiais smirdančiais kvepalais. Na vkus i cvet tovariščej net mirksiukas.gif .
Avalynei pinigų daug išleidžiu, nes galiu nešioti kaliošus, kroksus, o bateliai ir batai turi būti odiniai ir geri, nes nepaeičiau ir kojos prakaituotų. Bet sunešioju, kol „eismui netrukdo“, nes patogūs, netenka išmesti gerų.
Rūbus sodyboje tai ir praeito amžiaus sunešioju, o darbe daug metų praleidau su klasikiniu kostiumėliu, pasisiuvi kelis kostiumėlius per metus ir tik palaidinukes keiti. Pastaruoju metu niekas su kostiumėliais nevaikšto, irgi gerai, megztukai dabar beveik vienkartiniai, tai keliauja į kaimą ir būna sunešiojami iki skylių.
Atsakyti
Iš pat ryto nusodino, užteko paprašyt pagalbos, kai paleido putas, mažai nepasirodė. Kuo toliau tuo labiau senio pradedu neapkęst. Dėl menkiausio darbelio skandalus kelia. Tai ką man daryti, jei pjūklo nevaldau. Teks į šeštą dešimtį išmokt. Einu, kaimynai pyksta, klausia kada nurinksim nuo kiemo. Dar su suktuku teks pasidarbuoti, ai, kaip visada. Visi namų kampai ant manęs.
Atsakyti
Laba, rytas apniukęs. Naktį didžiulis vėjas buvo. Atrodė lyja su vėtra. Išėjau išsiraut pastarnokų, po lapais dulka. Reiškia nebuvo lietaus, tik krapyla.
Kepu ėriuko koją britvone lėtu kepimu, su daržovėm. Patiko šis būdas. Sudėjai ir pamiršai. Užsikaičiau paukštienos, padarysiu drebučių. Seniai buvo.
Atėjo ruduo. Nuotaika puiki. Visoms gražios dienos ir geros nuotaikos.
IK, kaip ciucikas.
Atsakyti
Ate, ciuckė jau lauke vaikšto. Ta proga vyrai suremintavo būdą. Gal kaip nors išmoks vaikščioti pro angą su apykakle.
Ačiū, paieškosiu pirmadienį pas veterinarus tų rūbų.

Meri, tikrai su rotbandu nuteptum pati. Negi lauksi žiemos.
Numarink kaip nors diedą ir liksi dar jauna graži našlė. tongue.gif Maitink nesveikai : bulvės su tauku, miltai su tauku. Keli metai ir kajukšt. ax.gif

Mano ėriukas dar vaikšto. Nežinau, kada pjaus. Gal sakiau, kaimynas pažadėjęs ėriuką už pašarą.
Verdu kažkokius šonkaulius pirktinius, MB kopūstų sriubos pageidauja. Jau kad virsiu, tai 7 litrų puodą`, bus valgoma šiandien ir rytoj.

Vasarema, gal tu sodyboje kokiu ekstremaliu sportu užsiimi, kad tiek rūbų sunešioji ? Na, kad ir šliaužimas pilvu per mišką, laipiojimas uolomis. bigsmile.gif Pas mane yra trys timpiniai džinsai , tai jie paeiliui su manimi po dieną pravaikšto. Bet iki skylių nedatraukia.

Kvepalų pati neperku, labai retai kokius naujus išbandyti. MB per naujus metus ir gimtadienį paeiliui dovanoja Chanel5 ir Allure.

Kaupiuosi pomidorų konservavimui. Tiksliau, išbandysiu kelis rauginimo būdus. Burokėliai palauks.
Atsakyti
Atsigaus tavo šunius ir dar pabus su jumis. Vakar po narkozės dar nebuvo atsigavęs.
Burokėlių šiemet nei vieno, nedygo. Kopūstų irgi. Kažkaip pragyvensim.
Pomidorų dėžė laukia, bet noro daryt lygiai nulis.
Ant putos tept rodbantą negalima. Pirma reikia užklijuot kietą putą apie angokraščius. Užsandarins. Tada dėt rodbantą.
Atsakyti
Ate, gal dėl tavo palinkėjimo, pas mane šiandien irgi gera nuotaika, pastarosiomis dienomis vis tokia įtampa man buvo, paskutinės gražios dienos, ką čia dar nepamiršti, nesugadinti. O dabar ramu, kaip yra taip yra, ne taip jau blogai ir ruduo, gal televizorių kada įjungsiu smile.gif
Kokią temperatūrą palaikai kepdama lėtuoju būdu?
IK, ekstremaliu sportu neužsiimu, bet patogius rūbus tikrai iki skylių sunešioju, kokią darbinę striukę dar ir užsiuvu. MB sugeba net kostiuminius švarkus kaime sunešioti, sako, kad jam patogu. Aš tai su klasikiniais švarkeliais kaime nemoku, nepatogu. O gal bijau sau prisipažinti, kad jie „susitraukė“? ax.gif
Burokėliai gražiai keliauja į stiklainius. Paprikoms patiko šiluma, labai daug prinoko, reikia nurinkti kuo daugiau, yra pažeistų, gal varlės ragauja, ar sraigės, bet sraigių nemačiau, o varlės sukasi aplink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 22 rugsėjo 2018 - 17:15