Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labuka
Rašau,rašau
Kažkada Žvagulis yra pasakęs,kad turėk 60000 lt,tada minumumas buvo 300,ir padarysim iš tavęs žvaigždę,o kiek ilgai sugebėsi išsilaikyt tai jau tavo problemos
Kitą savaitę kiek ilgiau dirbsiu,reik pradėt atidirbinėt "skolas",aš tai dirbčiau ir ilgiau,4 val papildomai,bet mano vežėja,nori trumpiau,ji irgi padirbės papildomai
Taikausi prie jos,su širdim jai ne kas,darėsi tyrimus su visais aparatais,sako širdis silpnai dirba ir tiek ,jokių kitų nukrypimų nėra,niekaip nepagauna to momento kai blogai būna,kailio tyrimus pati darėsi,vėl viskas normoj
Kad būtų kas primena pastoviai kad reikia kuo pasimaliavot veidą,pamirštu ir sugenda visa kosmetika,na tik kremas rankoms naudojamas ir kojoms dar
Portulakos daigų turiu,tik sodinu juos nuo rudens angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 29, 19:40)
vISOS skaito niekas nerašo smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=590D56F8

pačiūrekit kaip gražiai suderinti du krumai  mirksiukas.gif

Ninervui. Pas mus tokios aukštos neauga. Beje, ten lyg ir trečias rožinis krūmas yra.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 29, 22:00)
Ninervui. Pas mus tokios aukštos neauga. Beje, ten lyg ir trečias rožinis krūmas yra.

Akyla moteriske mirksiukas.gif bigsmile.gif

Paklausiu darbe del knygos, gal kas tures mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 sausio 2017 - 22:43
Labas rytas.
Tai man žvaigždės,tos sėdinčios apačioje,išskirtinose vietose,vaidinančios kažkokias asabas,už tai ir klausiau. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 sausio 2017 - 08:16
QUOTE(Para @ 2017 01 29, 22:42)
Akyla moteriske  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Aha testas išlaikytas biggrin.gif

na čia iš Fr rožyno, bet kas esat FB roziu grupej analogiškos yra lietuvio parodytos smile.gif
Atsakyti
Labukas

MAno viena roze ruosiasi jau zydet biggrin.gif Tie pumpurai dar nuo rudens,bet visiskai nenuvyte,nenusale ir jau vos vos prasiskleide mirksiukas.gif Ta roze net lapu nenumetus buvo mirksiukas.gif Bet ir kitos rozes jau lapukus leidzia mirksiukas.gif

O narcizu siemet kazkaip enmatau g.gif Ant vieno ziedo visada anksciausiai prazisdavo,o dabar net stiebu nesimato...JAuciu nusienauti jie...Nes zole net ir ziema pas mus auga,tai matyt pjove ir su visais narcizais nupjove...KAip kazkada MB mano pievelej krokus visus nusienavo...
Atsakyti
Giega, užpavydėjau tau žiemos nebuvimo.
Į pavakarę kad sliduma užėjo. Vos neišsitėškiau, kai ėjau šunų šerti.
Atsakyti
http://www.hwhyde.co.../magic-princess

paprotykit kur čia ta orental lelija? Ar kas ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 30, 19:28)
http://www.hwhyde.co.../magic-princess

paprotykit kur čia ta orental lelija? Ar kas ? tongue.gif

Ar nebrangus cia svoguneliai? g.gif

Labukas
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 30, 19:45)
Ar nebrangus cia svoguneliai? g.gif
Labukas

brangus, bet ir gražūs, mačiau leliju temoj renka užsakyma iš ju tai ir glesterėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 30, 19:46)
brangus, bet ir gražūs, mačiau leliju temoj renka užsakyma iš ju tai ir glesterėjau biggrin.gif

Bet ar ne tos pačios yra pas lenkus? Nebent keleta kazkokiu ypatingu

Na gerai, einu pasiciekavinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 30 sausio 2017 - 20:16
QUOTE(Para @ 2017 01 30, 20:15)
Bet ar ne tos pačios yra pas lenkus? Nebent keleta kazkokiu ypatingu

Na gerai, einu pasiciekavinti g.gif

visokiu bus, lenkai man atrodo dar savų sklepų neatidarę, ko tais veluoja šiemet unsure.gif
Atsakyti