Lyžukiuk, kas čia žino kaip bus. Dar jauna esi
Šilta kaip lauke. Galvoju ko taip vargsta fuksija, pirkta iš turgaus. Sakė, šiemet nereikės jos judinti, visko pridėta, bet gerai, kad išverčiau, kaip ji gyvens, kai vienos šaknys, mažai žemių. Ot, ir pasikliauk pardavėjais. Persodinau.
Patalynė išdžiuvo, iškart atgal apvilkau. Kaip faina tas kiemukas
Ir akvą iškuopiau. Psio, einu toliau nerti šalį. Ruošiuos šaltai žiemai
Laba,sutvarkėm savo ciucę,vargsta ji su tuo bliūdu,nuimsi tuoj puls pjūvį laižyt,o šiaip normaliai jaučiasi,atostogėles darbe pasiėmiau ta proga,ryt dar reik pačiai per medikus perlėkt,mano technikinė baigėsi
Mūsiškei uždėjo,nė klaust neklausė,imsim ar ne mes tą bliūdą,o šiaip tai bandė palaižyt žaizdą,bet nesigavo per tą bliūdą
Vat kokie skirtingi skoniai. Meri patinka spalvota patalynė, o man gražiausia balta. O jeigu dar kokie nėrinukai - pasaka. Jaučiuosi apsiklojusi kaip princesė , tik be žirnio. Tik dabar niekur neberandu patalynės su nėrinukais. Komplektas liko vestuvinės dovanos, kažkada du komplektus nusipirkau kaip ne juokinga būtų - sodininkų parduotuvėje. Jeigu perku spalvotą - tai kuo mažesnėmis gėlytėmis, kad kuo daugiau būtų baltos spalvos.
Beje, kai atsikraustė gyventi anyta, prisivežė kalną namie austų lovatiesių. O ji buvo per kelias parapijas pagarsėjusi audėja. Tik niekas man netinka, nes pas mane stilius - solidi klasika. Laikau dabar ateities kartoms kaip palikimą.
O dėl indų . Jeigu iš komplekto nors du stikliukai - stiklinės sudūžta , viskas, likutis keliauja į konteinerį. Panašiai ir su kitais indais.
Anyta buvo privežusi lėkščių gal 100 žmonių baliui. Kelias dešimtis padoresnių, stilingesnių pasilikau dar rūsio sandėliuke, kitas išdalinau per visokias vietines "gerumo akcijas "
Beje, šiandien pagauta įkvėpimo išvežiau į konteinerį du maksiminius maišus visokių šaldymo indelių , kibirėlių. Dažniau užveskite apsikuopimo temą .
Rytoj reikės per knygų spintą pereiti. O ten žurnalų , mama mia...
Vargau visą dieną su tuo bar kodo kūrimu. MB vakare kažką sumeistravo.
Beje, kai atsikraustė gyventi anyta, prisivežė kalną namie austų lovatiesių. O ji buvo per kelias parapijas pagarsėjusi audėja. Tik niekas man netinka, nes pas mane stilius - solidi klasika. Laikau dabar ateities kartoms kaip palikimą.
O dėl indų . Jeigu iš komplekto nors du stikliukai - stiklinės sudūžta , viskas, likutis keliauja į konteinerį. Panašiai ir su kitais indais.
Anyta buvo privežusi lėkščių gal 100 žmonių baliui. Kelias dešimtis padoresnių, stilingesnių pasilikau dar rūsio sandėliuke, kitas išdalinau per visokias vietines "gerumo akcijas "
Beje, šiandien pagauta įkvėpimo išvežiau į konteinerį du maksiminius maišus visokių šaldymo indelių , kibirėlių. Dažniau užveskite apsikuopimo temą .
Rytoj reikės per knygų spintą pereiti. O ten žurnalų , mama mia...
Vargau visą dieną su tuo bar kodo kūrimu. MB vakare kažką sumeistravo.
Labas rytas.
Pas mane dar balkone sukrauti tie visi šaldymo indeliai.Dar vis sezonas nesibaigė,galvoju.
Žurnalų irgi puslapiai išplėšyti naudingi,susegti į segtuvus,bet gi nevartau.Reiks mesti skaudančia širdimi.
Iš kaimuko, aš ir nežinojau, kad galima pačiai susigeneruoti barkodą, ot, ačiū
Kol tų vadybininkių priprašai, kad atsiūstų, kaskart turi išklausyti visą litaniją kiek jos apkrautos ir lia lia...
Bandysiu keletą pasiruošti, o, kai pradėsiu dirbti, jei skaneris pažins, būtų didelis palengvinimas.
Man tai keista, bet nuo mobilaus skaneris nenuskaito. Pirkėjai galėtų taip atsiskaityti už paslaugas, bet deja... O gal kitų skaneriai paima, tik mano netikęs?
Bobulytė, pakeitusi mane, vos ne kasdien savo skambučiais bando kantrybę ir dar skaitosi veteranė . Na nesakykit, ateina toks laikas, ir turi išeiti, bet nea, laukia kol kas ant rankų išneš, neduok d.
Kol tų vadybininkių priprašai, kad atsiūstų, kaskart turi išklausyti visą litaniją kiek jos apkrautos ir lia lia...
Bandysiu keletą pasiruošti, o, kai pradėsiu dirbti, jei skaneris pažins, būtų didelis palengvinimas.
Man tai keista, bet nuo mobilaus skaneris nenuskaito. Pirkėjai galėtų taip atsiskaityti už paslaugas, bet deja... O gal kitų skaneriai paima, tik mano netikęs?
Bobulytė, pakeitusi mane, vos ne kasdien savo skambučiais bando kantrybę ir dar skaitosi veteranė . Na nesakykit, ateina toks laikas, ir turi išeiti, bet nea, laukia kol kas ant rankų išneš, neduok d.
QUOTE(Merii @ 2018 09 19, 18:07)
čia apie kurį punktą kalba eina?
QUOTE(Lady Dy @ 2018 09 19, 21:38)
Laba,sutvarkėm savo ciucę,vargsta ji su tuo bliūdu,nuimsi tuoj puls pjūvį laižyt,o šiaip normaliai jaučiasi,atostogėles darbe pasiėmiau ta proga,ryt dar reik pačiai per medikus perlėkt,mano technikinė baigėsi
mūsų katėm nedėjo tu bliūdų, sake nieko tokio tegul laižos, išsidezinfekuos pačios ir tikrai mažai jos į tuos pilvus demesio kreipe, nors pirmom dienom dukra tokius marškiius siuvo dar lyg jau ir rodžiaus:)
https://scontent-waw...amp;oe=5C319B11
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 19, 22:50)
Vat kokie skirtingi skoniai. Meri patinka spalvota patalynė, o man gražiausia balta.
ne veltui sakoma del skonio draugu nera, man šiuo metu ir balta nieko , bet labiausia vienspalvė kad būtų
o del indu kas yra tas komplektas ? , kad dabar ir po 1 irpo 2 ,3 supakuota, tai vieną sudaužius kita nusipirkti ne problema aišku jei dar tokios gaminamos arba aplamai neatsibodę yra
visus nesurištus žurnalus atidaviau kaimynei ta dar kitoms padalino, rezultate pati užsisake dabar rasas ir sodo spalvas:D, va nors kokį gerą darbą ir žurnalo leidybai padariau ir dar paštui uždirbt , o tai būt dulkeję sukišti
QUOTE(Merii @ 2018 09 20, 07:29)
veteranams dabar sunku dirbti, nes bile kokiam darbe reikia ko gero tik puses to tikrojo išmanymo o antra tiek visokiu kompiuteriniu žiniu, kur su darbu nesusije iš vis, na neskaitau čia kokiu slaugučių kur basonus nešioja
Sveikos
nervina kai klaviatūroj tarpas streikuoja
Labas rytas
ko ko, bet baltos patalines nepakenciu
Koks rukas buvo, guliu ir girdziu kaip nuo siferiu lasa, pirma mintis, kad nakti lijo.
Sudygo pas mane pavasarines geles, gal net prazys
ko ko, bet baltos patalines nepakenciu
Koks rukas buvo, guliu ir girdziu kaip nuo siferiu lasa, pirma mintis, kad nakti lijo.
Sudygo pas mane pavasarines geles, gal net prazys
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 20, 08:19)
veteranams dabar sunku dirbti, nes bile kokiam darbe reikia ko gero tik puses to tikrojo išmanymo o antra tiek visokiu kompiuteriniu žiniu, kur su darbu nesusije iš vis
tai ji taip ir daro, biski kas daužo monitorių, pelę, kompą, net ne restart spaudžia, o traukia laidą iš tinklo. Tai ką aš gryžus rasiu? Negalima programų gesint nutraukus el.tiekimą, pirma reik gražiai uždaryti. Ir dar man sako, kad po penkis kart į dieną daranti.
Apkakojo aplink kioska mielieji miestiečiai, vėl man skambutis ir rėkia, aš nevalysiu..., lyg man pro š... reiktų kasdien laipioti. Ir dar visokių jai problemų, lyg iš mėnulio nukritus.
Pravažiavus mačiau, langai nuogi, tai kaip tuos žurnalus parduosi, jei nereklamuosi Įdomiai mąsto, visai nesirūpina apyvarta, sėdi sau kaip gėlelė Aš tai nėriausi iš kailio, kad tik išsiparduot, kuo daugiau įmonei uždirbt.
Nus ka mergaites, šeštadienį staigūs atšalimai , džiaukimės paskutiniais saulutės spinduliais
Vis atidėliojau, bet dėl atšalimo, ryt važiuosiu skaliarų pirkt. Nusižiūrėjau deimantinių ir grynai juodą, gal neišpirko. Katytei tuo pačiu RC paimsiu, nes Urmo bazėje mažiausia kaina.
Noriu miegu, blyn, kokio velnio penktą kėliaus, pašėriau savo žvėris ir galėjau ant kito šono gult
Niekaip neišsiaiškinu ar tas kompensuojamas sodros akies lęšiukas toks blogas, palygint su tuo primokamu, na niekaip neapsisprendžiu. Kad kiša mokamą, tai viskas aišku, jiems tai kas, kad kuo lengviau, o aš noriu žinoti ir nepermokėti be reikalo.
Pinigai sunkiai uždirbami, pačios žinot. Bet vėl, jei pagailėsiu, paskui jau nedalipdysiu, juk akis.
Noriu miegu, blyn, kokio velnio penktą kėliaus, pašėriau savo žvėris ir galėjau ant kito šono gult
Niekaip neišsiaiškinu ar tas kompensuojamas sodros akies lęšiukas toks blogas, palygint su tuo primokamu, na niekaip neapsisprendžiu. Kad kiša mokamą, tai viskas aišku, jiems tai kas, kad kuo lengviau, o aš noriu žinoti ir nepermokėti be reikalo.
Pinigai sunkiai uždirbami, pačios žinot. Bet vėl, jei pagailėsiu, paskui jau nedalipdysiu, juk akis.