Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 18, 13:31)
https://scontent-waw...amp;oe=5C27E95D

tik dabar galvoju ne kaip tos savarželes atrodo  mirksiukas.gif

Labas,va į žaisliukus negaliu nereaguot biggrin.gif ,Labas 4u.gif ,paskutinį ir aš turiu,dar ir kelis tokius...,dar yra kankorėžis,braškė sena,ta dar mamos jaunas dienas mena,dar burbuliukai keli,varvekliai,vokiškų senesnių turiu pora DDR berods užrašyta ir ,kad rankų darbas,bet seni,ne senoviški,man senoviniai,tai kur bent jau karus pergyveno biggrin.gif

o buvo daug jų,visas ,,čemodanas,, senas,bet švogeris sugebėjo numest nuo spintos ir nesudužę liko vos keli,esam trys seserys,pasidalinom prisiminimui

pati jaunystėj pirkausi į bendriką,tai nuo tų laikų turiu paršiuką,senelį šaltį,burbulų išpieštų paukščiukais ir snaigėm,bet kolekcija visa nedidelė,sukabinu ant vienos didelės eglės,vaikai užaugo,sugrįžo į namus gyva eglė ir stikliniai žaisliukai wub.gif

kaupimai temai,tai turiu keturias tarkas - sūriui kietam,daržovėm keturšonę,iš puodų rinkinio kur tiesiai ant puodo dedama ir tarkuoji ir elektrinę bulvėm ,tai čia jau prie tų kur daug turi ko gero biggrin.gif
o šiaip nekaupiu nieko,kelios plastmasinės dėžutės,maišiukų pakiukas pusrytinių,kelios terbos apsipirkimui,daugkartinio naudojimo,spintos praretinamos kas pusę metų kai keičiu vietom sezoninius,indai naudojami visi,tik kelios lėkštės nestandartinės laukia savo pasirodymų,nieko nelaikau sekcijoj išskyrus kelias vazas,žvakes,knygas,atvirukų pundelis ir nuotraukos....,bet kolekcija karvių jau perkopė 100 ax.gif ,tik jos hole,lentynose,nekrenta į akis.... ,virtuvėj kulinarinių knygų kelios dešimtys,dar apie dešimt vazonų su orchidėjom,bet čia viskas kas liko iš didelės kolekcijos... ,tai galvoju,kad nesu kaupikė,juodai dienai neturiu nieko biggrin.gif ,net dairausi rašydama,dievaži kažkas ne taip su manim biggrin.gif biggrin.gif ,nieko neturiu,o kai reikia tvarkytis,dulkes valyt.... tiek visokio š aplinkui biggrin.gif

Atsakyti
kažkada e bay bespoksodama į atvirukus retro ir t.t. mačiau ir žaisliuku eglės už kosmines kainas, nesigilinau kuom jie ypatingi, plius man atrodo čia toks rizikingas pirkimas, kad gali gauti bile ka , ir dar sudaužytą unsure.gif

aš beveik tongue.gif nekaupikė, ypač neužlaikau senos patalynes, pagalvoju kad jei ka dabar visokios vienkartines paklodes yra ax.gif keli vnt sau pasikeist keli svečiams ir viskas ,pačiai baisu kai tiek mažai smile.gif

Frau, sekcija išmečiau prieš 14 m ir nesigailiu iš vis, mažiau tik valymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 rugsėjo 2018 - 13:46
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 18, 15:30)
Frau,  sekcija išmečiau prieš 14 m ir nesigailiu iš vis,  mažiau tik valymo  mirksiukas.gif

sekcija perkeltine prasme.neturiu jau irgi jokios,indai virtuvėj,po tv spintelė žema ir nedidelė komoda svetainėj,reikia kažkur pasidėt vazą,vyną,žvakę biggrin.gif

Atsakyti
Kas čia klausė. Kaulavaisiai sodinami tik pavasarį. Pasodinus iš rudens yra didelė tikimybė iššalimui.
Nuo rudeninės yra vaistų daug ir tuo pačiu nėra. Gi pas jus daržiuke lysvė agurkų, lysvė morkų, vaga burokėlių. Tai , kas tinka burokėliams, mirtinai pavojinga kitiems augalams, kas morkoms - vėlgi tas pats.

Dieve, mergos... Kokie žaisliukai.. wub.gif Atrodo, grįžau į vaikystę. Beveik visus esu turėjusi.
Gaila, dauguma liko pas brolį. O pas juos niekas nesaugoma, vaikai kaip žvėrys ėjo. Tai viskas išdužę. Kelis dar spėjau nusigriebti ir išsaugoti.
Žaisliukų vaizdai padvelkė vaikystės Kalėdomis. Šokoladiniu pyragu, sausainiais - gėlytėmis su ištirpusiais dražė saldainiukais viduriukuose, per žiemos atostogas privalomai žiūrimais keturiais tankistais , svečiavimusi pas dėdes tetas. Kai mus beveik miegančius susupę į kailinius parveždavo rogėmis namo po žybsinčiomis žvaigždėmis ( patikėkite, tada jų buvo tikrai daugiau ) wub.gif
Oi, kaip tingisi ką nors veikti. Vežėme šunę pas veterinarą. Paskyrė operaciją penktadieniui. Baisulinis guzas kabo papilvėje. Auglys vargšelei. Gal dar pagyvens nors pusmetį.

Jokios sekcijos neturiu . Ir nežinau, ką ten krauti. Ai, yra viena svečių kambaryje. Ten mano archyvas. Gi dokumentus privalu 10 metų sandėliuoti.

Ei, gal yra protingų ir kas nors turite kokią programėlę pasigaminti bar kodui ? Atsiuntė skaičius ir tiek žinių. O man reikia į etiketę įdėti blink.gif Ir kad kasdien kažkur suvedus, etiketėje irgi tas marginimas pasikeistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 18 rugsėjo 2018 - 18:18
dėkui, Kaimietuke 4u.gif 4u.gif

kurią čia naktį lėkiau naktį kiemanžtiek žvaigždžių, tokių didelių ir ranka pasiekiamų, seniai nemačiau wub.gif wub.gif stovėjau ir gėrėjaus wub.gif wub.gif Vilniuj tokio vaizdo nepamatysi unsure.gif
Atsakyti
Turiu baisulinę sekciją, pilna knygų, indų, indai dar pasoginiai, juokites, juokites ir man pačiai juokinga biggrin.gif , negi mesi, per vestuves dovanoti. Tai jų tiek pridovanojo, kad iki šiol užteko. Patalynę tik nesenai pradėjau pirkt, nes vis dar senoji tarybinė tarnavo. Irgi daugiausia pasoginė biggrin.gif Bet jau pradėjau pirkt, db tokių gražių spalvotų iš lenkų privežta smile.gif
Dėl tarkų, tai viena kvadratinė ir toliau rinkiniai iš tuperware, puodai.lt , tikrai per akis.
Dar galvoju kada greitpuodį nupirkt, nes vyras mėgsta šaltieną virt, bet panoriu ir praeina.
Šiaip tai neverta indų mest, nes matau, seni žmonės eina prie turgaus prieangio juos pardavinėja, vis kapeika. Esu ir porceliano taip nupirkus. Gal ir knygos parsiduotų. Viskas turi savo vertę.
Štai šiandien stotelėje išsikalbėjom, tai geros kokybės rūbus moterys neša į ligoninės priimamąjį, sakė, ten po visokių nelaimių, viskas sueina, žmonėms gryžti į namus, nepagalvojau.
Kažkada mačiau tokį žvaigždžių lietų, net norą spėjau sugalvot, na ir ką, išsipildė.
Atsakyti
Sveikatos Ladutės ir IK šunytėms. mano šunytė irgi sterilizuota, operaciją pernešė labai gerai, ji pas mus voljerė gyvena, kai atvežėm po operacijos, namuose koridoriuje priklojome kartono, adijaliuką ir palikome ją pusiau miegančią. Po valandos visas kartonas ir adijaliukas buvo suplėšyti į gabalus, mergaitė, matyt, neturėjo ką veikti, linksmai žaidė bigsmile.gif O prieš ją buvęs šuniukas auglį vyriškam organe turėjo, kai nuvežiau pas veterinarą, jau nesiūlė operuoti, sakė, geriau džiaukitės vienas kitu, šuniukas gyveno po to dar 3 mėnesius.
Jurginėlį, sagonai ne daiktų kaupimas, o gėris. Labai vertinu ir saugau sagonus iš tėvų namų. Lauke turime viryklę su fajerkom, tai sagone žymiai greičiau viskas išverda, nei puode lygiu dugnu. Verdam žuvims bulves ir grudus, o kaip faina lauke burokėlius išvirti marinavimui.
Man labai džiugu, kad mėgstate senus žaisliukus. Ačiū Jurginėlį už nuorodą ir Lyžuka, už nuotraukas. Buvau pamiršusi apie šuniuką iš Čipolino nuotykių, turiu tokį, bet surinkti visus Čipolino personažus, dar tik svajonė. Nuotraukoje su obuoliu antram plane, jei neklystu, yra storo stiklo žydras išpieštas žaisliukas iš retesnių.
Aš tikiuosi, kad iki Kalėdų čia bus patalpinta daugiau išsaugotų senų žaisliukų nuotraukų. O aš patalpinsiu žaisliukų, kurių turiu po kelis ir galėsiu juos padovanoti.
Atsakyti
Kad jau Frau grįžai, tai apie delfinariumą keli žodžiai smile.gif Na yra tam muziejuj žuvyčių ir tas tunelis, kur aplink žuvys plaukioja. Pažiūrėt gražu, bet per valandą ten laisvai viską apžiūri. O delfinų pasirodymas pernai buvo įspūdingesnis. dabar ir dresuotojų vienu mažiau, ir delfinų mažiau.
Atsakyti

Labas rytas.
Matau ir aš žvaigždes,šunį vedžiodama.Pas mus už namo laukas,tai taip gerai pasivaikščioti.Ir šįryt dar mačiau. mirksiukas.gif
Iš kažkur nuovargis atsirado?Vakar sakiau nesidraskysiu,kibirą spanguolių prisirinkius ir gana,bet pasiėmiau du kibirus,kitas-grybams.Kažkaip į abu sušoko uogos? bigsmile.gif Gar ir raudonikių radau.Bet girios raudonikiai visai kitokie rudoms galvom,storais kotais.Važiuoju baravykų pažiūrėti į sekmadienio vietą. ax.gif
Gal ko trūksta?MB išsityrė D vitaminą,pusę normos tik.Dabar išgėrė vieną ampuolę trims mėnesiams.Lipia man tirtis,ntikiu,aš ištisai ant saulės. blink.gif blink.gif
Stovi gigantas pas mane per visą sieną ir indų yra dar dovanotų vestuvėms. bigsmile.gif bigsmile.gif Ir lininių paklodžių tarybinių dar turiu. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Merri, knygas aš esu į biblioteką išvežus na kur jau visai mačiau kad nebus naudojamos, tokio tipo kaip brežnevp mažoji žemė ir kažkas ten apie Griškevičių biggrin.gif, o indus nestovesiu gi aš prie turgaus o dar ir nusivežti ir laiko reikia mirksiukas.gif , vestuviniai į paloėpę sukišta dėžėse, gal vaikai kada išmes, gal kas ras po kokio 100 metų biggrin.gif, va sakys kokiu senieniu atradom , dalis pvz tokio nerealiai storo stiklo silkines prie konteinerio padeta buvo, tai dingo per gerą pusvalandį smile.gif, matyt ima žmones...

aš tai turiudar ūkiniam tokią senovinę spintą tai joje visos senienos, yra net namuose austos patalynės, užtiesalu kaimo audėju, o daugiausia tai staltiesiu ir austu ir pirktiniu, nėra joms ateities, seniau kai namuose visos progos buvo švenčiamos ir linksmos ir liuųdnos tai turejo tevai ir indu begales ir tu staltiesiu prisisiuvę, o kur dabar tokius daiktus det? Uošviu tai visus skudurus išdalinau, o čia gi savi rankos nekyla biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

į tarku tema ka tik dvi išmečiau, likau tik tongue.gif irgi su dviem bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarema @ 2018 09 18, 21:46)
Nuotraukoje su obuoliu antram plane, jei neklystu, yra storo stiklo žydras išpieštas žaisliukas iš retesnių.
Aš  tikiuosi, kad iki Kalėdų čia bus patalpinta daugiau išsaugotų senų žaisliukų nuotraukų. O aš patalpinsiu žaisliukų, kurių turiu po kelis ir galėsiu juos padovanoti.

abejoju kad jis iš retesniu, jau prie dabartines lietuvos pirktas na ne šiemet ar pernai smile.gif, bet ne seniena tikrai

Atsakyti
ir va į augintinių temą smile.gif
https://www.facebook...48953489140947/
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 18, 23:53)
Kad jau Frau

Labas 4u.gif
aišku,ačiū 4u.gif
delfinariume buvę su vaikais dar prieš pertvarkymus,man jokio vau nebuvo,nežinau kodėl,bet ir cirkų nemėgstu,nebent akrobatinius numerius ir klounus jei jie tikrai geri...
delfinus laisvėj tikiuosi pamatyt,pavasarį brauksim Italijon,radau parašyta,kad plukdo į jūrą delfinų žiūrėt mirksiukas.gif šiemet prie Marselio labai gražių žuvų matėm jūroj,pulkai aplink laivelį plaukiojo,gaila žuvaut nepasiūlė biggrin.gif
eit galvoju tik į akvariumus,naujo nepamatysiu nieko,na iš žuvų,nes teko laimė apžiūrėt tikrai įspūdingus akvariumus,nors gal ir bus kažkas nematyto? unsure.gif
bet tiesiog traukia kaip magnetas,po teritoriją pasivaikščiot,prisiminimai taip skant ... ant vieno suolelio su dėde sėdėjau,kitur fotografavomės su mama.... ten užlipta,ten nubėgta...
senatvinis marazmas jaučiu pareina biggrin.gif
tik va orą žada bjaurų savaitgaliui,nuvažiuosim vasarą,per naktį oras pavirs negražiu rudeniniu,vežtis pusę spintos skudurų reikia doh.gif ,nes ir į restoraną teks eit,ir į turgų biggrin.gif

naktį išvažiuosim,o aš sėdžiu prie kompo,dar nei vienas daiktas į terbą neįdėtas,vis orus patikrinu ir nesugalvoju kuo rengtis,ot problema biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti