Sveikutes
Bijau, kad išmesit mane iš temos su žaisliukais, nes aš apie juos galiu be galo kalbėti, o tai ne visoms įdomu. Dabar nelabai turiu galimybę daryti nuotraukų, vis dar sodyboje darbų daug, bet būtinai darysiu nuotraukas, jei tik kam bus įdomu.
IK, turiu musmirių, gal 3 rūšių - vokiškos ant plonos kojytės, trapios tokios; senos tarybinės nedidukes, tvirtu kotu, jos senesnės, gal 1970-jų ir didelės smailoku kotu 1980-jų pabaigos, gal net 1990.
Agurkėlių turiu nemažai, įvairių atspalvių, jie senesni, mano vaikystėj jau būdavo.
Graikinių riešutų turiu tokių nedidukų, seni jie 1950-jų, atspalviai irgi yra skirtingi, dar graikinį riešutą turiu storo stiklo, didžiulį, kremliaus vadinamą.
Lyžuka, neprisimenu šuniukų su šautuvu, ar jie prisegami? Kaštoną, jei tokį pat įsivaizduoju, irgi turiu tik skilusį. Obuolius būtų faina pamatyti, gal ir dėžutė yra?
Vaikystėje man mieliausias žaisliukas buvo namukas, tai dabar jų tiek turiu
Koks oras, gryna vasara
Deja, tik dvi tarkas turiu, bet jei bute dvi ir sodyboje dvi skaitosi, tai lenkiu tave, Sapniuk. Bet su kitais kaupiamais daiktais, manau, kad galiu lenktyniauti