Lyzuka, nieko netryniau, kableli imeciau. Negi tu galvoji, kad as pasikeikiau ir istryniau.
vasarema, pas mano a.a. anyta senoviniai zaisliukai
Vasarema, jei jau temomis puoši tai įsivaizduoju kiek jų turi , seniau kai jais puošdavau tai kates ar šiaip kas pro šali eidamas būtinai patį gražiausia sudaužydavo , tai dabar laikau tik prisiminimui
Neskaičiavau, kiek žaisliukų turiu, bet iš tamsaus kambario ištremti visi daiktai ir ten gražiai rikiuojasi dėžės ir dėžutės su žaisliukais ir girliandomis Liga, ne kitaip.... Pačiais pačiausiais nepuošiu eglutės, vaikai, svečiai, MB gimtadienis tuo laikotarpiu. Labai brangių retų žaisliukų, kur kainuoja keliasdešimt, ar šimtus eurų, neturiu.
QUOTE(vasarema @ 2018 09 17, 15:52)
Neskaičiavau, kiek žaisliukų turiu, bet iš tamsaus kambario ištremti visi daiktai ir ten gražiai rikiuojasi dėžės ir dėžutės su žaisliukais ir girliandomis Liga, ne kitaip.... Pačiais pačiausiais nepuošiu eglutės, vaikai, svečiai, MB gimtadienis tuo laikotarpiu. Labai brangių retų žaisliukų, kur kainuoja keliasdešimt, ar šimtus eurų, neturiu.
kuom tokie ypatingi? Caro laiku
Oiiiiiiiiiii mergaitės,sergame su mb abu kaupimo liga.Turės vaikai bėdos po mūsų mirties. Irgi rūsyje caro laikų stiklainiai,neturiu laiko išmesti,vis pastumiu tolyn lentynose. Namie visos spintos užkištos,darbe irgi kelios spintos,daržan(vis galvoju pravers). Darbe vienas priestatas tiek prikištas šlamšto,sodyboj ūkinis 100 kvadrato prikrautas. Ten ir vaikų žaislai ir knygutės vaikiškos net Lego dėžutės su visais lego surinktos. Mažosios barbės,vaikiškos lovytės,o gal bus anūkų,bus kur paguldyti sodyboje?Įsisvajojau.............
Žaisliukus eglutės laikau prisiminimui ,yra keli iš Sibiro parvežtos anytos.
Taip pavargau šiandien,net grįžau ankščiau,daviausi po šiltnamius,išdepiliavau pomidorus,.nes jau miškas buvo.O kiek žalių dar...........
Kaip pasijautė rudeninis vėjas,padvelkė grynai rudeniu šiandien.
Žaisliukus eglutės laikau prisiminimui ,yra keli iš Sibiro parvežtos anytos.
Taip pavargau šiandien,net grįžau ankščiau,daviausi po šiltnamius,išdepiliavau pomidorus,.nes jau miškas buvo.O kiek žalių dar...........
Kaip pasijautė rudeninis vėjas,padvelkė grynai rudeniu šiandien.
Tie kaupimai nieko gero, bet čia kaip su viršsvoriu, įpranti gyvent ir rodos taip reikia.
Manieji sakė išneš į kiemą ir viską padegs. Nieko jiem nereikia
Pati turiu lelytę, dar kai pati buvau mažytė. Nžn kodėl niekam neduodu, gal kaip prisiminimas ir nostalgija tų laikų. Kas čia tuos senius supras. Yra ir kitokių daiktelių iš savo vos atmenamų laikų. Ir gerai kad turiu, turiu ką mažiesiems anūkams papasakoti ir parodyti. O ką jie rodys? Ar made in china?
Manieji sakė išneš į kiemą ir viską padegs. Nieko jiem nereikia
Pati turiu lelytę, dar kai pati buvau mažytė. Nžn kodėl niekam neduodu, gal kaip prisiminimas ir nostalgija tų laikų. Kas čia tuos senius supras. Yra ir kitokių daiktelių iš savo vos atmenamų laikų. Ir gerai kad turiu, turiu ką mažiesiems anūkams papasakoti ir parodyti. O ką jie rodys? Ar made in china?
Caro laikų žaisliukai pasitaiko be galo retai. Brangūs yra tarpukario ir po karo gaminti žaisliukai. Tuomet buvo gaminami vatiniai žaisliukai, kurių nedaug liko, todėl jie yra brangūs, dar būna su porcelianiniu veiduku vatinukai, jie brangūs ir tiesiog žaisliukai, kurių mažai pagaminta ir mažai išliko. Tarpukario metais į Lietuvą gal labiau čekiškus atveždavo, turiu kelis tokius kaip konstruktorius. Ir pokario metais į Lietuvą nepakliūdavo mažesnio tiražo žaisliukai. Ingridos anytos iš Sibiro atvežti žaisliukai gali būti reti ir pakankamai brangūs.
sveikos
uf, kol perskaičiau kuom gyvenot
prisiduodu: bulvės beveik nukastos, nugaros nebeturiu, tad likusias jau šliaužte teks kastis. Bulvės l.geros, ko mažiausiai savuos smėlynuos tikėjomės. Rūsys užkrautas ir į kitą kiaulines jau krauti pradėjom. Bado nebus Svogūnus, sodintus iš sėkliukių, nusiroviau ir negaliu atsidžiaugti, gaila, kad nedaug sėjau, nes nėr ko ir lygint su sodintais iš sodinukų. Darbo ir kaime, ir sodyboj daug, bet tai Jūs ir pačios žinot
Buvau miške, nieko gero neradau, kelios saujos voveruškų, du baravykai. Miške labai sausa. Uogų taip pat nerasta......
Turiu senas lėles, kelis senus vaikystės eglutės žaisliukus. Turiu mintį kiekvienais metais padaryti nors po du siuvinėtus žaisliukus eglutei ir turėti savo rankdarbių eglutę, bet vis rankų trūksta
Skaitau detektyvus, valgau cepelinus-svoris niekur neišeina
Liniuk, kažkada sakei, kad daržus nuo piktžolių kažkuom purškei ir tai nekenkė daržovėm. Sakyk,kas do preparatas, nes sėklų turiu prisibarsčius melejonus
Papildyta:
Vasarema, parodyk nors kampuką savos kolekcijos
uf, kol perskaičiau kuom gyvenot
prisiduodu: bulvės beveik nukastos, nugaros nebeturiu, tad likusias jau šliaužte teks kastis. Bulvės l.geros, ko mažiausiai savuos smėlynuos tikėjomės. Rūsys užkrautas ir į kitą kiaulines jau krauti pradėjom. Bado nebus Svogūnus, sodintus iš sėkliukių, nusiroviau ir negaliu atsidžiaugti, gaila, kad nedaug sėjau, nes nėr ko ir lygint su sodintais iš sodinukų. Darbo ir kaime, ir sodyboj daug, bet tai Jūs ir pačios žinot
Buvau miške, nieko gero neradau, kelios saujos voveruškų, du baravykai. Miške labai sausa. Uogų taip pat nerasta......
Turiu senas lėles, kelis senus vaikystės eglutės žaisliukus. Turiu mintį kiekvienais metais padaryti nors po du siuvinėtus žaisliukus eglutei ir turėti savo rankdarbių eglutę, bet vis rankų trūksta
Skaitau detektyvus, valgau cepelinus-svoris niekur neišeina
Liniuk, kažkada sakei, kad daržus nuo piktžolių kažkuom purškei ir tai nekenkė daržovėm. Sakyk,kas do preparatas, nes sėklų turiu prisibarsčius melejonus
Papildyta:
Vasarema, parodyk nors kampuką savos kolekcijos
Jurginėli, ar galėjau taip sakyti? Sėklų nesunaikinsi, žolė irgi jauna turi būti.
Pas mane jau daržas irgi amerikinis apėjo, o ganykloj žolės visai nebėra, kokiai savaitei karvės šiena ės, tai paskaninsiu neužaugusiais kopūstais, per dideliais burokeliais.Kad taip be lietaus būtų ilgai, nepamenu
Pas mane jau daržas irgi amerikinis apėjo, o ganykloj žolės visai nebėra, kokiai savaitei karvės šiena ės, tai paskaninsiu neužaugusiais kopūstais, per dideliais burokeliais.Kad taip be lietaus būtų ilgai, nepamenu
Oho, gal plepumo liga prasidėjo ??? Kaupimo manija pas mane ne manija, gal daigeliai. Užeina kartais pramėtymo vajus, tai eina į konteinerį daug kas. Dabar su širdies skausmu žiūriu į sukneles. Pirktos vienam vieninteliam atvejui ir daugiau nedėvėta. Gaila, bet mada jau nukeliavo toli į priekį. Reikės išmesti.
Va, reikės sandėliuke prasieiti, visokių plastikinių indelių pilna, mol šaldymui arba daigelių sėjimui. Dar per senus žurnalus reikės praeiti. Labai daug buvo, kai statėmės namą. Dabar jau irgi nebe mada. O ir reklamos paseno. Von visus.
Turiu vaikystės žaisliukų, puošiu eglutę. Man tai šilti ir jaukūs prisiminimai. Vasarema, ar turi musmires ? O agurkėlius? Graikinius riešutus?
Ingrida, kasdien po baravyką nusiraunu savo vietoje. Bet tik po vieną.
Katinui mano gal jau stiptinoji. Toks sulysęs, mažai beėda. Vien snaudžia, į lauką nenori. O anksčiau po puskilį grynos mėsos ant karto surydavo.
Va, reikės sandėliuke prasieiti, visokių plastikinių indelių pilna, mol šaldymui arba daigelių sėjimui. Dar per senus žurnalus reikės praeiti. Labai daug buvo, kai statėmės namą. Dabar jau irgi nebe mada. O ir reklamos paseno. Von visus.
Turiu vaikystės žaisliukų, puošiu eglutę. Man tai šilti ir jaukūs prisiminimai. Vasarema, ar turi musmires ? O agurkėlius? Graikinius riešutus?
Ingrida, kasdien po baravyką nusiraunu savo vietoje. Bet tik po vieną.
Katinui mano gal jau stiptinoji. Toks sulysęs, mažai beėda. Vien snaudžia, į lauką nenori. O anksčiau po puskilį grynos mėsos ant karto surydavo.
Labas rytas.
Taip gerai išmiegojau,tabletę paėmus,uo 22 iki 5,beveik be prabudimų.Vėl pilna energijos,varau pelkėn.