Labas rytas.
Teisingai Ingrida, nėra čia ko ryti , visas po savaitgalio ant svarstykliu ir ant vandens pora dienų, tegu iškrato tuos cepelinus:D, o aš tai šeštadienį nenustojau gaminti ir aišku valgyti ir blynai bulviniai ir žuvų prisikepėm žodžiu balių pasidarėm lygioj vietoj
Sveikos po šaltos nakties, speju gal jau kur ir šalnos buvo kad taip vėsu, manodar gėlės kambarines lauke reikia dalį parsinešt, likusias bandyt kamnors padovanot, nes ant langų dvi eiles šiemet tikrai nestatysiu
dėl išmetimo mūzos ir man kuris laikas jau apėmus ypač ant senesniu baldu idedu skelbima kad dovanoju iki vakaro jau nera užtat kaip paskui patogu parsivalyt atsituštinusias vietas
Sveikos po šaltos nakties, speju gal jau kur ir šalnos buvo kad taip vėsu, manodar gėlės kambarines lauke reikia dalį parsinešt, likusias bandyt kamnors padovanot, nes ant langų dvi eiles šiemet tikrai nestatysiu
dėl išmetimo mūzos ir man kuris laikas jau apėmus ypač ant senesniu baldu idedu skelbima kad dovanoju iki vakaro jau nera užtat kaip paskui patogu parsivalyt atsituštinusias vietas
Vasernama ,ar žaisliukais tais senoviniais puoši eglutę, ar tik šiaip kolekcionuoji?
Labuka,nu nesikūdinu ir aš kai dariausi tyrimus,tai sesutė komentuodama atsakymus sako:tai ponia matyt sveikai gyvenat,kad tokiam amžiuj geri rezultatai,sakau: labai sveikai, noriu lašinio ,valgau lašinį,noriu rūkyto valgau rūkytą,noriu šokolado tai ir visą plytukę sutraukiu nelabai patikėjo jaučiu
Turiu senoviškų dar savo vaikystės žaisliukų,bet neparduodu,kiek ir prašiusių buvo
Trečiadienį vešim savo šunę sterilizuot,o tai bus paskui netyčiukų,ko tikrai nenoriu
Kaip laukiu kada ateis ir pas mane išmetimo mūza,reik daug perrinkt,tas amžinas kaupimo virusas ir ypač kai vietos yra kur kaupt,kai nėra tada greit apsivalai
Turiu senoviškų dar savo vaikystės žaisliukų,bet neparduodu,kiek ir prašiusių buvo
Trečiadienį vešim savo šunę sterilizuot,o tai bus paskui netyčiukų,ko tikrai nenoriu
Kaip laukiu kada ateis ir pas mane išmetimo mūza,reik daug perrinkt,tas amžinas kaupimo virusas ir ypač kai vietos yra kur kaupt,kai nėra tada greit apsivalai
Aš dar tgal bučiau ir nepribrendus tai išmetimo mūzai, nes man mesti į konteinerį kažką irgi yra tragedija, o caritas jau pas mus nebeima ne smatyt ta mūza ne vieną aplankius yra , bet užtat atsirado tokia ala pažistama kur ima viska iš eilės, nežinau kur ji deda veliau, nesuku delto galvos , svarbu ne savo rankomis dar gana padorius daiktus ištrenkti , o va mano vyras turėjopriešingą...kaupimo mūzą
Dėl išmetimo mūzos, tai vakar sakau, mesiu seną sekciją, tai kaip sužiūro...
Aš išmetu, o maniškis patyliukais namo parneša. Ryt perrinktus drabužius išveš, šįkart ir paltai iškeliavo, tik vieno pagailėjau. Batai anksčiau jau buvo perrinkti. Šią savaitę vyks pakartojimas, vistiek neavėsiu.
O kiek vyro senienų, bet pabandyk ką pajudinti. Net ir alia savo mergautinius laiko.
Atostogus gėris. Kažkurią dieną skirsiu apsipirkimui, bet gal ne šiandien, noriu pabūt ramiai tik su kačiuke, juk galiu sau leisti tokią prabangą ar ne
Aš išmetu, o maniškis patyliukais namo parneša. Ryt perrinktus drabužius išveš, šįkart ir paltai iškeliavo, tik vieno pagailėjau. Batai anksčiau jau buvo perrinkti. Šią savaitę vyks pakartojimas, vistiek neavėsiu.
O kiek vyro senienų, bet pabandyk ką pajudinti. Net ir alia savo mergautinius laiko.
Atostogus gėris. Kažkurią dieną skirsiu apsipirkimui, bet gal ne šiandien, noriu pabūt ramiai tik su kačiuke, juk galiu sau leisti tokią prabangą ar ne
pritariu del sirdies skaudejimo metant i kontika. Mano vyrui kaupimo muza amzina, du garazai, du rusiai, liepiu isnest 2000 m. marinuotus agurkus su pomidorais, kur tau, a vdrug badmetis ateis
vasarema, turiu senovisku zaisliuku, dar nezinau ar noriu su jais atsisveikint Puosiu egles saka plasmasiniais, nes katinai juos laiko savo zaislais.
Lyzuka, kaip tavo pilkosios damos, gal paliaubas paskelbe ir kara baige.
vasarema, turiu senovisku zaisliuku, dar nezinau ar noriu su jais atsisveikint Puosiu egles saka plasmasiniais, nes katinai juos laiko savo zaislais.
Lyzuka, kaip tavo pilkosios damos, gal paliaubas paskelbe ir kara baige.
Sapniuk, mano damoms tai kaip ir šeimoje, čia mordaboikės < čia jau laižiakas, bet ypatinga meile nespinduliuoja ir dar pasiteisino pasakis, tyli kiaulė... nes ta ala geroji eina kaip carienė o kita nuskriaustoji anos bijo miauksi nežinia kokiu balsu , anakrt iš vis net šitos nematydama supanikavus buvo , duodam vis dar jai profilaktiškai raminančiu
oho konservai ir dar speju bus visai valgomi
pernai puošėm kieme eglutę, žinokit nerealus dalykas , nei tau spygliai, nei katės ir nusipuošiau gal sausio i pabaigą, o ko čia skubet , šiemet kitaip net negalvoju, o tu senovišku ir aš turiu grazu jie kas met vis pasikabinu truputį ju
oho konservai ir dar speju bus visai valgomi
pernai puošėm kieme eglutę, žinokit nerealus dalykas , nei tau spygliai, nei katės ir nusipuošiau gal sausio i pabaigą, o ko čia skubet , šiemet kitaip net negalvoju, o tu senovišku ir aš turiu grazu jie kas met vis pasikabinu truputį ju
Pas sesę dvi damutės ir berniukas kailiniuotis. Vakar žiūriu, po kovų, viena perrėžtų kailiuku. Sesei sakau ar matei, ai, sako, čia vos ne kasdien pjautynės. Tas ir sustabdo priglaust dar vieną kokį kycių, nos sako, kad kai lieka viena, mes darbuos, liūdi.
Nžn kas yra, bet niekaip neatsigeriu, tiek troškina. Vanduo nepadeda. Nei alkoholio vartojau, nei sūraus valgiau ir taip visa savaitę vandenį puntu.
Nžn kas yra, bet niekaip neatsigeriu, tiek troškina. Vanduo nepadeda. Nei alkoholio vartojau, nei sūraus valgiau ir taip visa savaitę vandenį puntu.
Meri, del cukraliges tikrinaisi?
Maniskiai nesipjauna, na kartais mazylis didziausia uzvaiko, tada reik lipt uzuolaidas tvarkyt. Like vieni namie katina,i dazniausiai miega, koks ten liudesys sapnuojant.....
Maniskiai nesipjauna, na kartais mazylis didziausia uzvaiko, tada reik lipt uzuolaidas tvarkyt. Like vieni namie katina,i dazniausiai miega, koks ten liudesys sapnuojant.....
Sapniuk, ar tik ne tas atvejis kai parašei ir ištrynei ?
Man žaisliukų rinkimo manija prasidėjo, kai su sese tvarkėm sandėliuką ir norėjome išmesti mūsų vaikystės žaisliukų likučius. Nedaug jų ten buvo, aš jau bobutė, sesė dar 9 metais vyresnė, tai žaisliukai labai seni tėvų namuose buvo. Nusprendžiau pasilikti, po to užsimaniau surinkti visus žaisliukus, kokie pas mus kažkada buvo. Ir prasidėjo Dabar turiu tikrai nemažai, daug ir pasikartojančių, nes dažnai pardavėjai nori, kad visus turimus paimčiau. Bet kaip daug yra tokių, kokių dar neturiu, o jų būtinai reikia
Eglutę puošiu tik senais, pasirenku temą, pvz. vaisiai, daržovės, varvekliai, pasakų personažai.
Lauke puošiame eglutę, jau nemažą, plastmasiniais žaisliukais.
Sapniuk, jei nežinai, ar nori atsisveikinti su senais žaisliukais, neatsisveikink, nes ateityje bus gaila.
Eglutę puošiu tik senais, pasirenku temą, pvz. vaisiai, daržovės, varvekliai, pasakų personažai.
Lauke puošiame eglutę, jau nemažą, plastmasiniais žaisliukais.
Sapniuk, jei nežinai, ar nori atsisveikinti su senais žaisliukais, neatsisveikink, nes ateityje bus gaila.