Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Iš Kaimuko, batsiuvys be batų biggrin.gif Dar ne vėlu pasitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
Pavasarį pasitaisysiu. pasisodinsiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
keisciausia, kad prabudau susalus po kaldra rolleyes.gif Langai praverti, 6 val. jauciu, kad siurpuliukai per nugara eina, reiks siltesne kaldra traukt, gana vasaros rezimu gyvent, lovoj biggrin.gif
Atsakyti
Sapniukai, reiškia mums abejoms senatvė. biggrin.gif Ir aš sušalau. Tingėjau keltis ir ieškoti ko šiltesnio.
Atsakyti
Na as dar labiau seneju, nes tingejau net lango uzsidaryt, geriau keliausi ir lindau i ziemini chalata.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

cia supratau, kad saukstely buvo pusryciai biggrin.gif

Manes trecia diena nepalieka tvarkymosi - ismetimo muza. Vel babuliuko galva liko neplauta, susitarem ryt. Rt sakys, kad kitai dienai atidekim. Amzina giesme.

Oras superinis. Kaimyne Vilniuj anuke priziuri, sake daugiau nebevaziuos saugot, islepinta kaip nezinau kas. Pagranduke biggrin.gif Pasilgau rytiniu kavos gerimu su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 16 rugsėjo 2018 - 16:53
Tai norim sukūsti ar ne?Užteks tiek pusrytukų. mirksiukas.gif Ai tau Sapniuk,nereikia. bigsmile.gif
Skaitosi važiavome pjūvenų į mišką su šunimi pasivaikščioti.Kibiras baravykų ir kibiras kelmučių. bigsmile.gif MB ant vietos rado 13,bet tokių elitinių,tamsūs,tiesūs,jokio kreivumo ir sveiki. blink.gif Kelmutes visas džiovinu,pabandžiau-patiko. ax.gif IK prie tavęs baravykai dygsta.Gaila mano telefonas sugedęs,bral atsiiunčiau iš Vokietijos batareiką ir ne ji kalta.Neprisiruošiu pas meistrą. bigsmile.gif Būčiau nufotkinųsi. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, kuda karve tai ne gazele.. Bet as nekuda, as save normalaus svorio laikau ax.gif

Pries kelis metus kardiologe man sako: kas cia yr, ateina plonos ir su aukstu cholesteroliu. blink.gif Bet daktare buvo kaip as dviguba. Tau, Ingrida, ner ko kudintis, tu labai normali moteriskute wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Prisidedu prie besikūdinančių, kaip tik po cepelinų, galiu ramiai pritarti, kad daug valgyti nevalia, o cepelinai su padažu - blogis. Šian jau nebevalgysiu, ryt pasišildysiu.
Čia buvo kalba apie senstančias ir šąlančias - aš Jus pralenkiau, užkūriau šiandien šildymo katilą sodyboje. Neilgam, bet kaip jauku pasidarė. Na, turėjau rimtą priežastį, graikinių riešutų jau daug prikritusių buvo, surinkom, padžiovinti reikėjo, kad nesupelytų.
Sapniuk, ir pas mane tvarkymosi ir išmetimo mūza buvo užsukusi, ypač daug batų iškeliavo į batų karalystę. Bet kai perskaičiau, kad Tu tvarkaisi ir išmetinėji, net pašokau, kai pagalvojau, kad gal išmetei senus eglutės žaisliukus, ar kokios senos girliandos likučius. Aš čia arčiau Kalėdų planavau zyzti, gal kuri turi kokių senų žaisliukų, nepuošia eglutės ir gali parduoti ax.gif Esu dėl jų praradusi sveiką protą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 16 rugsėjo 2018 - 21:29