Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk, tavo figūra kaip monikenės 4u.gif
Aš jau nuo vaikystės turėjau pomėgį pavalgyti ir savęs nevaržyti, o kam biggrin.gif
Šiandien 150 spaudimas buvo, ir su dviem tabletkom, jautėsi visą dieną. Ryt gulėsiu.
Atsakyti
Keista, o man nesijaučia niekas, kai spaudimas sukyla. Vieną kartą buvo 170. Nieko nejutau. blink.gif Matyt , atspari esu visokioms negandoms.
Gerai būtų, kad tik ant šlaunų po 5 kg. Nuleki pas kokius plastikos chirurgus ir nurėžia. tongue.gif Tai tie parazitai kg man įsitaisė ir ant rankų, ir ant pilvo blink.gif Tokiu atveju mane visą reikėtų numėsinėti.
Nepagailėčiau trijų Nobelio premijų už stebuklingą piliulę. Išgeri iš vakaro, o ryte nevidonus bent tris kg palieki tualete. Nors ką čia nusišneku, tualetas užsikištų. biggrin.gif
Šiandien vaikščiojau po daktarus. Niekaip nebaigiu praeiti technikinę komisija dėl vairavimo pažymėjimo pratęsimo. Kažin, dabar duos 10 metų??? unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas/
Labai retai jaučiu spaudimą irgi.Jau kai jaučiu pykina ir viršugalv skauda.O daugiausia nueinu pas gydytoją,ta už galvos stveriasi. bigsmile.gif bigsmile.gif
Man irgi nuo pilvo nu nikaip nekrenta. blink.gif
Pats dygimas kelmučių.Na gal po lietaus pasirodys ir geresni?Rytoj važiuosiu patikrinti,lekiu dar bruknių parankioti. ax.gif
Atsakyti
Labas

man spaudima kelia didelis stresas, pries pora savaiciu buvo 175/100, atrode, kad sirdis per gerkle islips.

Kaimynas vakar buvo turguje, sake baravykus su raudonikiais turgavojo.
Atsakyti
Jei kasdien vaistų kraujospūdžio reguliavimui negerčiau, tai būtų o jojoj spaudimas.

Kažkoks niūkus ramus rytas, kur saulė? Katytė naktį dūkus, viską varčius, miega smile.gif
Reikia tą ir aną daryti, bet kaip prisiversti? Nagi, niekaip.

Sapniuk, ką griovei? Ar ką neseniai pastatę buvot?
Pas mus anksčiau buvo toks vajus, bet šiemet tyku, žmonės toliau plečiasi, didesnius tambūrus įsirenginėja. Nesuprantu kam trukdo ir ar būtinai dėl tų keletos metrų reik krūvas instancijų apeit, kai žemė išpirkta ir kaimynams pofig, yra sutikimai.
Atsakyti
Meri, negyvenamam namo gale senovinius tinkus draskiau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kas rytą geriu ir aš nuo spaudimo.Viena moteris turguje aiškino,kad susitvarkė spaudimą kas rytą 2-3 spanguoles ant tuščio skrandžio.Bet gi kaip paprasta tabletę simetei ir vualio. ax.gif
Vakar sodyboje išsigandau visa antaninė obelis išbarstė obuolius,tai išėjo dvi didelės dėžės.Reiks sūrį virti ne kitaip. ax.gif O slyvų skanumas dabar ir didelės kokios ne kaip pirmos buvo,tirpsta burnoje. mirksiukas.gif Ir jokių kirmėliukų neliko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiemet slyvos ir prekybcentriuose skanios smile.gif pvz rimi tokios didelės melynos smile.gif, o naminiu beveik ir neturim tik paragaut, keista kad slyvų medžiai pramečiuoja, nes pernai buvo bile kiek smile.gif

Na su tuo valgymu tai dazniausia ir užsibaigia tik norais, nes nežinau ko konkrečiai smile.gif arba obuoliais mirksiukas.gif , ypač šiuo metu laiku, hnestaivalgau tokio delikates tai man aplamai skaniausia obuoliu veislė

Sveikos smile.gif

del visu tu kg tai jie man ir taip neužsilaiko šiuo etapu nuo begimu turbut o dar labiau nuo visokiu galvos sukimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 rugsėjo 2018 - 09:54
Sveikos 4u.gif
Oj, tie kilogramai ant įvairių kūno vietų, žinau, kas tai yra ax.gif
Ir spaudimas padidintas mano palydovas, nors ir liekna anksčiau buvau, nejaučiu jo, bet kai širdis pradeda daužytis, jau blogiau.
Negirdėjau, kad dėl spaudimo vairuotojo pažymėjimą pratęstų tik 5 metams, lyg nuo 55 metų visiems dabar tik 5 metams pratęs bet žinau, kad maksimalų greitį riboja 100 km/val dėl kraujotakos ligų. Čia labai priklauso nuo gydytojo ir poliklinikos.
Bet oras nuostabus, garstyčios žydi, tai bitės dūzgia kaip pavasarį.
Atsakyti
Spaudimas blogiausia kai šokineja , pvz mano mamai čia normalus už 5 min jau 170 , va ir vakar rytedar pamatavau apie 130 buvo o kol iki daktarų nuvažiavom jau visi 175 pasidare
Atsakyti
Šiandien daug reikalų sutvarkiau. Keista, kaip nėra žmonių, visi dirba, išvažiavę.
Vakar vyrui piniginę ar ištraukė ar pats pametė. Kiek sakiau, bet kur tau klausys, ir tapatybės kortelė ir banko nešiojos, na nuolatinį tai perkėlė į naują be jokių problemų.
Turi jam alga įkrist, tai tycharinu, kad pervest į savąją. Užblokuoti, tai be asmens dokumento naujos nepaimsi. Nu vienžo problemos lygioje vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
Vasarema, man ne dėl spaudimo vairuotojo pažymėjimas rūpi. Širdies vožtuvas maskatuoja, yra permušimai. Nors pati jokio diskomforto nejaučiu.

Kai aš čia taip apsišoviau. Esu prisisodinusi slyvų, ir visos trys vasarinės. O dabar neturiu. Mačiau , Maksėje akcija. Gal nusipirkti kokius 10 kg ?? Kokio kompoto vaikams pasidaryčiau.
Atsakyti