Sveikos
esu buvus Lvove, tada kažko ypatingo nepamačiau, bet čia kaip sakoma gal reikia pirma namų darbus atlikti, t.y. pasiskaityti ko ieškoti ir kas ten žymaus aplamai yra...
aha idomiai su tais paršais, tipo ta liga serganciu mesakaip suprantu nekenkia žmonems , bet kam tada tie visi draudimai
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 11, 09:23)
Sveikos
esu buvus Lvove, tada kažko ypatingo nepamačiau, bet čia kaip sakoma gal reikia pirma namų darbus atlikti, t.y. pasiskaityti ko ieškoti ir kas ten žymaus aplamai yra...
aha idomiai su tais paršais, tipo ta liga serganciu mesakaip suprantu nekenkia žmonems , bet kam tada tie visi draudimai
Labas rytas, o gal diena
kiauliukų gaila, augintojų dar labiau. Daug nešvarių dalykų mūsų gimtinėje. Čia manau vienas iš jų.
Labutes,
po veseles,sveciai islydeti ir vel rutina.
Lvovas Ukrainoj,bet IK rase,kad i Lvova ir dar kazkoki Lenkijos miesta...
Liniux,kas tam zmogui nervu negadina?Atrodo istatymai kuriami,kad lengviau gyvent visiems butu,obettaciau...
Eisiu paprikytes cilines marinuot.Visoms lengvu rudens darbu.
po veseles,sveciai islydeti ir vel rutina.
Lvovas Ukrainoj,bet IK rase,kad i Lvova ir dar kazkoki Lenkijos miesta...
Liniux,kas tam zmogui nervu negadina?Atrodo istatymai kuriami,kad lengviau gyvent visiems butu,obettaciau...
Eisiu paprikytes cilines marinuot.Visoms lengvu rudens darbu.
Sveikutes
Gražus šiais metais ruduo. Sekmadienį gana ilgai maudžiausi, vanduo šiltas.
Obuolių pas mus laaabai daug. Reikia sultis spausti, reikėtų sūrį išvirti. Reikėtų....
Mėsą mes PC perkam, tiksliau ūkininkų turgeliuose, tačiau man per širdį eina reikalavimai kiaules pjauti dėl maro. Buvau tada dar ikimokyklinuke, prisimenu, kai į kambarį iėjo raudanti mama su žodžiu raudoniukė. Tėvas vieną po kito užkasė du paršus, sau augintus, tais laikais kolūkyje labai mažai mokėjo už darbą, mėsai pirkti neužtekdavo, todėl sau buvo auginama pora paršiukų, laikoma karvė, prieauglis, vištų, žąsų pulkelis. Daugiau ir negalima buvo.
Gražus šiais metais ruduo. Sekmadienį gana ilgai maudžiausi, vanduo šiltas.
Obuolių pas mus laaabai daug. Reikia sultis spausti, reikėtų sūrį išvirti. Reikėtų....
Mėsą mes PC perkam, tiksliau ūkininkų turgeliuose, tačiau man per širdį eina reikalavimai kiaules pjauti dėl maro. Buvau tada dar ikimokyklinuke, prisimenu, kai į kambarį iėjo raudanti mama su žodžiu raudoniukė. Tėvas vieną po kito užkasė du paršus, sau augintus, tais laikais kolūkyje labai mažai mokėjo už darbą, mėsai pirkti neužtekdavo, todėl sau buvo auginama pora paršiukų, laikoma karvė, prieauglis, vištų, žąsų pulkelis. Daugiau ir negalima buvo.
Čia jums nuotaikai pakelti, kad tokia liūdna nata darbo dienos nebaigtume
https://www.facebook...678347388/?t=53
https://www.facebook...678347388/?t=53
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 10, 01:18)
O tai kiek laiko Lietuvoj? Vis keliaujat
neilgai,vyro klasės susitikimas,dar keli reikalai ir atgal,keturias dienas būsim,darbas vyro nepaleidžia...
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 10, 08:21)
Frau,paskutiniai žodžiai labai jau graudūs,atrodo kad paskutinį kartą grįžtate?
parvažiuojam du kartus per metus,bet porai dienų tik,ir nevažiuojam niekur toliau,o šį kartą reikalas Klaipėdoj vyrui atsirado,dar ir pernakvot laiko užteks,tai gražiai suderinau savo norą aplankyt seniai matytas vietas,dėdės kapą...,vienas pusdienis vienoj pusėj,kitas kitur ,o atsisveikint ir gausis,vargu ar dar kada važiuosim,tą pačią jūrą turim pašonėj.tai jei jau keliaujam,tai kur toliau,kur nematyta,tiek dar visko norisi pamatyt
Meri, dabar į Ukrainą visi keliauja per Lenkiją. Gi gudai vis dar vizų prašo, laukiniai kažkokie.
Liniukai,
Liniukai,
Nieko, čia iš negatyvaus periodo, praeita Jei surašyčiau visus kiaulinius nuostolius, po eilę balikončikų pridėtumėt
Lyžuka, rašei, kad gėlės atsigavo, tai tikrai. Sukučiai kaip išgražėjo, man labai lobuliarijos patinka, iš mažučio daigelio didžiausi krūmai ir du kartus žydi.
Lyžuka, rašei, kad gėlės atsigavo, tai tikrai. Sukučiai kaip išgražėjo, man labai lobuliarijos patinka, iš mažučio daigelio didžiausi krūmai ir du kartus žydi.
Labas rytas.
Kaip pasijautė ruduo,šun išvedus,vėjas...............
O man šiandien toks šiltas rytas, visai kaip vasara atrodo sugrįžo, ir aplamai dar to rudens net nebuvo
Liuniux čia avansu ir už praeitus kartus
Lobuliariju gal niekad ir nesodinus, o šiaip jau kelinti metai pasiteisina svyrantys žioveiniai, šiemet aplamai i dirvą sodinau, tai taip gražiai išsiplėtojo ir žydi be jokių petraukų, vis žadu įamžinti ir pamirštu tą jų žiedo spalvingumą
Sveikos
nežinau kas čia daros, bet jau kuris laikas nuo kokios 11 vakaro žiauriai valgyt užsimanau nus taip silpna pasidaro, ne konkretaus ko nors ale aplamai
Liuniux čia avansu ir už praeitus kartus
Lobuliariju gal niekad ir nesodinus, o šiaip jau kelinti metai pasiteisina svyrantys žioveiniai, šiemet aplamai i dirvą sodinau, tai taip gražiai išsiplėtojo ir žydi be jokių petraukų, vis žadu įamžinti ir pamirštu tą jų žiedo spalvingumą
Sveikos
nežinau kas čia daros, bet jau kuris laikas nuo kokios 11 vakaro žiauriai valgyt užsimanau nus taip silpna pasidaro, ne konkretaus ko nors ale aplamai
Lyžuka, po 45 metų ateina toks laikas, kai moterims ant šlaunų po penkis kg užsimeta, nes nustoja ėdesį valdyt.
Kažkoks durnizmas, minu takelį nuo oftamotologo iki Šeimos gydytojos. Bus stebuklas, jei atostogų pabaigoje išsioperuosiu, o būtų gerai, nereiktų dviejų perdavimų revizijų ištvert darbe. Esmė tame, kad ir pas vieną ir kitą pakliūt ilgos eilės. Iki to laiko gal geresniam lęšiukui pinigų surinksiu, nors noriu kuo greičiau kad viskas baigtusi. Pasirodo, kataraktą paveldėjau, abu diedukai turėjo, tik skirtumas tas, kad seniau nebuvo tokių efektyvių gydymo metodų, kaip dabar ir medicina sparčiau tobulėja.
Tad senukai aeityje bus visi perrinkti, dantys, sąnariai, akys
Dar kada nors norėčiau didyjį kojos pirštą susitvarkyti, o tai gula skersas, net nagą skauda.
Kažkoks durnizmas, minu takelį nuo oftamotologo iki Šeimos gydytojos. Bus stebuklas, jei atostogų pabaigoje išsioperuosiu, o būtų gerai, nereiktų dviejų perdavimų revizijų ištvert darbe. Esmė tame, kad ir pas vieną ir kitą pakliūt ilgos eilės. Iki to laiko gal geresniam lęšiukui pinigų surinksiu, nors noriu kuo greičiau kad viskas baigtusi. Pasirodo, kataraktą paveldėjau, abu diedukai turėjo, tik skirtumas tas, kad seniau nebuvo tokių efektyvių gydymo metodų, kaip dabar ir medicina sparčiau tobulėja.
Tad senukai aeityje bus visi perrinkti, dantys, sąnariai, akys
Dar kada nors norėčiau didyjį kojos pirštą susitvarkyti, o tai gula skersas, net nagą skauda.
Labas damos
vakar buvau prapuolus statybose, tiksliau griovybose.
Meri, na man net po 55 tokiu slaunu su papildomais 5kg. neturiu. Man uzeina tokie keisti pavalgymai, pvz. bulkos, uogienes ir pieno. Retai, bet buna.
vakar buvau prapuolus statybose, tiksliau griovybose.
Meri, na man net po 55 tokiu slaunu su papildomais 5kg. neturiu. Man uzeina tokie keisti pavalgymai, pvz. bulkos, uogienes ir pieno. Retai, bet buna.