Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2018 09 08, 23:52)
Labas  4u.gif parašyk jei eisit,ar verta į muziejų-akvariumus

Kada grįšit? Mes tai eisim, bet man visur patinka biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 09 09, 20:09)
Pritinginti aš.  unsure.gif

Ale tikrai tinginė biggrin.gif Man taip netikėtai paskutiniai 5 broileriai šiandien pasipjovė ir gabaliukais sugulė šaldiklin ax.gif
Atsakyti
Labukas. 4u.gif
Ir aš bulves kasiau, senoviškai, su kauptuku, išartos senoviniu plūgu, tik ne su arkliu, kaip IX amžiuje, o su traktoriuku. Per maži plotai, kad pirkti kasamąją, samdyti irgi neišeina, gal nenorės dėl kelių vagų važiuoti. Bulvės tai gražios.
Grybai dygsta, savo mažam bežinėlyje visą bulvinį kašiką lepšių pririnkau.
Jaučiasi rugsėjis, atvažiavus iš kaimo, prie daugiabučio automobiliui vietos neįmanoma rasti, nors į balkoną kelk.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 09, 23:11)
Kada grįšit? Mes tai eisim, bet man visur patinka biggrin.gif

Klaipėdoj 23-24d. būsim,nuo pietų iki pietų,daug spėt reikia,bet su mašina,tai spėsim... gal biggrin.gif
man irgi patinka visur,nors vaikystėj tas žuvis akvariumuose vos ne vardais vadinau,mintinai žinojau ,na beveik...,po to buvom kai jau savus vaikus vežėm,bet paskaičiavus,tai praėjo nemažai laiko,gali ir aštuonetas ar visi dešimt metelių susidaryt unsure.gif
vyras nori į Juodkrantę,žuvies rūkytos,tiesiai iš rūkyklos ,o mane traukia vaikystės takais pasivaikščiot,bet ko gero vietoj žiūrėsim,jei lis važiuosim žuvies,jei pasiseks kulniuosim takais takeliais ... atsisveikint taip skant ax.gif
Atsakyti
O tai kiek laiko Lietuvoj? Vis keliaujat biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,paskutiniai žodžiai labai jau graudūs,atrodo kad paskutinį kartą grįžtate? bigsmile.gif
Na niekur neišsisuksiu teks šiandien Impulsan apsilankyti,išdrįsau Birštone,Jūrmaloje nusirengti tai ir Impulse teks.Laimėjau nemokamą apsilankymą.O gal patiks?Išsipirksiu daugiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš irgi bulves nusikasiau, ale tikėtai ir morališkai nusiteikus bigsmile.gif na ir kažkiek fiziškai mirksiukas.gif , daugiau nieko ypatingo, labai jau greit tas savaitgalis prabego, tiek tik kad oras puikus buvo, pasimėgauti dar šiluma leido mirksiukas.gif , dabar kaip sakoma kaip prieš galą taip gražiai sužydėjo visos vasaros karščių nualintos gėlės vienmetes ypač mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 rugsėjo 2018 - 07:07
Žiuriu fb visi obuolius skina, kažin ar išlsilaikys jie dabar ir kur juos laikyt? Nes neturim jokiu šaltų rusiu , o eiliniam garaže tai kaip lauke praktiškai temperatura jei ne dar šilčiau unsure.gif
Atsakyti
Obuoliai visi jau prinokę. Gi perpjauni ir žiūri į sėklas. Visos rudos - suvėlinta. Dalis rudų, dalis baltų - pats tas. Bet dabar reikia dėti šaltai.
O garaže duobės nėra ? Prisišaldai bambalių ledo, dėlioji perimetru, sudedi obuolių dėžes, , sudedi lentas, ant viršaus kokią šiltą antklodę arba polistirolo. Va ir šaldytuvas. Kas kelios dienos ar kasdien bambalius nauju ledu pakeiti.
Reikės savaitgalį ir man susiskinti. Tik aš po laiptais rūsyje turiu tokį labai drėgną kampą ir vėsų. Prieš kelias savaites dar pusę dėžės pernykščių išmečiau.

Gavau pakvietimą lapkritį važiuoti į Lvovą ir kažkokį gražų Lenkijos miestą. Užsinorėjau.

Einu dar pomidorų sultis spausti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 10, 17:49)

Gavau pakvietimą lapkritį važiuoti į Lvovą ir kažkokį gražų Lenkijos miestą. Užsinorėjau.

Einu dar pomidorų sultis spausti.

laba,

Gražus miestas, verta važiuoti mirksiukas.gif

Nesimiega ax.gif

Liniuk, kaip su paršeliais reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 09 10, 23:48)
Liniuk, kaip su paršeliais reikalai?

Kaip pasakius, vienus savo rankelėm paskandinau, kitus palikau, gyvenam šia diena ir nežinioj. Pas mus veterinarinėj tarn. viena ponia didelę paniką sukėlė dėl pjovimo, daug kas per karščius pjovė, žodžiu jovalas toj srity. Pas mane dar visokių nesamonių buvo, bet nesiplėsiu, nes ne kaimietės, daug aiškinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 10 rugsėjo 2018 - 23:15
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 10, 17:49)

Lvovas ar ne Ukrainos miestas?

Vakar paskambino iš darbo, kad rado aptriestą aplink kioską, lyg tai būtų naujiena. Kokiam mieste gyvenam ir kokie gyventojai. Stengiasi, prie pat durų tupia. O kam vargintis, eit į nemokamą netoliese WC, kiaurą parą atidarytą, kai galima dabar ir vietoje. Ėt...

Kelinta naktis nemiga kankina, o šįryt nėra jėgų keltis, užvalgiau, kavos pagėriau ir gal prigulsiu. Visokios įkyrios mintys lenda, dar neatsijungiu nuo darbo rūpestėlių.
Papildyta:
Dėl kiaulių, tai aiškiai perlenkia lazdą. Nori išnaikinti, kad paskui brangiai pirktume iš ES. Manau politika.

Liniuk, ir tai praeis 4u.gif
Atsakyti