Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pernai kai buvom, muziejus dar po remonto nebuvo atidarytas. tiek, kad anksti išvažiuot, tai su karvėm kiek blogiau, bet per pietus ateis kaimynka, nors dienai kur išlėkt, kaip baltiems žmonėms biggrin.gif
Atsakyti
Aha, vakar net du korespondentai atakavo. Iš LR tv ir dar kažkokio portalo. Netoli miestas, kuro sutaupo televiznikai, ciūgais traukia. Nesaldus jų gyvenimas, norint uždirbti kažką, ar ne keturis reportažus per savaitę reikia mirk plyš išleisti. Tai galvoju, kiek kalbintųjų juos pasiuntė toli ir ilgam?? blink.gif Tai tik aš gal tokia gailiaširdė.
Beje, šiandien atrodau dar geriau, kirpykloje buvau. tongue.gif

Ate, nagi protingas tavo šuo. Gal apmokytas daržininku? smile.gif
Naujasis aparatas išbandytas ir laukia bulvių kasimo. Kaip tyčia, to traktoriaus, kuris traukia bulvių kombainą, subyrėjo sankaba. Laukia ilgas darbas ir piniginės suliesėjimas. unsure.gif

Ingrida, čia kuriame mano lauke tie padlos užsiveisė? Nuo Ė pusės ar arčiau Pnv? Sunervinai. Jeigu ta govėda pereina per lauką, mažai kas lieka. Neduok dieve, įsisuks į pekinukus. blink.gif Reikės naktimis žmogų budėjimui samdyti.., tik ar gelbės.

Nu, Meri , tu ir duodi... Kažkaip man ranka nekiltų pirkti Viktorijos liemenaškes. Ar nešioti. O jau išmesti - ni ni blink.gif Jeigu turi valios, pabandyk tą dietą, kai reikia 16 valandų pertrauką daryti su valgymu. Pavasarį buvau pasiryžusi, po kilogramą du per savaitę krito. Paskui išrašė vaistus gerti, reikia ryte nuo spaudimo. Prašyta - prieš valgi...nu ką aš žinau. Kava, sumuštinis ir vaistukai. Sugadinta dieta.

Kažko MB ilgai negrįžta. Išvažiavo mailiaus parsivežti iš miesto šventės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 07 rugsėjo 2018 - 22:09
Iš kaimo, aš irgi kokių nors skambintojų pasakojančių ar klausinėjančių pagailiu, kai turiu laiko. Maniškis nervuojas, kad užsiimu, nu bet jų darbas toks biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
IK,čia tame miške kur tu mane kažkada nusivežei. mirksiukas.gif
Turiu ir aš nuo vakar šunį dviems ar trims savaitėms.Sako gerai miega -trečią abu blūdijome. bigsmile.gif Norėjo palikti šunų viešbutyje,aš pagailėjau,vistiek šuniui stresas,o mes tai jau žinomi. mirksiukas.gif
Išveža mažius mus irgi šiandien į Jūrmalą prasiblaškyti. ax.gif Gal išeis dar nusimaudyti? mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kur ten sublogsi, gal penkiolika cm nesueina nei liemeškės, nei trausai. Ištrauksiu iš maišo, paliksiu, nu gal.

Šiaip tai stoties turguje prekiauja latviškais liemenėliais po penkis eurus, tikrai geros kokybės ir patogiai pasiūti, yra visokių dydžių.

Sekretai yra gėris, bet ir kainuoja su visais siuntimais atitinkamai.

Be reikalo paklausiau kaimynės ir žalius pomikus nuskyniau, nenori raudonuoti, tik juosta. Gal ant krūmo būtų buvę jiems geriau. Man žali neskanūs, tai vyras naikina.

Reiktų susodintas kambarines gėles perkelti į vazonus, ale gal ne šiandien, nes kaip visada, tyngiu. Mezgalioju ir stebiu kaip katytė lauke dūksta. Ko ne gyvenimas.

Atsakyti
Labas

neturiu tokiu apatiniu, bet ju nepasigendu.

Turiu svieziu svogunu laisku ir krapu, va cia geris wub.gif Net kaiminkai uztenka.

Para, na ka padarysi, svarbu pameni, kad prasiau biggrin.gif

Nemaciau vakar Kaimietukes, nes televizorius buvo ijungtas pradzioj vasaros, LR laida pas kaimyne ziurejau.

Ingridos stumbrai baisu, Jurmala - geris.
Atsakyti
Labukas
Nėra ir pas mane sekretnų liemeniukių
Auginau 3 veislių bulves,Adora kaip ankstyvos visai normalios ir derlingos,Vineta nusivyliau,derlingos ,bet skonio nerasta,Laura pačios pačiausios,derlingumo trūko,bet jaučiu reiks sėklą atsinaujinti,o tai jau kokie 8 metai ta pati sodinama ir skanios
MB su žole kariauja,ale toks pareigingas pjovėjas paliko
Atsakyti
O aš po baliaus. MB jubiliejus, buvo giminės privažiavę. prisprogau šampano. Dabar einu dar įkalsiu kavos su tortu ir prigulsiu.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 07, 22:17)
Trečiadienį važiuosim i Klaipėdą į delfinariumas.

Labas 4u.gif parašyk jei eisit,ar verta į muziejų-akvariumus eit,lyg ir gundausi,bet pernai buvom vokiškam,vienas iš didesnių,gražu,įdomu,tai galvoju ar traukt link muziejaus ,ar geriau link Juodkrantės unsure.gif ? mačiau,kad po rekonstrukcijos,senokai buvom,turėsim tik pusdienį,pagrindinis tikslas Smiltynė,bet tam tiek laiko nereikės,tai galvoju į kurią pusę traukt toliau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,apvalus jubiliejus mb?Sveikinu. wub.gif wub.gif
Nuostabus oras Jūrmaloje du kartus nusimaudžiau,susitikome seserį su vyru(koks mažas pasaulis) ir pasistatyk mašiną toje pačioje gatvelėje. mirksiukas.gif Tai kompanija nemaža buvo.linksma. ax.gif
Atsakyti
Galėtų ilgesnis savaitgalis būti. Kol atsičiuchinau, kol pailsėjau.
Ai, ką ten pailsėjau. Pomidorus tvarkiau, sultis spaudžiau, dar tyrės kelis litrus padariau. Skalbimo kalnai.
Čia man kaip tame anekdote apie prancūzę.
Guodžiasi budulis draugeliui :
Vedžiau neseniai. Prancūzę. Tik labai jau nešvari pasitaikė. Prausiasi ir prausiasi duše.

Tai man su skalbiniais. Nespėju išplauti, vėl kalnai. Kai buvo karšta, per dieną išmurzindavau mažiausiai trejus marškinėlius. O dar šeimynos kiek.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 09 09, 18:19)
Galėtų ilgesnis savaitgalis būti. Kol atsičiuchinau, kol pailsėjau.
Ai, ką ten pailsėjau. Pomidorus tvarkiau, sultis spaudžiau, dar tyrės kelis litrus padariau. Skalbimo kalnai.
Čia man kaip tame anekdote apie prancūzę.
Guodžiasi budulis draugeliui :
Vedžiau neseniai. Prancūzę. Tik labai jau nešvari pasitaikė. Prausiasi ir prausiasi duše.

Tai man su skalbiniais. Nespėju išplauti, vėl kalnai. Kai buvo karšta, per dieną išmurzindavau mažiausiai trejus marškinėlius. O dar šeimynos kiek.

Laba, kaip vakar netikėtai bulves nukasėm, taip šiandien susėdom pailsėt vidiniam kieme. Alučio, alyvuogių....taip besiilsint užkliuvo senos plytos, kai ardėm namo vidų, sukrautos netoli. Taip netikėtai ėmėm ir perkrovėmjas nuošaliau, ten kur židinį mūrinsim. Tik jų ten ne vienam židiniui.....nei kojyčių, nei rankyčių. Ryt kažin ar bepasivilksiu. Nepratus tiek fizinio darbo. Išlepus aš.dar netikėtai biggrin.gif ryte obuolius nusiskynėm. Išskalbė trys mašinos. Valgyt pasigamino. Dar žolė nusipjovė ir tuščios lysvės užsimulčiavo. Dar gėlynai pasivarkė. O šiaip ilsėjausi visą dieną. Pritinginti aš. unsure.gif
Atsakyti