Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Para ir kaip žvaigždės iš arti? bigsmile.gif blink.gif FB vienaip parodo,įdomu kaip iš tikro?Gurevičiūtė taip ir atrodė? blink.gif blink.gif
IKi pirmos žiūrėjau filmą per rusus,paskui,kad užmigčiau,kėliausi apie dvi tabletės. ax.gif
Netikiu tai pasakojimais,kad kremas mažina raukšles.Turėjau čekį Douglo nuo mažiaus,30 eurų,liepiau mažajai man tik rankų kremo nupirkti,daugiau sau.Nu jo pripirko visokių kremų,pamiršiu aš pasimozoti,dar per kalėdas gavau,tai tik nusimaudžius prisimenu. ax.gif Reikia tikėti tuo.O man atrodo genetika,kam visai nėra raukšlių,kam tepk netepęs-pilna. ax.gif
Atsakyti
LAbukas

NA aisku genetika daug dadeda...Bet jei visiskai nepriziuresi odos,tai irgi ne i nauda...Nors as pati krema naudot pradejau kokiu 30m.Cia UK..Cia vanduo labai kalketas,pradejo traukt veida...
DAr...Rodo kazkokia laida per LT TV,neziurejau,telikas tik fonui ejo..Ir kazkaip viena bobute sako-As per savo 45 metus...Net sustingau blink.gif Nu blyn,tikra bobute,su skarele,su kas antru dantim..Neatrodo kad kokia prasigerus butu...Bet man irgi 45metai...Nu as pagal ja kaip kokia 20mete buciau ax.gif
Atsakyti
Jei v kremo nenaudojate. Bent toniku oda drekinkite. Buhaltere matosi. Kad taupo ant akims skirto valiklio. O gal ir miega pridazyta. Ateina su nubegusiais paakiais. Vanduo ne visus dazus nuvalo.
Ziuriu apie detrodo iesta. Tas pat lt laukia po 3 m. Nieks musu negelbes. Mes ne graikija. Leis bankrutuoti tamia sazine. Is ko grazinsim skolad ir visokiad paramas. Suris tik pelekautuose nemokamas.
Atsakyti
Ne veltui sako. Kad ir senas lapinas uzpakali issidilgina. Nugis kepu obuoliu pyraga. Pamirsau sodos idet. Kaip galejau toki svarbu dalyka pamirst? Sakiau. Ne maistas galvoje. Gal bus valgoma?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 01 29, 14:01)
Jei v kremo nenaudojate. Bent toniku  oda drekinkite. Buhaltere matosi. Kad taupo ant akims skirto valiklio. O gal ir miega pridazyta. Ateina su nubegusiais paakiais. Vanduo ne visus dazus nuvalo.
Ziuriu apie detrodo iesta. Tas pat lt laukia po 3 m. Nieks musu negelbes. Mes ne graikija. Leis bankrutuoti tamia sazine. Is ko grazinsim skolad ir visokiad paramas. Suris tik pelekautuose nemokamas.

Merri ramiai, be panikos bigsmile.gif , viskas bus gerai, mes ne bankrutuosim, o jei ir bankrutuosim, kurgi mus pades biggrin.gif pradesim naują, švarų gyvenimą be skolų mirksiukas.gif

Va pažiurek jei jau ji nebijo bankroto biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 sausio 2017 - 18:02
Mes buvom koncertuke. Ne MAMA apdovanojimai, vietinio lygio estradiniai ansambliukai biggrin.gif Bet už 2 eurus daugiau nei 2 valandos gyvai atliekamų dainų visai smagiai.
Papildyta:
Pasėjau portulaką, pirmą sykį, per 2 dienas miškas sudygęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 01 29, 09:31)
Para ir kaip žvaigždės iš arti? bigsmile.gif  blink.gif FB vienaip parodo,įdomu kaip iš tikro?Gurevičiūtė taip ir atrodė? blink.gif  blink.gif

Laba

iš taip arti tų "žvaigždžių nemačiau. Nors mano supratimu žvaigždžių Lietuvoje kiek pirštų ant rankų, nedaugiau ax.gif . Jie ten vienas kitą žvaigždėmis vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 29, 18:25)
Mes buvom koncertuke. Ne MAMA apdovanojimai, vietinio lygio estradiniai ansambliukai biggrin.gif Bet už 2 eurus daugiau nei 2 valandos gyvai atliekamų dainų visai smagiai.
Papildyta:

Ta MAMA ir ne mano stiliaus koncertas, turėjau draugėm kompaniją palaikyti, o ir namuose užsisėdėjau jau rolleyes.gif . Pamačiau kaip ten kas vyksta ir tiek. Tie vietiniai ansambliai gal dar smagiau, juolab, kad tarp savų, pažįstamų veiksmas eina.

Iš kaimo, neturiu tos knygos ax.gif Gal vertėtų mieto bibliotekose pašniukštinėti, nors kaip suprantu mokykloje irgi turėtų būti unsure.gif
Vis užmirštu paklausti dėl to barsuko (sausio 25d). Pas mus sakydavo, kad jeigu saulė tą dieną šviečia, tai barsukas išlenda, pamato savo šešėlį, išsigąsta ir lenda atgal į urvą. Atseit ilgai žiema nesitrauks g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 sausio 2017 - 19:04
O ir per ta MAMA koncerta vis tie parodijuojantys Pauliukaiti,JAzzu malpavojos?MAn turbut jie labiausiai ir sugadino koncerta...DAinos yra dainos,bet kai tokie artistai pasirodo,tai..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 01 29, 19:06)
O ir per ta MAMA koncerta vis tie parodijuojantys Pauliukaiti,JAzzu malpavojos?MAn turbut jie labiausiai ir sugadino koncerta...DAinos yra dainos,bet kai tokie artistai pasirodo,tai..

Na va, o man jie negadino reikalo. Sėdėjom ir spėliojom su drauge kas parodijuoja Šustauską rolleyes.gif . Bet aš tame reikale (vaidyboje) nieko neišmanau, tai komentuoti negaliu. rolleyes.gif

Niekada aš nežiūriu tos MAMos, net per TV, tai negaliu net palyginti. Tik buvo smagu, gal pati nuotaika gera buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 sausio 2017 - 19:19
TAi jo,kai esi gyvai kokiam koncerte jis visai kitaip ziuris,nei per TV...Ta aura visai kitokia..GArsas...Net jausmas...Cia kaip ir futbolas..MB visiskai nesidomi futbolu..O karta gavo bilietus i stadiona ir grizo apsvaiges,kiek patiko biggrin.gif
Atsakyti
Para, ta knyga išgraibstyta. Šiemet iš jos kalbėjimas. Tai ir nervuojasi mergina, jau FB davė užklausas. Niekas neatsiliepia. Bandys dar miesto bibliotekoje ieškoti, nes vietinėse kažkas jau nugriebęs.

Kokios "žvaigždės" Dabar užtenka rasti dosnų rėmėją, prisipūsti papus lūpas dar kur nors silikono, tada bandyti pažiopčioti su mikrofonu ir tu jau zviozda. Gyvai vargu ar kas nors sudainuotų. Garso įrašymo technika tokia, kad iš bebalsės pelės balseliu padaro lakštingalą. Paskui užtenka už to banditėlio (sory, rėmėjo) ištekėti, kasdien medijose šmėžuoti ir ramu. Todėl ir nemėgstu mūsiškės estrados. O va į klasikos koncertą mielai einu.

Meri, kas čia tau su valstybės bankrotu. Iš kur tos žinios? Gal ir nieko būtų, fors mažoro sąlygos. Nereikia atiduoti kreditų... Prisisvajojau. biggrin.gif
Turiu didelių vilčių su dabartine vyriausybe, kad aptvarkys reikalus. Tikrai laukiu valstybinių vaistinių. Bus man senatvėje paguoda. tongue.gif

Stengiuosi kuo mažiau mozoti veidą su visokiais kremais ir kitomis chemijomis. Oda ne sausa, dažausi tik kai reikia "paradinėje " formoje pasirodyti. Pagal savo metus visai kokybiškai atrodau. ax.gif Man svarbiausia , kad nebūtų streso. Tada man gaminasi laimės hormonas, išsišiepusi vaikštau. Nesenas amerikiečių keliasdešimt metų trukęs tyrimas parodė, kad tie, kas gyvena gamtoje, tiesiog ženklai ilgiau gyvena. Tfu tfu, kad neprisišnekėčiau. mirksiukas.gif Bet iki šiol nesu gyvenime gėrusi nei migdomųjų, nei raminamųjų, net gripu per paskutinius 30 m tik kartą esu sirgusi. Kad vėl neprisikarksėčiau, ir rytoj nevažiuosiu į miestą. Ten bacilų pilna. biggrin.gif
Atsakyti
vISOS skaito niekas nerašo smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=590D56F8

pačiūrekit kaip gražiai suderinti du krumai mirksiukas.gif
Atsakyti