Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 06, 10:37)

Lyžuka, 06 Rgs 2018 - 10:37, parašė:

Lyžuka, 06 Rgs 2018 - 10:37, parašė:

Ik, buk draugė parašyk ką nors kodėl tos rožes merdi? Kuom purkšti? Actara kazin gelbetu, daugiau nieko tokio neturiu kolkas verysad.gif, aišku čia seniau reikėjo susirupinti  mirksiukas.gif

Sveikos dūšelės  bigsmile.gif

Ik, buk draugė parašyk ką nors kodėl tos rožes merdi? Kuom purkšti? Actara kazin gelbetu, daugiau nieko tokio neturiu kolkas verysad.gif, aišku čia seniau reikėjo susirupinti  mirksiukas.gif

Sveikos dūšelės  bigsmile.gif

Oi, soriukas, Lyžuka. Pramazinau vakar tavo žinutę.

Tai viena iš dėmėtligių. Juodoji lyg tai, tingiu ieškoti. Yra kai kurios veislės labai jautrios. Ir pas mane taip kelios. Nors priemonių turiu, bet blush2.gif blush2.gif blush2.gif Batsiuvys be batų.
Dabar purkšti jau per vėlu. Reikia birželį liepą kokius du kartus pavaryti Signum. Actara čia ne prie ko.
Pabandyk pakirpti pačias viršūnes, ypač jeigu yra užsimezgusių vaisiukų. Jeigu kirpsi per žemai, duos šoninius ūglius, kurie nespės sumedėti ir nušals. Tai tegul iki žiemos vykdo fotosintezę žaliais stiebais. O jeigu išleis kelis ūgliukus pačioje viršūnėje, nieko blogo. Žiemai nukirpsi. Svarbu, apačia neželtų.

Užkniso visokie koprespondentai. Pundeliais apspinta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 09 06, 07:18)

ate42, 06 Rgs 2018 - 07:18, parašė:

ate42, 06 Rgs 2018 - 07:18, parašė:

Ką skinsi, rinksi miške?

Ką skinsi, rinksi miške?

Spanguoles,Ate. ax.gif Kaip užėjome,net raudona,o kai išnešti,eina peklon. bigsmile.gif Kaip atrasti tą vietą kitą kartą???? mirksiukas.gif
Gudukai(kalpokai),jei ką domina dygsta. mirksiukas.gif Parsivežiau ruduokių,kepsiu su kepenėlėmis vakarienei. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ačiū IK reiks kitam sezonui tosignum iekšotis, dabar kaip supratau per velu jau ir su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mano dvi mini rozytes tokios apkarke, daviau trasu, tai dabar atsigauna, zydet nebeduosiu.
Atsakyti
Rankioju lauk tipo susitraukusius rūbus, net pati stebiuosi kiek blink.gif , ant svarstyklių nelipsiu, bijau.... Nu blyn kaip apmaudu mesti originalius Victoria sekret taupytus apatinį trikotažą. Ot dūra, taip man ir reikia. Jau tikrai tiek nesublogsiu.
Kaimynė kriaušių užfundino, tai su obuoliais primarmalinau, verdu, kas nors gausis, nes cukraus iš akies pyliau ax.gif
Ką veikiam?
Atsakyti
Laba,
Ingrida, po kiek dabar turgely spanguolės?
IK, kaip naujasis aparatas? Tas nors po švenčių, nors per šventes, nepaves, ateis į darbą.
Liniuxxxxx, kaip nuotaikos.
Grįšiu po darbo, jaučiu paprikas reikia imt tvarkyt.
Kaip šunė vakar nustebino. Patvarkiau gėlyną, nešu prarovus nakvišas. Bėga ir loja iš paskos. Paskui grįžtant, matau, kad veda, nori parodyt kažką. Einu kur veda. Pasirodo nešant iškrito du daigai, ji prie jų ir atvedė parodyt, mol pametei... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Ate,pas mus nuo 2.50 iki 3.00,spanguolės. mirksiukas.gif
Tikrai niekas neapturėjo tokio nuotykio kaip aš.Grybauju netoli IK laukų,girdžiu traška miškas,na galvoju mašina?Bet kaip ji vidury miško?Galvoju-miškovežis.Bet patikėkite garsas nerealus. blink.gif blink.gif Pamatau pirmą žvėrį,galvoju briedis,bet toks garsas? bigsmile.gif Ne,visa banda stumbrų............ blink.gif blink.gif Varo su visais stumbriukais gal per 10 metrų nuo manęs,gal koks 15-20. bigsmile.gif Vienas kaip ir pasisuko į mane,viskas galvoju,apmiriau. bigsmile.gif Bet pravarė pro šalį.Pridėjau ranką prie širdies,galvojau iššoks iš krūtinės. bigsmile.gif Moviau iš miško ir grybai nebe rūpėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 07, 18:15)

IngridaB, 07 Rgs 2018 - 18:15, parašė:

IngridaB, 07 Rgs 2018 - 18:15, parašė:

Tikrai niekas neapturėjo tokio nuotykio kaip aš.Grybauju netoli IK laukų,girdžiu traška miškas,na galvoju mašina?Bet kaip ji vidury miško?Galvoju-miškovežis.Bet patikėkite garsas nerealus. blink.gif  blink.gif Pamatau pirmą žvėrį,galvoju briedis,bet toks garsas? bigsmile.gif Ne,visa banda stumbrų............ blink.gif  blink.gif Varo su visais stumbriukais gal per 10 metrų nuo manęs,gal koks 15-20. bigsmile.gif Vienas kaip ir pasisuko į mane,viskas galvoju,apmiriau. bigsmile.gif Bet pravarė pro šalį.Pridėjau ranką prie širdies,galvojau iššoks iš krūtinės. bigsmile.gif Moviau iš miško ir grybai nebe rūpėjo. ax.gif

Tikrai niekas neapturėjo tokio nuotykio kaip aš.Grybauju netoli IK laukų,girdžiu traška miškas,na galvoju mašina?Bet kaip ji vidury miško?Galvoju-miškovežis.Bet patikėkite garsas nerealus. blink.gif  blink.gif Pamatau pirmą žvėrį,galvoju briedis,bet toks garsas? bigsmile.gif Ne,visa banda stumbrų............ blink.gif  blink.gif Varo su visais stumbriukais gal per 10 metrų nuo manęs,gal koks 15-20. bigsmile.gif Vienas kaip ir pasisuko į mane,viskas galvoju,apmiriau. bigsmile.gif Bet pravarė pro šalį.Pridėjau ranką prie širdies,galvojau iššoks iš krūtinės. bigsmile.gif Moviau iš miško ir grybai nebe rūpėjo. ax.gif

Ojargau, dievešventasjėzusmarija...apsaugok ir apšviesk.
Kada vėl varysi? ax.gif mirksiukas.gif
IK, gražiai atrodei. Žinios rodė mūsų IK. bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 rugsėjo 2018 - 19:20
Ate,normalios tos nuotaikos. Didelių nuostolių metai ir tiek. Nū bet gyvensim. Trečiadienį važiuosim i Klaipėdą į delfinariumas. Prasiblaskysim,nors ir pernai buvom, bet ten gali žiūrėti į tą grožį ne kartą.
Per kokias žinias rodė mūsų TV zvaigzdute?
Protinga tavo šune
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 05, 17:22)

IngridaB, 05 Rgs 2018 - 17:22, parašė:

IngridaB, 05 Rgs 2018 - 17:22, parašė:

Vilnius skesta,pas mus tik keli lašai,kaip visada ryte. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Pariuk iš tavo dovanotos vynuogės,sudėjus iš sodybos,padarėme šiandien vyną,nes visi išdidūs-nevalgo. mirksiukas.gif
Išviriau vistiktai slyvas su šokoladu,verdu dumplainius sumakaluotus ir su melionu ir su vynuogėmis,avietėmis,gausis uogienė-asorti. mirksiukas.gif

Vilnius skesta,pas mus tik keli lašai,kaip visada ryte. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Pariuk iš tavo dovanotos vynuogės,sudėjus iš sodybos,padarėme šiandien vyną,nes visi išdidūs-nevalgo. mirksiukas.gif
Išviriau vistiktai slyvas su šokoladu,verdu dumplainius sumakaluotus ir su melionu ir su vynuogėmis,avietėmis,gausis uogienė-asorti. mirksiukas.gif

Laba, kad rūgštokos tos vynuogės. Apnuoginau kekes, gal bus saldesnės. Tai iš jų vyną ir daro- Izabela

Ekstremale esi blink.gif

Sapniuk, nepadauginau tos rožės kur prašei. Dar ir draugė prašė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 09 07, 20:17)

liniuxxxxx, 07 Rgs 2018 - 20:17, parašė:

liniuxxxxx, 07 Rgs 2018 - 20:17, parašė:

Ate,normalios tos nuotaikos. Didelių nuostolių metai ir tiek. Nū bet gyvensim. Trečiadienį važiuosim i Klaipėdą į delfinariumas. Prasiblaskysim,nors ir pernai buvom, bet ten gali žiūrėti į tą grožį ne kartą.
Protinga tavo šune

Protinga tavo šune

Lyg lietuvos ryto televizija. Probėgom balsą išgirdau, atlėkiau pažiūrėt. Net neįsidėmėjau kas įjungta.
Labai noriu į jūrų muziejų. Darbų kolkas apščiai, su terminu, tai neatitrūkstam. Buvus gal prieš dešimt metų....gėda.
Pas mane iš daugintos vijoklės gal pora liko, gal ir ne....ryt reikia pažiūrėt. Bet mažai prisiėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 rugsėjo 2018 - 21:48