Sveikos
Nu va, vakar lietaus prašiau, tai kad prilijo ir vėl lyja, aš jau saulės noriu.
Lyžuka, aš nežinau, asfalto aš žmogus, ar kaimo. Deklaruota gyvenamoji vieta - asfaltas. Gimiau kaime, baigus vidurinę mokyklą bažnytkaimyje, mokiausi ir visą gyvenimą dirbau ir gyvenau Vilniuje. Kadangi tėviškė netoli Vilniaus, parduotos atostogos ir savaitgaliai pas tėvus, uošvius, dabar savarankiškai - sodyba kaime, keli hektarai žemės, bitės, žuvys nemažoje kūdroje (žvejoti nemoku, bet žuvis šeriu). Niekada nesu pirkusi bulvių, svogūnų ir pan, viską patys užaugindavome, bet mano darbo stažas mieste su popieriais yra solidus. Vasara į darbą dažnai iš kaimo važiuojame, žiemą kaime labai seniai nesu gyvenusi, tik savaitgaliais būname.
pas mus vakar lijo su fejeverkais, ryte saule sviete.
vasarema, oi kaip pasedeciau prie tavo prudo su meskere.
pabaigiau slyvu kompotus uzdarinet. Slyvu neturiu, bet kaimyne is sesers sodo atveze karzinka, neturejau kur detis, reikejo virt sirupeli.
vasarema, oi kaip pasedeciau prie tavo prudo su meskere.
pabaigiau slyvu kompotus uzdarinet. Slyvu neturiu, bet kaimyne is sesers sodo atveze karzinka, neturejau kur detis, reikejo virt sirupeli.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 09 05, 10:42)
Merri tai su visam išeini iš darbo ar tik atostogu?
Pradžiai atostogų, bet vis dar didelėse dvejonėse.
Kaip įprastai katytė konservo jau laukė penktą ryto ir žuvys būriavosi prie stiklo.
Kurią dieną gerai būtų susiruošti akvariumą apipirkt, kokių naujokių įleist ir chemijos nebeturiu.
kažin kas čia būtų, kad rožei po žydėjimo pradėjo lapai krist dabar antros bangos žiedų nulis tik žali stagai beveik liko su keliais lapeliais virš9nėje?
vasarema, matyt girdėjau kažkur skalambijant tik galų nesuvedžiau
vasarema, matyt girdėjau kažkur skalambijant tik galų nesuvedžiau
Merginos, dėl galincogos. Labai jau ji visli. Yra paskaičiuota, kad vešlus augalas per savo gyvenimą paleidžia iki milijono sėklų. Kurios daigios būna iki 8 metų. Jeigu jau įsiveisia - išnaikinti misija neįmanoma. Pas mene plantacijose jų kaip ir nėra, chemija puikiai sutvarko. O ten, kur labai jau nepatogu su purkštuvu įvažiuoti - debesų debesai.
Meri, gal radai kokį geresnį pasiūlymą ? Gal į kokią parduotuvę ? Arba pabandyk nuotoliniu būdu projektus ruošti.
Pas ką lietūs, o pas ką dulkės. Vakar nusipirkome tokį aparatą, kuris pakeičia gal 10 gavrikų su šiūpeliais rankose. Vakare pagaliau paleido tą stebuklą, suvertėme svogūnų priekabą , mol , per 15 min suvažiuos į didmaišius . Atseit, trise nėr kas veikti. Aha, kad tik nebūtų drambliuko svajonė. Patrupino grumstus, dulkių kamuoliai, svogūnai per sausi, ritasi atgal, transporteris nė velnio jų netraukia.. Vargome gal dvi valandas. Sutemus parėjau, tai iš veidrodžio žvelgė kažkas panašaus į beduinę po smėlio audros.
Meri, gal radai kokį geresnį pasiūlymą ? Gal į kokią parduotuvę ? Arba pabandyk nuotoliniu būdu projektus ruošti.
Pas ką lietūs, o pas ką dulkės. Vakar nusipirkome tokį aparatą, kuris pakeičia gal 10 gavrikų su šiūpeliais rankose. Vakare pagaliau paleido tą stebuklą, suvertėme svogūnų priekabą , mol , per 15 min suvažiuos į didmaišius . Atseit, trise nėr kas veikti. Aha, kad tik nebūtų drambliuko svajonė. Patrupino grumstus, dulkių kamuoliai, svogūnai per sausi, ritasi atgal, transporteris nė velnio jų netraukia.. Vargome gal dvi valandas. Sutemus parėjau, tai iš veidrodžio žvelgė kažkas panašaus į beduinę po smėlio audros.
Vilnius skesta,pas mus tik keli lašai,kaip visada ryte.
Pariuk iš tavo dovanotos vynuogės,sudėjus iš sodybos,padarėme šiandien vyną,nes visi išdidūs-nevalgo.
Išviriau vistiktai slyvas su šokoladu,verdu dumplainius sumakaluotus ir su melionu ir su vynuogėmis,avietėmis,gausis uogienė-asorti.
Pariuk iš tavo dovanotos vynuogės,sudėjus iš sodybos,padarėme šiandien vyną,nes visi išdidūs-nevalgo.
Išviriau vistiktai slyvas su šokoladu,verdu dumplainius sumakaluotus ir su melionu ir su vynuogėmis,avietėmis,gausis uogienė-asorti.
Ingridėl, nu neskęstam
čia Kaune tvano pradžia buvus
čia Kaune tvano pradžia buvus
QUOTE(jurginėlis @ 2018 09 05, 17:27)
Jo dabar per žinias pamačiau. Bet ir pas jus užtenka lietaus,pas mus dar sausra.
QUOTE(Merii @ 2018 09 05, 19:03)
Ingrida, lb patinka angora kids su šilku, jau taip miela rankose jaust.</p>
Labas rytas.
Man skaras patinka megzti su tais siūlais. Daba atsisiunčiau kašmyrą su merinu ir akrilu.Dar laukia eilėje.Marti atsiuntė nuotrauką dizainerio megztinį,nieko ten nėra mandro,tik kad per abi rankoves užtrauktukai,o kaina 1200 svarų. Sakiau numegsiu aš tau tokį megztinį,tuo labiau kad turiu lygiai tokius pat siūlus.
Važiuoju šerti briedmusių.
QUOTE(IngridaB @ 2018 09 06, 05:29)
Labas rytas.
Man skaras patinka megzti su tais siūlais. Daba atsisiunčiau kašmyrą su merinu ir akrilu.Dar laukia eilėje.Marti atsiuntė nuotrauką dizainerio megztinį,nieko ten nėra mandro,tik kad per abi rankoves užtrauktukai,o kaina 1200 svarų. Sakiau numegsiu aš tau tokį megztinį,tuo labiau kad turiu lygiai tokius pat siūlus.
Važiuoju šerti briedmusių.
Labas rytas,
Dėkui už pusrytėlį. Pirma atlėkiau.
Ką skinsi, rinksi miške?
Ik, buk draugė parašyk ką nors kodėl tos rožes merdi? Kuom purkšti? Actara kazin gelbetu, daugiau nieko tokio neturiu kolkas , aišku čia seniau reikėjo susirupinti
Sveikos dūšelės
Sveikos dūšelės